Bosveeeeer onlari sen minigini düşün herseye uzulme kuzum sevdiklerinde nice mutlu saglikli senelerekızlar o kadar kötü bir gündü kiişler karmakarıştı çalışıtğım birimde.. herşey üstüste geldi...
şu kendini bilmiş, ego tavan insanlardan nefret ediyorum. üstüne bugün benim doğum günüm....
ben bugün ki arkadaşlar için 100/100/100 okumaya başlıcam. Allah kabul etsin
doğum günün kutlu olsun madem annecik:)
o insanlardan heryerde var, onlarla yaşayabilmeyi öğrenmek gerekiyor maalesef
Bosveeeeer onlari sen minigini düşün herseye uzulme kuzum sevdiklerinde nice mutlu saglikli senelere
Ayyy hangi hastane bu ozel hast deme sakinSagol tatlimm. Vallahi bebis var o etkileniyor gerilme bahar sakin sakin diyordum hep kendime. Olay aslında hiç benlkk değil hemşire yanlış yerin ilaçlarını alıyor, kendi hastalarına dağıtıyor, farkında değil. Diğer kat ilaçlarını isteyince ortaya çıkıyor. Vallahi allaha emanet hastalar..
Ayyy hangi hastane bu ozelmis bide
süper o zamangüzel anne adayı doğum günün kutlu olsuneminim ki herkesin etrafında böyle insanlar vardır çokta takılma boşveerrrrr
KİmYAGERrrrrrrrrrrrrr canimmmm
Tesekkur ederim canimm benimmm. Geçti işte.. Şimdi aklıma bile gelmiyor :))
Haklisin doktora tekrar görüneyim kafam karıştı.Ona dr un kart versin sen kendin kara verdiysen sakin böyle bir hata yapma siklusun aa. Gününde itibare ultrason takibine alinuyorsun bazen çok büyüyüp kalıcı kistere donusebiliyor ilaç çok masum gibi görünse de ligde dr kontrolünde kullan sonuçları san zarar verebilir nasıl oluyor bilmiyorum ama ultrasyon takibi olmadan sakin kullanma lutfen
Canim cok yakinimin suan 3 aylik bir sirin kizi var tup bebek... neden asilama yapmadin hemen tüp denedin diye sordum. Iki tupumde yok benim doktor zaman kaybetmeden tüp demis ve ilk denemede tutmusKizlar hsg filmi cekildi sol tupu goremedi sag tupumde tikalimis rshmin kalp seklinde dedi rahminde perde var dedi( ameliyst olman gerek dedi ameliyatlada tuplerin kesin acilir diyemem dedi. ( umutsuz vakayim sanirim ben her gittigimde farli bir engelle karsilasiyorum ((((*
Adetin 8. Gunu ic dedi 5 gun boyunca 2ser adet. Sen catlatma ignesi olmusmuydun Zeynep?Bende kullanmistim adetin 4.gunu basladim gunde 2 kez ictim 5 gun surmustu.Sonra adetin 12.gunu kontrole gittim yumurta kontrolu icin doktorun dedigi gunlerde iliski olmasina dikkat ettim.Doktora gitmedende temizlenir temizlenmez 2 gunde 1 iliski olmustu.Cok sukur kullandgm ay hamile kaldim.Yumurtlamaya yardimci yumurta uyarici bi ilac canim.Insallah sende guzel haberler verirsin
Yok olmadim.Yum istenilen sekilde buyuyo demisti.Igne vermedi.Bana
Adetin 8. Gunu ic dedi 5 gun boyunca 2ser adet. Sen catlatma ignesi olmusmuydun Zeynep?
Kızlar her daim bu grup aklımda biraz geciktiriyorun buraya yazmayı ama okuyorum ben deDua m okudum P PembePaltolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?