Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

ovulasyon günlerinin takibini yapmakla hata mı ediyoruz diye düşündüm bian adet biter bitmez ovulasyon günü olmuyor ama
Evet ya bende bilmiyorum özellikle sordum adet biter bitmez mi zeytinyağlı suya oturup ilişki olacak dedim yoksa adet bitiminden bir hafta sonra mı dedim.
Yok yok adet biter bitmez dedi.

Adet biter bitmez zeytinyağlı suya oturup ilişki olur hesaplamalara görede yumurtlama günlerinde yine ilişki olur artık

Canim merakimi mazur gor ebe dedinde hemsire falanmi hani eski kadinlarin yontemleri oluyo oyle bisimi ve sorunun neki suan
Eski yöntemler canım
87 yaşında yaşlı bi kadın.

Hiçbir sorunumuz yok eşimdede bendede.

Ama ebe bana rahimin eğri ondan olmuyor dedi.
Yani doktorlara göre sorun yok o yaşlı ebeye göre var.

Ve 2 sene olmadığına göre demekki ebe haklı

Kızlar bi yerde buldum ateş ölçer

Dijital ağızdan koltuk altından veya rektal ölçüm yazıyor.

Doğru aldımmı acaba Veson
Cnm şu resimdekine benzer birşey Olmalı dil altı yada vajenden ölçmelisin aslında en sağlıklı ölçümler vajenden ama hijyen ve pratiklik adına dil altı tercih edilir

Eklentiler

• image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 36
Allah razı olsun

Cnm şu resimdekine benzer birşey Olmalı dil altı yada vajenden ölçmelisin aslında en sağlıklı ölçümler vajenden ama hijyen ve pratiklik adına dil altı tercih edilir
Evet canım aynısı rengi bile aynı.
Yok ben dil altından ölçebilirim ancak.
Bu gece başlıyorum inşallah

Evet canım aynısı rengi bile aynı.
Yok ben dil altından ölçebilirim ancak.
Bu gece başlıyorum inşallah
Arada bir girer bakarım ne yaptın diye.ama çok kafana takılan birşey olursa özelden de yazabilirsin çünkü bazen birkaç gün girmediğim oluyor msjları tek tek okumuyorum gözden kaçabilir sakın stres yapma regl sonrası gün aşırı ilişkine devam et bu ateş sadece ovulasyon günü hangi gün onu görmek için hadi kolay gelsin:)

Selamın aleyküm canlar ben döndüm köyden hep dualarımdaydınız özledim sizleri,geçmişe göz atmadan yazayım dedim benim bugün çatlatma iğnesinden sonraki 14.günüm test yapsammı ki inanın çok korkuyorum ama yine merakta etmiyo değilim

cnm okudum allah kabıul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…