Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar benim değer düşmüş ve hamilelik yokmuş ama bende hasta olmadım daha 2 günün var bu ayda olmadı hayırlı
Olsun
Uzuldum canim hayirlisi olsun. Benim bugun adetim gelmesi gerekiyodu gelen giden yok gelmezse yine gitcem doktora bi duzene girmedi ya.

Kızlar ya belki haberiniz vardır deborah yani özgen arkadaşımız hiç yok, bir sorun yok dimi bebeği iyi mi ? ya birden panik oldum

Canlar rahim film sonucum cok sukur temiz cikti.bu hafta doktora gidecegim ama formlarda okudugum yorumlarda okudugum kadariyla rahim filmi cektirenlerin %70 hamile kalmis bildiginiz yontem varmi yaki yazmis arkadas ben bi kere kullandim ama sabah cikarttim hemen Rabbim hepimize tez zamanda hayirli haberler versin ins

Kızlar ya belki haberiniz vardır deborah yani özgen arkadaşımız hiç yok, bir sorun yok dimi bebeği iyi mi ? ya birden panik oldum
Canım benim bebeğin kalp atışını alamamışlardi kürtaj olma ihtimali vardı inşallah da almışlardır
Hayırlısı allahtan

Sizde bir sorun varmı.
Bizimki gibi sebepsizmi.
Bizde 2013 eylülde evlendik odur budur hamile kalamadım.
Bende aşılama düşünüyorum kış girmeden. Ama sebepsiz aşılama yaptıranların Aşılaması tutmuyormuş ya o yüzden korkuyorum tutmayacak diye

Canım benim bebeğin kalp atışını alamamışlardi kürtaj olma ihtimali vardı inşallah da almışlardır
Hayırlısı allahtan
Sağol canım ya cevap verdiğin için çok sağol. Bebeğin kalp atışını anlamadıklarını biliyordum aslında canım ya ondan sonra hiç sesi çıkmadı bugünde listeye bakarken aklıma takıldı, ne yaptı acaba dedim. Rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıklı bir şekilde. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Rabbim hamile olanlara sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi ve yavrusunu sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alıp, sağlıklı şekilde hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin

Aminn inşallah canım benim inşallah herzaman duamdasiniz inşallah minigin buyusun buyusun kucağına almayı nasip olsun inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayirlisiyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh

Amin ablam amin rabbim binlerce kez razı olsun. Abla duanı eksik etme benimde tsh hormonu yüksek çıktı şimdi ilaç tedavisi görüyorum, ne olur dua edin yavrumu sağlıklı hayırlı şekilde kucağıma alayım ve büyüteyim

canım bizim bi takım sıkıntılar var ama aslında hiçbiri tam olarak engel değil. genç kızlığımdan beri kist vardı zaman zaman kaybolup tekrarlıyordu, ilk gittiğim dr sorun yok dedi. sonrasında ise kist + rahimde perde var dedi septum yani. ameliyat dedi. oldum bnde, polip filanda varmış hepsi alındı. sonra eşim varikosel ameliyatı oldu ama sayı çokta sıkıntılı değildi zaten. bu ameliyatları olalı 1 sene oldu hala birşey yok. aşılama da negatif.
ama aşılamada şunu bilmek gerekiyor %10-15 gibi bi oran veriliyo. o yüzden çokta umutlanmamak gerekiyormuş böle okumuştum. hatta normal ilişki gibi görmek gerekiyormuş sadece yolu kısaltmış oluyorlar.
ben tüp bebekte devlet desteği alabilmek için yaptırdım, ikinciyi de yaptırmam gerekiyor o yüzden.
inşallah senin ilk denemen de tutarda uğraşmazsın daha fazla.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====>KİŞİ BAŞI 100<=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

@Cudis F Faltasi ve N Nilayalper
arkadaşlarımız için okuyoruz.

LİSTEMİZ;

1. YASEMİN............ ........................100/100/100
  2. DAMLA_22...................................100/100/100
  3. TUBATESBİH.............................100/100/100
  4. DEBORAH26 (ÖZGEN).....
  5. WHİTEROSE00 .........................
  6. CGPBAS DERYA ........ ............
  7. AYSEYIGIT1453 (AYŞE)..............
  8. ÖZNUR65.........................
  9. ASKIMNASKIYIM (BAHAR)..
  10. IRMAK10 (MERVE)..............
  11. GAMZE42....................100/100/100
  12. MAJESTELERİ....................
  13. KİMYAGER1508 (DERYA)....
  14. ZEYNEP0682 .....................
  15. RAVZATUĞBA ............100/100/100
  16. PAPYONKİLİKLİ....................100/100/100
  17. SVD1910 (HATİCE) .............100/100/100
  18. MRYMOGZTRK (MERYEM).......
  19. PARLAKKARTANESİ (ESRA).......100/100/100
  20. sabis35..............................
  21. ASİLZADE02 (ayşe).............100/100/100
  22. VESON(tuğba).....................100/100/100
  23. 687403_İGT(gülay)..............
  24. Frdaa(Ferda)........................
  25. AMİNAASYAEYMEN (hilal)....
  26. GAMZELİ ES(Gamze)................100/100/100
  27. qelebek33(hatice)............
  28. TULAY_20.........................
  29. FULYA3535..........................
  30. ME118...................................100/100/100
  31. EGELI..................................100/100/100
  32. ECRIN87............................
  33. _LAVİN_........................... ..
  34. MELİSAYA...........................100/100/100
  35. GNC10(GONCA)..................
  36. YURİ83 (nuriye)..................
  37. ANKAMİR............................
  38. AYŞEMZUMRAM (halime)....
  39. ZEYNEB21 ......................
  40. VASFİYENUR....................
  41. AVRENİM.............................
  42. ARZM61..........................
  43. ASLİİİ1...............................100/100/100
  44. betül8516.........................
  45. Cudis..............................
  46. FALTAŞI....................
  47. Nilayalper.........................100/100/100
  48. htchmd(Hatica Hamdi).......100/100/100
  49. edaasya.............................
  50. sevmkee ...........................100/100/100
  51. divinecat.(Aylin)................
  52. hsnks..................................
  53. Mmihrimah...........................
  54. kiymetlimiz(Şeyda)...........100/100/100
  55. denizz2009......................

**GÜNLÜK GELİP DUA ALMAYANLAR SİLİNİR .

**HAFTASONU VE YA HAFTAİÇİ SİTEYE GİREMEYEN ARKADAŞLAR DUANIZI ÖNCEDEN ALINIZ.

Canım benim aynen öyle bizim bi tanıdık var 10yildir çocuğu olmuyor bi kere kalmıştı ama kurtaj olmak zorunda kaldi. Esinde problem vardı. Onun için cektirmiyordu rahim filmi. İki uç ay önce çektirdi bu ay hamile olduğunu öğrendi.. Tatile falan gitmişti bide.. Rabbim yeter ki ol desin.. İnsaAllah bizlerede bu sevinci yaşatır... Amin

Benimde eklersin canım benim allahım kabul etsin inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…