Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

@yasemin5846
Canım benim gittim ebeye elle muayene etti damarlar tikali dedi korunmaktan olmuş dedi adetin birinci günü gelseydin dedi bugün yedinci günüydü yarın çağırdı abdestli gel dedi yakı yapistiracakmis adetli gideceğim zaman kavonoz getir dedi su verecekmis.. aslında hemen gidecektim cenaze isler i girdi hayırlısı allahtan

Banada yakı yapıştırmışlardı abla. Suyu ne için verecekmiş acaba. İçine ne koyacakmışki suyun.

Banada yakı yapıştırmışlardı abla. Suyu ne için verecekmiş acaba. İçine ne koyacakmışki suyun.
Hiç bilmiyorum sormadim ama yarın sorarım
detayları soracagim yarın kadın bana baktı konuşurken beni götüren Komşum muayene oldu benimki arada kaynadi yarın soracagim olurmu ollmazmi diye mutlaka soracagim damarlar tikali dedi aklıma takıldı hayırlısı allahtan rabbimiz hayırlı kılsın ve nasip olsun inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Balikesir cagis univ arastrma hastahanesinde yaptirdim canim cok emin degilim iyi olup olmadigindan rahmimin kalp seklinde oldgunu hsgden gordu baska bir dr. ultrasonla bile gorebilmisti o zararli degil dedi ama cagstaku gebelige engel dedi olursa bile duser dedi tuplerim tikalu olmasindan zitade bu benim mo ralimi bizuyo cunku daha once 1 tane normal gebelik yasadm ve dusukle sonuclandi (

amin canim cok sagol univ hastahanesine gittim bide ozele randevu aldim bakalim o ne diydcek. Ins. Seninde hsg filmine gerek kalmadan tedavin olur ve evlat sahibi olursun canim.

İyi geceler kızlar ben 4 ağustosta adet olmam gerekirken 30 temmuzda yani 22 gün içinde tekrar adet oldum. Martta tüp bebek denemiştik odur budur düzenim berbat.bu ay da olmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun

İyi geceler kızlar ben 4 ağustosta adet olmam gerekirken 30 temmuzda yani 22 gün içinde tekrar adet oldum. Martta tüp bebek denemiştik odur budur düzenim berbat.bu ay da olmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aminnn canm stres yapma Yaradana sigin ins hic birseye gerek kalmadan haber alirsin...

Aminnn canm stres yapma Yaradana sigin ins hic birseye gerek kalmadan haber alirsin...
başka çare yok zaten canım. Ama gerçekten yorucu bi süreç. Süte otur ebeye git doktora hep gidiliyo zaten denemediğimiz birşey kalmadı belkide çoğumuzun. Ne diyelim Allah büyük hazinesi geniş inşallah bizimde dualarımız karşılık bulur bigün

inşallah canm inşallah
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…