Ben belki dualara katılmıyorum ama Rabbim görüyor o şahitim benim. Ben inan her gece yatağıma yatığımda sizlere kendime dua ediyorum. Dua etmeden uyumuyorum. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda inşallah.
Canım ellerine sağlık. ME118'in neti bitmişti onu her gün okundu yapıyordum sıra atladım sanırım.
Tilbe de bugün giriş yapmış, ama buraya yazmamış özel mesaj atacağım şimdi.
FFaltasi
da giriş yapmış ama dua almamış onlara ulaşayım.
Sonuçların iyi çıkmış canım buna şükür diyelim.
Valla bende durumlar aynı bekliyorum işte adeti.
Ümit etsem bi türlü etmesem bin türlü hesabı yani. Valla yoruldum ya.
Arkadaşlar benim tek yumurta ikizi birinin kalbi atmıyor diğeride yavaş atıyor,Allah birini bari bana bağışlasın dualarınızı öyle yaparsanız mutlu olurum
@IRMAK10tanem87
veeeeee kendim için, sizler için, tüm insanlık için 300 adet okudum. Allahım sen ki bizi bizden daha iyi tanıyorsun. Evlatlar, mallar, canlar hep imtihan sebebi. Bizler de evladımızın olmasını arzu eden bir avuç kulunuz. Evlat sahibi olmamız bizim bu dünya ve diğer dünyamız adına hayırlı ise sen bizlere nasip eyle. Senin razı olmayacağın tepkiler vermek istemiyoruz. Zaman zaman üzülüyoruz, ağlıyoruz ama emin ol bunları sonunu bilmeden çocuksu bir tepkiyle yapıyoruz. Bizi affet. Bu konuda bizi yalnız bırakma. Sevgini ve rahmetini içimizde hissetmeyi nasip eyle. Her türlü sıkıntıdan sana sığınırız. Bize katından en güzelini nasip eyle Allahım. Bizler vatana millete faydalı, güzel ahlaklı, amel defterimizi kapattırmayacak, en iyi şekilde terbiye edebileceğimiz, gözümüze gönlümüze hitap edecek temiz nesillere talibiz. Dualarımızı kabul eyle. AMİN
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 100<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ. @IRMAK10 , tanem87
ve majesteleriarkadaşlarımız için okuyoruz.
GAMZE42 ARKADAŞIMINIZ TEK YUMURTA İKİZLERİNİN BİRİNDEN HENÜZ KALP ATIŞI GELMEDİ. SIKINTILI BİR DURUMDA ARKADAŞIMIZ. LÜTFEN DUALARIMIZDA BU DURUMA YER VERELİM.
Irmak10 majesteleri gamze42 arkadaşlarım için okudum gemze 42 canım inşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın morelini yüksek tut yavruların seni bırakmaz sen yeter ki kendini bırakma hayırlısıyla her şey güzel olacak...