allahım şu cuma hürmetine dertlerimize derman ver.Kizlar hsg filmi cekildi sol tupu goremedi sag tupumde tikalimis rshmin kalp seklinde dedi rahminde perde var dedi( ameliyst olman gerek dedi ameliyatlada tuplerin kesin acilir diyemem dedi. ( umutsuz vakayim sanirim ben her gittigimde farli bir engelle karsilasiyorum ((((*
Ben bugünkü arkadaşların dualarını dualarını yarınki 3 arkadaşı da alıyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin ınş bu guzel gunde dualarimiz kabul olsun
kimyager1508 ......100
ZEYNEP0682 ......100
@Ravzatugba ......100
İÇİN OKUDUM
kimyager1508 ZEYNEP0682 @Ravzatugba icin yuzer tane okudum P PembePaltolu rabbim kabul etsin insallah
Aldım dualarımı P PembePaltolu
canım özel hastaneye mi gittin Bi doktorla kalma sakın tatlım bnm hemen ümitsizliğe kapılma Tm Bi kaç doktora dha görün ona göre karar ver aman diyim belli olmaz para için neler yapanlar var her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım bnde gittim bu gun ama adet gunumde çağırdı tekrar sperm testi istedi vajinal ultrasonla bakacağm dedi olmadı hsg rahim filmi fln dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım valla Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın:36Kizlar hsg filmi cekildi sol tupu goremedi sag tupumde tikalimis rshmin kalp seklinde dedi rahminde perde var dedi( ameliyst olman gerek dedi ameliyatlada tuplerin kesin acilir diyemem dedi. ( umutsuz vakayim sanirim ben her gittigimde farli bir engelle karsilasiyorum ((((*
amincanım özel hastaneye mi gittin Bi doktorla kalma sakın tatlım bnm hemen ümitsizliğe kapılma Tm Bi kaç doktora dha görün ona göre karar ver aman diyim belli olmaz para için neler yapanlar var her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım bnde gittim bu gun ama adet gunumde çağırdı tekrar sperm testi istedi vajinal ultrasonla bakacağm dedi olmadı hsg rahim filmi fln dedi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım valla Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın:36
kızlar o kadar kötü bir gündü kiişler karmakarıştı çalışıtğım birimde.. herşey üstüste geldi...
şu kendini bilmiş, ego tavan insanlardan nefret ediyorum. üstüne bugün benim doğum günüm....
ben bugün ki arkadaşlar için 100/100/100 okumaya başlıcam. Allah kabul etsin
rahimdeki perde için ameliyat oldum canım korkulacak bir şey yok. ayrıca bu perde ile hamile kalanlar bile var.allahım şu cuma hürmetine dertlerimize derman ver.
çok geçmiş olsun.
doğum günün kutlu olsun madem annecikkızlar o kadar kötü bir gündü kiişler karmakarıştı çalışıtğım birimde.. herşey üstüste geldi...
şu kendini bilmiş, ego tavan insanlardan nefret ediyorum. üstüne bugün benim doğum günüm....
ben bugün ki arkadaşlar için 100/100/100 okumaya başlıcam. Allah kabul etsin
Ben kullandım 3 kere asilama öncesi veriyorlar yumurta gelisimi için ilk ikisinde 1 er tane gelişti en sonuncu malesef 12 de kaldı yumurta ve iptal oldu asilama iğneyle geçeceğiz gelecek ay zararına gelince bende çok şükür hiç yapmadı ama oluşan çok insan gördüm kist yapabiliyor bunu ultrason da görüyor dr takip e alıyor seni kist olusmussa zaten adetle atardım diyor gelecek ay bir daha veriyorKizlar aranizda klomen kullananlar vardi. Zararini goren varmi ve neden veriyor doktor bunu. Asilama öncesi kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?