- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Mart ayinda kimyasal gebelik gecirdim canim.. hic hsg filmi cektirdinmi.?Canım kimyasaldan sonra kaçıncı ayınız?
Ben de düşük yaptım 2 ay önce, acaba yine de hsg gerekir mi merak ediyorum?
Yok işte çektirmedim. Tüplerim açık ki gebe kalmışım diye düşündüm. Bi de ben ilk gebeliğimde ilk denemede gebe kaldım, içimde çok kuşku olmadı ama acaba düşük durumunda tüp kapanır mı bilemedim.Mart ayinda kimyasal gebelik gecirdim canim.. hic hsg filmi cektirdinmi.?
Yok canim tupler kapanmaz ilk denemede kaldiysan stres yapma yumurtlama gununu takip et.. benim 15 aydan sonra gebe kaldim ve sonu husran benden doktor istedi sorun gorunmuyor butun testleri yaptirdim bir tek tupler kaldi ,hsg filminin avantaji gorunmeyen kucuk yapısık tupleri bile aciyomus o yuzden bu ay artik mecbur canim doktorun onetirse cektirirsin ama gerek kalmiyacak bence iki aya kadar bebis haberini alacaksin icime oyle dogdu :))Yok işte çektirmedim. Tüplerim açık ki gebe kalmışım diye düşündüm. Bi de ben ilk gebeliğimde ilk denemede gebe kaldım, içimde çok kuşku olmadı ama acaba düşük durumunda tüp kapanır mı bilemedim.
Okudum canım benim dualarını allahım kabul etsin inşallahSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 100<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
@Frdaa (Ferda)Veson (Tuğba) 687403_igt (Gülay)
arkadaşlarımız için okuyoruz.
LİSTEMİZ;
- YASEMİN............ ........................100/100/100
- DAMLA_22....................................100/100/100
- TUBATESBİH.............................100/100/100
- DEBORAH26 (ÖZGEN)
......100/100/100 - WHİTEROSE00 .........................100/100/100
- CGPBAS DERYA ........ .............100/100/100
- AYSEYIGIT1453 (AYŞE)..............
- ÖZNUR65
..........................100/100/100 - ASKIMNASKIYIM (BAHAR)
.. - IRMAK10 (MERVE)..............
- GAMZE42
..................... - MAJESTELERİ....................
- KİMYAGER1508 (DERYA)....
- ZEYNEP0682 .....................
- RAVZATUĞBA
............100/100/100 - PAPYONKİLİKLİ
.................... - SVD1910 (HATİCE) ..............
- MRYMOGZTRK (MERYEM).......100/100/100
- PARLAKKARTANESİ (ESRA).......
- sabis35................................
- ASİLZADE02 (ayşe).............
- VESON(tuğba).....................
- 687403_İGT(gülay)..............
- Frdaa(Ferda)........................
- AMİNAASYAEYMEN (hilal).....
- GAMZELİ ES(Gamze)................
- MYBABY24..........................
- TİLBE_(!)............................
- ASLİİİ1...............................100/1o0/100
- TULAY_20............................100/100/100
- FULYA3535..........................100/100/100
- ME118...................................
- EGELI...................................
- ECRIN87..............................
- _LAVİN_........................... ...100/100/100
- MELİSAYA...........................100/100/100
- GNC10(GONCA)..................
- YURİ83 (nuriye)..................
- ANKAMİR............................100/100/100
- AYŞEMZUMRAM (halime)....
- ZEYNEB21
...................... - VASFİYENUR....................
- AVRENİM.............................
- ARZM61..........................
- qelebek33(hatice)............100/100/100
- zuzu0616...........................
- betül8516.........................100/100/100
- Cudis...............................100/100/100
- FALTAŞI.....................
- Nilayalper.........................
- htchmd(Hatica Hamdi).......100/100/100
- edaasya.............................
- sevmkee...........................
- divinecat.(Aylin).....................
- hsnks..................................
- Mmihrimah...........................
- kiymetlimiz(Şeyda)............100/100/100
- denizz2009......................
**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR .
**HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ...
Yok canim tupler kapanmaz ilk denemede kaldiysan stres yapma yumurtlama gununu takip et.. benim 15 aydan sonra gebe kaldim ve sonu husran benden doktor istedi sorun gorunmuyor butun testleri yaptirdim bir tek tupler kaldi ,hsg filminin avantaji gorunmeyen kucuk yapısık tupleri bile aciyomus o yuzden bu ay artik mecbur canim doktorun onetirse cektirirsin ama gerek kalmiyacak bence iki aya kadar bebis haberini alacaksin icime oyle dogdu :))
ay inş inş. hepimiz sağlıklaİnşallah canım. Ağzından bal damlıyor balll.Ben aslında pcoyum, ilk denemede gebe kalmak çok şaşırtmıştı beni ama kısmet olmadı. Ovulasyon testi kullanıyorum o yüzden. Doktor da 6 ay süre verdi işte 6 ay olmazsa tedaviye başlanacak.
Allah hepimize nasip etsin inşallah, burdaki tüm arkadaşlarım bir sene içinde gebe kalmış ya da doğum yapmış olacak inşallah.
İnşallah canım. Ağzından bal damlıyor balll.Ben aslında pcoyum, ilk denemede gebe kalmak çok şaşırtmıştı beni ama kısmet olmadı. Ovulasyon testi kullanıyorum o yüzden. Doktor da 6 ay süre verdi işte 6 ay olmazsa tedaviye başlanacak.
Allah hepimize nasip etsin inşallah, burdaki tüm arkadaşlarım bir sene içinde gebe kalmış ya da doğum yapmış olacak inşallah.
Tatlım ovulasyon testini nasıl yapıyorsun yanıltıcı oluyomu acaba bende denemek istiyorum nerden aldım biraz anlatirmisin benim yumurtlamaya sorun yok ama biz denk getiremiyoruz galiba doktora gidicem aslında ama çok yıpratıcı oluyo git gel becerebilirmiyim kendim evde
Canim benim arkadsimda oyleydi doktorlar imkansiz diyodu o sene hamile kaldi ve suan kizi iki yasinda masallah:)Rabbim ol derse olur ben senden guzel haber bkliyorum...burda hepimiz bir birimize destek olukca dua ettikce Rabbim kabul edeck insİnşallah canım. Ağzından bal damlıyor balll.Ben aslında pcoyum, ilk denemede gebe kalmak çok şaşırtmıştı beni ama kısmet olmadı. Ovulasyon testi kullanıyorum o yüzden. Doktor da 6 ay süre verdi işte 6 ay olmazsa tedaviye başlanacak.
Canım internette gittigidiyordn aldım ekonomik olduğu için. Reglin 12. günü gibi başlıyorum çünkü benim döngüm 31-32-33 gibi. Her gün yapıyorum. İki çizginin ikisinin de aynı koyulukta olduğu gün 24-48 saat içinde yumurtlama olacak demek o yüzden o gün ve ertesi gün ilişki olmalı. İlk gebeliğimde sadece çift çizgide ilişki olmuştu ve gebe kalmıştım.
Canım benim yüz üstü yatırdı beni belimi ovdu sonra çekti yakı yapıştırdıAmin inşallah ablacım.
Tabi yarın sor detaylı öğren. Tıkalı damarı nasıl açacak acaba
P PembePaltolu canım ben listeyi böyle alsam okusam hepsini olur mu
Canım hiç bir ağrısı yok inan korkulacak gibi değil.. Bende cektridim o endişeyle ama adet agrisi gibi birşey oluyor o kadar... Ama tüplerin kapaliysa ilacı vermek için zorluyorlar geçsin açılsın diye o zaman birazcık daha fazla agriyor.. Yap kurtul kafan rahatlasinKizlar bende bu ay rahim filmi cekinecegim 4 aydir erteliyordum artik bu ay cektirecegim inşAllah dua edin olurmu
Canım bizim için bi problem olmaz çünkü bugün veya yarın kimlere okuyacaksak onlarla alakalı bi durum onlardan 1 i senle yerini değiştirirse o şekilde sana okunmuş olur canım. İnşallah adetin gelmez
bugünkü arkadaşlar için olmaz artık canım ama yarınki arķadaşlardan seninle yer değiştirmeyi kabul eden olursa olabilir. Yalnız yarınki arkadaşlara sen bi mesaj at bana durumu bildir tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?