Bende ilk defa gördüm karnıma yakı yapıştırdı. Mecbur sabrettim 1 hafta.
Daha önce denedim bal çörekotu ama olmadı ya.
Bilmiyorum bişey vesile olacak ama ne.
Rabbim in izniyle şu ebe vesile olur inş bu ay hamile kalırım.
Ebe 2 ay içinde demişti bakalım hayırlısı
canm burda bi arkadaşta bana önerdi inşallah bu ay bende deneyeceğim
(anlattigim uygulamayi annem cok insana yapti ve Allahin izniyle ikinci ayda hamile kaldilar. oncelikle 2 tane yaki aliyoruz. adet bittikten 5 6 gun sonra yapicaz. 1 hacisakir beyaz sabun. 2 yumurta aki. ve 2 yaki lazim. sabunlari rendeliyoruz icine 2 yumurta akini koyup karistiriyoruz ve kalcamizin hafif ust kismindan belimize kadar koyup uzerine yanyana iki yakiyi yapistiriyoruz. yaki yaptiktan sonra ucuncu gun esinle iliskiye giriyosun. yaki kendi cikana kadar sen cikarmiyosun. ikinci ay tekrar adet olursan ayni sekilde bu yazdiklarimi yapicaksn. 3.ay insallah Allah isterse bebek gelir umarim. annem 50 den fazla kisiye yapti ve Allahin izniyle hepsi ikinci ayda hamile kaldilar cnm insallah sana da faydasi olur)
Canım yumurtanın çatlaması için yakı sıcak tutuyo insanı.canm burda bi arkadaşta bana önerdi inşallah bu ay bende deneyeceğim
(anlattigim uygulamayi annem cok insana yapti ve Allahin izniyle ikinci ayda hamile kaldilar. oncelikle 2 tane yaki aliyoruz. adet bittikten 5 6 gun sonra yapicaz. 1 hacisakir beyaz sabun. 2 yumurta aki. ve 2 yaki lazim. sabunlari rendeliyoruz icine 2 yumurta akini koyup karistiriyoruz ve kalcamizin hafif ust kismindan belimize kadar koyup uzerine yanyana iki yakiyi yapistiriyoruz. yaki yaptiktan sonra ucuncu gun esinle iliskiye giriyosun. yaki kendi cikana kadar sen cikarmiyosun. ikinci ay tekrar adet olursan ayni sekilde bu yazdiklarimi yapicaksn. 3.ay insallah Allah isterse bebek gelir umarim. annem 50 den fazla kisiye yapti ve Allahin izniyle hepsi ikinci ayda hamile kaldilar cnm insallah sana da faydasi olur)
Amin arkadaşım inşallah kimin ne muradi kimin ne dileği varsa kabul olur ibsallah okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsunArkadaşlar günaydın Allah razı olsun güzel dualarınız için Rabbim karşılıksız tanımadan görmeden birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bizlere tez vakitte meleklerimizi kavuştursun inşallah hamiş olanlarada sağlıklı gebelik kolay doğum nasip etsin hayırlı sağlıklı hiç bir uzvu eksik olmayan güler yüzlü imanlı evlatlar versin bizleri de evlatlarımıza hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin inşallah hepinizi çok seviyorum konuşmasam da görmesem de iyiki varsınız Allah siz gibi iyileri eksik etmesin inşallah
Ayy canım benim neguzel dileklerletde bulunmussun inşallah allahın izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz AMİNNNN insallahhhhArkadaşlar günaydın Allah razı olsun güzel dualarınız için Rabbim karşılıksız tanımadan görmeden birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bizlere tez vakitte meleklerimizi kavuştursun inşallah hamiş olanlarada sağlıklı gebelik kolay doğum nasip etsin hayırlı sağlıklı hiç bir uzvu eksik olmayan güler yüzlü imanlı evlatlar versin bizleri de evlatlarımıza hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin inşallah hepinizi çok seviyorum konuşmasam da görmesem de iyiki varsınız Allah siz gibi iyileri eksik etmesin inşallah
amiiin inşallah canım bnm inşalllaaaaahAyy canım benim neguzel dileklerletde bulunmussun inşallah allahın izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz AMİNNNN insallahhhh
Burası bize ilaç gibi geliyor icimizi buraya sikintimizi i burada paylasiyor uz inşallah tüm isteyenler sevinir miniklerimiz nasip olur inşallah
Aminnnnnn inşallah canım Allah razı olsun dua arkadaşımArkadaşlar günaydın Allah razı olsun güzel dualarınız için Rabbim karşılıksız tanımadan görmeden birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bizlere tez vakitte meleklerimizi kavuştursun inşallah hamiş olanlarada sağlıklı gebelik kolay doğum nasip etsin hayırlı sağlıklı hiç bir uzvu eksik olmayan güler yüzlü imanlı evlatlar versin bizleri de evlatlarımıza hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin inşallah hepinizi çok seviyorum konuşmasam da görmesem de iyiki varsınız Allah siz gibi iyileri eksik etmesin inşallah
Hayırlısı artık canım inşallah birdahaki ayaHayırlı sabahlar arkadaşlar benim değer düşmüş ve hamilelik yokmuş ama bende hasta olmadım daha 2 günün var bu ayda olmadı hayırlı
Olsun
evet canm 2012 mayısta evlendim, kasım 2013ten beri bekliyoruz ama yokCanım sende mi 2 yıldır istiyosun bebek.
Desene aynı zamandır uğraşıyoruz.
Şöyle bi bakıyorum da 2 yıl ya koskoca 2 yıldır olmadı hala.
Bıktım 2 yıldır bebek sorularından.
Daha az önce yine aynı soruyla karşılaştım yokmu hala bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?