Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canm burda bi arkadaşta bana önerdi inşallah bu ay bende deneyeceğim

(anlattigim uygulamayi annem cok insana yapti ve Allahin izniyle ikinci ayda hamile kaldilar. oncelikle 2 tane yaki aliyoruz. adet bittikten 5 6 gun sonra yapicaz. 1 hacisakir beyaz sabun. 2 yumurta aki. ve 2 yaki lazim. sabunlari rendeliyoruz icine 2 yumurta akini koyup karistiriyoruz ve kalcamizin hafif ust kismindan belimize kadar koyup uzerine yanyana iki yakiyi yapistiriyoruz. yaki yaptiktan sonra ucuncu gun esinle iliskiye giriyosun. yaki kendi cikana kadar sen cikarmiyosun. ikinci ay tekrar adet olursan ayni sekilde bu yazdiklarimi yapicaksn. 3.ay insallah Allah isterse bebek gelir umarim. annem 50 den fazla kisiye yapti ve Allahin izniyle hepsi ikinci ayda hamile kaldilar cnm insallah sana da faydasi olur)

Canım adet bittikten 5 6 gün sonra diyosun ya mesela benim adetim 10 gün duruyor bunu yapınca yumurtlama günüm geçmiş oluyor nasıl olacak anlamadim

Canım yumurtanın çatlaması için yakı sıcak tutuyo insanı.

Ama sabun ve yumurta akı ne yapıyorki acaba. Sen şimdiye kadar nasıl denemedin bunu kız madem annen yapıyormuş hiç atlanılınırmı bu.

Arkadaşlar günaydın Allah razı olsun güzel dualarınız için Rabbim karşılıksız tanımadan görmeden birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bizlere tez vakitte meleklerimizi kavuştursun inşallah hamiş olanlarada sağlıklı gebelik kolay doğum nasip etsin hayırlı sağlıklı hiç bir uzvu eksik olmayan güler yüzlü imanlı evlatlar versin bizleri de evlatlarımıza hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin inşallah hepinizi çok seviyorum konuşmasam da görmesem de iyiki varsınız Allah siz gibi iyileri eksik etmesin inşallah

Amin arkadaşım inşallah kimin ne muradi kimin ne dileği varsa kabul olur ibsallah okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun

Hayırlı sabahlar arkadaşlar benim değer düşmüş ve hamilelik yokmuş ama bende hasta olmadım daha 2 günün var bu ayda olmadı hayırlı
Olsun

Ayy canım benim neguzel dileklerletde bulunmussun inşallah allahın izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz AMİNNNN insallahhhh
Burası bize ilaç gibi geliyor icimizi buraya sikintimizi i burada paylasiyor uz inşallah tüm isteyenler sevinir miniklerimiz nasip olur inşallah

amiiin inşallah canım bnm inşalllaaaaah

Aminnnnnn inşallah canım Allah razı olsun dua arkadaşım

evet canm 2012 mayısta evlendim, kasım 2013ten beri bekliyoruz ama yok hiç kalamadım bile, 1 aşılama oldu tutmadı 2.ye başlayacağız kısmet olursa. o sorular delirtiyo malesef. sonu gelmiyo, ağlamaktan gözlerim kurudu artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…