Canım ya aynı durumdayız.
Adetimin ilk günüydü bugün.
Büyük bi umutla beklemiştim ama sonu hüsran
Denedim canım ya.Yasemincim ovulasyon testi denedin mi? Ben ilk gebeliğimde onunla gebe kalmıştım. Faydasını gördüm yani.
Öylemi o zaman tamam sabah 4 ölçeyim ben.Cnm ben ramazanda 2kez Ölçüm Yaptım ve 2 tablo oluşturdum.bir tane 3 saat uyuyup sahurda diğer ölçümü ise sahurdan sonra 3 saat uyuyup sanah Ölçüm Yaptım her iki tabloda da ateşlerim çok farklı Değerler çıktı başta ovulasyonu yakalayamayacağımı falan düşündüm ama çok ilginçtir her iki tablo da da aynı gün ateşim Yükseldi (farklı değerlerle)yani kaçta ölçtüğün önemli değil önemli olan düzenli bir uyku almış olman gece habire kalkarsan ateş etkilenir.dingin bir en az uyku uyuman ve hep aynı saatte ölçmen yeterli kaçta ölçtüğünün pek Önemi yok tecrübelere dayanarak konuşuyorum
Canım sana bildirim gelecek.Cnm Ayıptır sorması beni etiketlediğini nerden anlayacağım etiketlemek ne anlama geliyor cahilliğime ver
Sivasta canım.Vala bendde pko var nerde bu ebe banada soylesin bisiler :) ay cocuk icin herseye katlanir oluyoruz Rabbim tez vakitte yuzumuze gulsun. Vala sifanin nerden gelecegi belli olmaz tabi
Ablacım telefondaki sorununu tez zamanda hallet sensiz olmaz buralar.@-Lavin-
Canım benim dualarımı hergun eklersin sırasıyla internete giremeye bilirim NEOLUR silmeyin fazlasıyla okuyorum
Allahım kabul etsin inşallah inşallah da tez zamanda hamis haberleri alırız tüm isteyenlerden telefonumda sorun var maalesef kalbimde dualarimda sizinle
Evet canım aynı kader.desene aynı kaderi paylaşıyoruz canm
Hayırlsı Allah tan canm yaa
Yarına hallettirecegim inşallah canım benim inşallah :)Ablacım telefondaki sorununu tez zamanda hallet sensiz olmaz buralar.
Tamam P PembePaltolu not alır okuduğunu abla.
Yaaa demek oyle peki illa seni gormesimi gerekiyor keske orada olsaydimSivasta canım.
Kişinin çocuğu olacakmı olmayacakmı onuda biliyormuş.
. Tabi herşeyi Rabbim bilir ama
Bu ebe tıbbi olarak şundan dolayı senin çocuğun olmaz diyomuş mesela..
Kaç kişiye söylediyse onların çocukları yokmuş hala.
Ben bunu göze alarak gittim olmayacaksada bileyim dedim. Doktor sorun bulamıyor. Bi sorunum varsa ebe söyler dedim.
Çok şükür bana çocuk olmayacak kadar bir sorunun yok dedi.
Senin çocuğun olur rahmin eğri düzelttim dedi.
İşte böyle canım
@-Lavin-
Canım benim dualarımı hergun eklersin sırasıyla internete giremeye bilirim NEOLUR silmeyin fazlasıyla okuyorum
Allahım kabul etsin inşallah inşallah da tez zamanda hamis haberleri alırız tüm isteyenlerden telefonumda sorun var maalesef kalbimde dualarimda sizinle
Denedim canım ya.
Çift çizgiyide yakaladım değerlendirdikte
Ama hamile kalamadım malesef.
Evet canım aynı kader.
Gelecek adetim 2 Eylül
Seninki ne zaman
Beraber bekleriz artık
Tabi ki görmesi lazım canım eliyle karnımıza bakıyo falan sorun ney bulamaya çalışıyoYaaa demek oyle peki illa seni gormesimi gerekiyor keske orada olsaydim
Bilmiyorum stresten de olmuyor belki ama ne kadar uğraştıysam aklımdan atamadım bir türlü.Yok tabi ki silmem, her gün seni okundu sayarım mutlaka.
Canım bilemiyorum ki, sadece stresten bile hamile kalma durumumuz etkileniyor düşün. Allah hayırla nasip edecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?