Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yok canim tupler kapanmaz ilk denemede kaldiysan stres yapma yumurtlama gununu takip et.. benim 15 aydan sonra gebe kaldim ve sonu husran benden doktor istedi sorun gorunmuyor butun testleri yaptirdim bir tek tupler kaldi ,hsg filminin avantaji gorunmeyen kucuk yapısık tupleri bile aciyomus o yuzden bu ay artik mecbur canim doktorun onetirse cektirirsin ama gerek kalmiyacak bence iki aya kadar bebis haberini alacaksin icime oyle dogdu :))

Okudum canım benim dualarını allahım kabul etsin inşallah

İnşallah canım. Ağzından bal damlıyor balll.Ben aslında pcoyum, ilk denemede gebe kalmak çok şaşırtmıştı beni ama kısmet olmadı. Ovulasyon testi kullanıyorum o yüzden. Doktor da 6 ay süre verdi işte 6 ay olmazsa tedaviye başlanacak.

Allah hepimize nasip etsin inşallah, burdaki tüm arkadaşlarım bir sene içinde gebe kalmış ya da doğum yapmış olacak inşallah.

ay inş inş. hepimiz sağlıkla

Tatlım ovulasyon testini nasıl yapıyorsun yanıltıcı oluyomu acaba bende denemek istiyorum nerden aldım biraz anlatirmisin benim yumurtlamaya sorun yok ama biz denk getiremiyoruz galiba doktora gidicem aslında ama çok yıpratıcı oluyo git gel becerebilirmiyim kendim evde

Canım internette gittigidiyordn aldım ekonomik olduğu için. Reglin 12. günü gibi başlıyorum çünkü benim döngüm 31-32-33 gibi. Her gün yapıyorum. İki çizginin ikisinin de aynı koyulukta olduğu gün 24-48 saat içinde yumurtlama olacak demek o yüzden o gün ve ertesi gün ilişki olmalı. İlk gebeliğimde sadece çift çizgide ilişki olmuştu ve gebe kalmıştım.

Canim benim arkadsimda oyleydi doktorlar imkansiz diyodu o sene hamile kaldi ve suan kizi iki yasinda masallah:)Rabbim ol derse olur ben senden guzel haber bkliyorum...burda hepimiz bir birimize destek olukca dua ettikce Rabbim kabul edeck ins

Tamam canım anladım saol inşallah hayırlı haberler alırsın

Amin inşallah ablacım.
Tabi yarın sor detaylı öğren. Tıkalı damarı nasıl açacak acaba
Canım benim yüz üstü yatırdı beni belimi ovdu sonra çekti yakı yapıştırdı
Bana dediki damarlar eşim korunduğu için krecleme olmuş tıkanmış dedi beş yıldır eşim korunuyordu kadinin dediği doğru olabilir yanı adet olunca gel dedi kavonozla bitki verecekmis bende bilmiyorum asitli tuzlu yeme içme dedi işte Dediklerimi yaparsan inşallah olur dedi hayirliysa olsun inşallah canım benim rabbimiz hayırlı kılsın miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh

Kizlar bende bu ay rahim filmi cekinecegim 4 aydir erteliyordum artik bu ay cektirecegim inşAllah dua edin olurmu
Canım hiç bir ağrısı yok inan korkulacak gibi değil.. Bende cektridim o endişeyle ama adet agrisi gibi birşey oluyor o kadar... Ama tüplerin kapaliysa ilacı vermek için zorluyorlar geçsin açılsın diye o zaman birazcık daha fazla agriyor.. Yap kurtul kafan rahatlasin
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…