- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Kullansam ama aşılama yapmasam ne olur acaba ilaci doğal yolla deneyip sonraki ay asilama yapayim diyorum ne dersiniz?Ben kullandım 3 kere asilama öncesi veriyorlar yumurta gelisimi için ilk ikisinde 1 er tane gelişti en sonuncu malesef 12 de kaldı yumurta ve iptal oldu asilama iğneyle geçeceğiz gelecek ay zararına gelince bende çok şükür hiç yapmadı ama oluşan çok insan gördüm kist yapabiliyor bunu ultrason da görüyor dr takip e alıyor seni kist olusmussa zaten adetle atardım diyor gelecek ay bir daha veriyor
Arkadaşlar bir şey rica etsem herkes rumuzlarin karşısına gerçek adını yazsa yani dua ederken ben kopuyorumşimdi örnek vermem ayıp olur ama sanki daha samimi olacak sadece fikir benimkisi
P PembePaltolu kuzum geldim dolma sardım Mevlüt için anca bitti işlerim aldım dualarımı
Rica ederim kuzum kusura bakma sana pek yardım edemedim gün içinde pazar günü Mevlüt okutturucaz nasip işte pazar günü de dua sırası bende Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahEllerine sağlık, listeye bile eklemişsin kendini, teşekkürler.
Ona dr un kart versin sen kendin kara verdiysen sakin böyle bir hata yapma siklusun aa. Gününde itibare ultrason takibine alinuyorsun bazen çok büyüyüp kalıcı kistere donusebiliyor ilaç çok masum gibi görünse de ligde dr kontrolünde kullan sonuçları san zarar verebilir nasıl oluyor bilmiyorum ama ultrasyon takibi olmadan sakin kullanma lutfenKullansam ama aşılama yapmasam ne olur acaba ilaci doğal yolla deneyip sonraki ay asilama yapayim diyorum ne dersiniz?
cok Haklısın ama illa gercek ism gere yok bece sen de ayşe diyebilirsin fatma diyebilirsin allah biliyor sonuçta kim için okunduğunu ama telaffuz lar zor mesela 55. Arkadaşı ben nasıl söyleyeceğimi bilemedimcanm benm ismim pek nadir o yüzden belli etmek istemiyorum
bu durumda benim gibi isim vermeyen arkadşlar içinde şu şekilde diyorum
Yüce Rabbim sen kime niyet edip okudugumu biliyorsun onun adına bağışlıyorum tesbihatımı kabul et diyorum
aslında isme olsa tabiki çok daha iyi olur
gönlümüzden geçen ismin sahibini biliyor ya Allah o yüzden çokda problem etmiyorum
öyle durumlarda ben kodluyorum canımcok Haklısın ama illa gercek ism gere yok bece sen de ayşe diyebilirsin fatma diyebilirsin allah biliyor sonuçta kim için okunduğunu ama telaffuz lar zor mesela 55. Arkadaşı ben nasıl söyleyeceğimi bilemedim
Okudum simdi cnm
canım çok geçmiş olsun? hangi ildesin sen? rahim filmini çektirdiğin yerdeki doktor ve cihaz iyi mi ki? bence hemen moralini bozma birkaç doktora falan da git. hatta başka merkezde rahim filmini tekrarlayabilirsin. bazen kasınca tüpler kendini kapatabiliyormuş.Kizlar hsg filmi cekildi sol tupu goremedi sag tupumde tikalimis rshmin kalp seklinde dedi rahminde perde var dedi( ameliyst olman gerek dedi ameliyatlada tuplerin kesin acilir diyemem dedi. ( umutsuz vakayim sanirim ben her gittigimde farli bir engelle karsilasiyorum ((((*
güzel anne adayı doğum günün kutlu olsunkızlar o kadar kötü bir gündü kiişler karmakarıştı çalışıtğım birimde.. herşey üstüste geldi...
şu kendini bilmiş, ego tavan insanlardan nefret ediyorum. üstüne bugün benim doğum günüm....
ben bugün ki arkadaşlar için 100/100/100 okumaya başlıcam. Allah kabul etsin
Kizlar aranizda klomen kullananlar vardi. Zararini goren varmi ve neden veriyor doktor bunu. Asilama öncesi kullanan varmi
Bende kullanmistim adetin 4.gunu basladim gunde 2 kez ictim 5 gun surmustu.Sonra adetin 12.gunu kontrole gittim yumurta kontrolu icin doktorun dedigi gunlerde iliski olmasina dikkat ettim.Doktora gitmedende temizlenir temizlenmez 2 gunde 1 iliski olmustu.Cok sukur kullandgm ay hamile kaldim.Yumurtlamaya yardimci yumurta uyarici bi ilac canim.Insallah sende guzel haberler verirsinKizlar aranizda klomen kullananlar vardi. Zararini goren varmi ve neden veriyor doktor bunu. Asilama öncesi kullanan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?