- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Amin canm hakkimizda hayirlisi artik Rabbimden.umidimizi yitirmiyelim yetrkibaşka çare yok zaten canım. Ama gerçekten yorucu bi süreç. Süte otur ebeye git doktora hep gidiliyo zaten denemediğimiz birşey kalmadı belkide çoğumuzun. Ne diyelim Allah büyük hazinesi geniş inşallah bizimde dualarımız karşılık bulur bigün
Amin inşallah ablacım.Hiç bilmiyorum sormadim ama yarın sorarım
detayları soracagim yarın kadın bana baktı konuşurken beni götüren Komşum muayene oldu benimki arada kaynadi yarın soracagim olurmu ollmazmi diye mutlaka soracagim damarlar tikali dedi aklıma takıldı hayırlısı allahtan rabbimiz hayırlı kılsın ve nasip olsun inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Erteleme artık canım bu ay çektir bencede aklın kalmaz en azından. Adet bitiminde hemen çekiyorlarKizlar bende bu ay rahim filmi cekinecegim 4 aydir erteliyordum artik bu ay cektirecegim inşAllah dua edin olurmu
Yazın adetlerin erken olabileceğini duymuştum.İyi geceler kızlar ben 4 ağustosta adet olmam gerekirken 30 temmuzda yani 22 gün içinde tekrar adet oldum. Martta tüp bebek denemiştik odur budur düzenim berbat.bu ay da olmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım bizim için bi problem olmaz çünkü bugün veya yarın kimlere okuyacaksak onlarla alakalı bi durum onlardan 1 i senle yerini değiştirirse o şekilde sana okunmuş olur canım. İnşallah adetin gelmezP PembePaltoluya se min
canm sizden ve arkadaşlardan bir isteğim olacak kabul ederseniz tabii
ben geçen ayn 6 sına regl oldum bu ayında ya 6 sına yada 4 üne regl olurum rica etsem bugün için veya yarın için benim adıma okunsa
kabul etmezseniz de canınız saolsun
amin canım bnm Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah sende en yakın zamanda ameliyat olmadan kolayca tedavi olup hamile kalırsın rabbim daha fazla aratmasın evlatlarımızı tez vakitte versin bize ♥♥amin canim cok sagol univ hastahanesine gittim bide ozele randevu aldim bakalim o ne diydcek. Ins. Seninde hsg filmine gerek kalmadan tedavin olur ve evlat sahibi olursun canim.
P PembePaltoluya se min
canm sizden ve arkadaşlardan bir isteğim olacak kabul ederseniz tabii
ben geçen ayn 6 sına regl oldum bu ayında ya 6 sına yada 4 üne regl olurum rica etsem bugün için veya yarın için benim adıma okunsa
kabul etmezseniz de canınız saolsun
Ewet canim mecbur cektircem.. kimyasal gebelik gecirtigimde cogu yer gerek yok diyince benimde isime gelmisti :) bu ay cektircem insAllahErteleme artık canım bu ay çektir bencede aklın kalmaz en azından. Adet bitiminde hemen çekiyorlar
Ewet canim mecbur cektircem.. kimyasal gebelik gecirtigimde cogu yer gerek yok diyince benimde isime gelmisti :) bu ay cektircem insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?