- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Tamam canım ben yapmaya devam edicem.Arada bir girer bakarım ne yaptın diye.ama çok kafana takılan birşey olursa özelden de yazabilirsin çünkü bazen birkaç gün girmediğim oluyor msjları tek tek okumuyorum gözden kaçabilirsakın stres yapma regl sonrası gün aşırı ilişkine devam et bu ateş sadece ovulasyon günü hangi gün onu görmek için hadi kolay gelsin:)
Canım ya aynı durumdayız.kızlar adet oldum yine(
Ama canım ben sabah namazına kalkıyorum o yüzden uyuyana kadar baya zaman geçiyor tekrar sabah uyanıp ölçtüğümde sabah namazından sonra çok uyumamış oluyorum. En az kaç saat uyumak lazım acabacanım ateş ölçme yöntemi gece olmuyor ki her sabah aynı saatte yatak dan kalkmadan konuşmadan ölçülüyor
bu topikde ki arkadaşlar yardımcı olurlar sana
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/page-15128
Hı anladım canım. En az 3 saat diye biliyorum canımAma canım ben sabah namazına kalkıyorum o yüzden uyuyana kadar baya zaman geçiyor tekrar sabah uyanıp ölçtüğümde sabah namazından sonra çok uyumamış oluyorum. En az kaç saat uyumak lazım acaba
Anladım canım bu ilk denemem zaten bakalım tecrübe olacak artık.Hı anladım canım. En az 3 saat diye biliyorum canım
İnşallah tüplerin açık olur canımBlue_Peri egeli ecrin87 Rabbim hayirli zamanda yuzunuzu guldursun.inşAllah hayitli haberler alirsiniz
Canlar yarin.rahim filmi cekinecegim.dua edin bana P PembePaltolu
Anladım canım bu ilk denemem zaten bakalım tecrübe olacak artık.
3 saat uyumak lazımsa adet günü dışında sabah 9 da falan ölçerim inşallah
Ama canım ben sabah namazına kalkıyorum o yüzden uyuyana kadar baya zaman geçiyor tekrar sabah uyanıp ölçtüğümde sabah namazından sonra çok uyumamış oluyorum. En az kaç saat uyumak lazım acaba
Cnm ben ramazanda 2kez Ölçüm Yaptım ve 2 tablo oluşturdum.bir tane 3 saat uyuyup sahurda diğer ölçümü ise sahurdan sonra 3 saat uyuyup sanah Ölçüm Yaptım her iki tabloda da ateşlerim çok farklı Değerler çıktı başta ovulasyonu yakalayamayacağımı falan düşündüm ama çok ilginçtir her iki tablo da da aynı gün ateşim Yükseldi (farklı değerlerle)yani kaçta ölçtüğün önemli değil önemli olan düzenli bir uyku almış olman gece habire kalkarsan ateş etkilenir.dingin bir en az uyku uyuman ve hep aynı saatte ölçmen yeterli kaçta ölçtüğünün pek Önemi yok tecrübelere dayanarak konuşuyorumHı anladım canım. En az 3 saat diye biliyorum canım
tamam yarına bıtırırım ben sonra bu arkadaslar ıcın okıcam bıde demıişte onu diyorum ya eksik kalmış şu an 33.kişideyiz. 3300 olması lazımdı onu tamamlamalısın liste devamı için.
tamam yarına bıtırırım ben sonra bu arkadaslar ıcın okıcam bıde demı
Cnm Ayıptır sorması beni etiketlediğini nerden anlayacağım etiketlemek ne anlama geliyor cahilliğime verTamam canım ben yapmaya devam edicem.
Bişey olursa seni etiketlerim görürsün.
Senden başka ateş ölçme yöntemi kullanan yok galiba burda zaten.
Sana sorarım bişey olursa
Vala bendde pko var nerde bu ebe banada soylesin bisiler :) ay cocuk icin herseye katlanir oluyoruz Rabbim tez vakitte yuzumuze gulsun. Vala sifanin nerden gelecegi belli olmaz tabiEski yöntemler canım
87 yaşında yaşlı bi kadın.
Hiçbir sorunumuz yok eşimdede bendede.
Ama ebe bana rahimin eğri ondan olmuyor dedi.
Yani doktorlara göre sorun yok o yaşlı ebeye göre var.
Ve 2 sene olmadığına göre demekki ebe haklı
sagol canim guzel haberlerini bekliyoruz senindeBlue_Peri egeli ecrin87 Rabbim hayirli zamanda yuzunuzu guldursun.inşAllah hayitli haberler alirsiniz
Çok sagol canım Allah Razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin içinde bizlerde rahim filmin inş temiz çıkar canınBlue_Peri egeli ecrin87 Rabbim hayirli zamanda yuzunuzu guldursun.inşAllah hayitli haberler alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?