Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

papyonkilikli, Meryem ve Hatice arkadaşımız için dualarımı aldım okudum P PembePaltolu cim

Haklisin doktora tekrar görüneyim kafam karıştı.
Canım kafan karışmasın ba 1. Secenek yumurtlaman normalse yani kendiliğinden büyüyüp catliyorsa klomen falan kullanma yumurta takibiyle catlatma iğnesi veriyor ilişki öneriyor dr
2. Secenek yumurtlama olmuyor diyorsa zaten klomen yazacak veya eşdeğeri bir ilaç .. bununla takipe alacak yumurtaların belli boyuta gelince aşılamaya eğer asilama yoksa catlatma iğnesi ilişki önerecek sen kendiliğinden klomen kullanırsan yumurtaların kist yapsa anlayamazsin iste durum bu kafani karistirma dr a kendini birak o vücuduna göre program yapar

Canım ben listenin geri kalanı içinde okudum. Rabbim kabul eder inşallah. Yeni duaya başladığınızda benide eklerseniz sevinirim

Kullansam ama aşılama yapmasam ne olur acaba ilaci doğal yolla deneyip sonraki ay asilama yapayim diyorum ne dersiniz?

Canım klomen kullanıp yumurta takibi yaptırabilirsin. Zaten doktorun muayenehanesine gidiyorsan. extra ücret alınmaz. 15 gün geçerli muayene parası. Seni ultrasona çağırıp yumurta gelişimine bakacak ve uygun günü söyleyecek. Bence bu ay böyle deneyip sonraki ay aşılama yaptırabilirsin. Yalnız 8. gün klomen kullanımı garip geldi bana. genelde 3-4-5. günlerde başlanır. Yumurta takibi yaptırırsan doktorun bu konuda iyi olup olmadığını da gözlemlemiş olursun.

Tesekkur ederim bizim klomen ve asilama tatil ile çakistigi icin cozum arıyordum klomen kullanip tatile gitmekti planim ama igne tatilde oldumuz zamana denk geliyor. Tatilede yılın basinda yazilmistik iptal ettiremiyoruz. Baska gunde tatil hakki yok esimin...bu bbebek işini iyice stres yaptik... Neyse vardir bunda da bi hayr deyip klomen ve asilamayi onumuzdeki aya biraktik. Kafamizi dagitmak sart oldu yani..

Haklısın önümüzdeki ay baska doktora gidip birde onu dinleyecegim bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…