Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yok canım evham yapma normal zaten öyle olması. Doktorum onu pcoya bile bağlamadı. İçini bulandırma böyle

canim ben sabah iki akşam iki kullandim və 2 buçuk ay oldu kullanili həm benim də çok şükür hafiz pko var və adetlerim düzənli sadəcə geçen ay gec adət oldum 3 gün filan həm sənin dedigin benimde adətim öyle oluyor özəlliklə inefolic kullaninca adətlərim genellikle kahverengi akinti gibi geldi[/QUOTE]

Hımmmm ben de sabah akşam bir tane kullanıyorum. Belki önümüdeki ay arttırırım gebe kalamazsam bu ay.

Evet ben de hep öyle duyuyorum inşallah bizler için de öyle olur.

Canım pro üye nasıl olunuyor acaba

Forumun anasayfasında pro üyelikle ilgili bir bölüm var detayları orda ama kabaca anlatayım.
Bi ücreti var ben pro olduğumda 30 tl gibi bir şeydi ödeme yapıp başvuru formu dolduruyorsun o şekilde üye oluyorsun.

Pro üyelik ücreti ben pro olduğumda eğitime destek kampanyası içindi sanırım, geçen yıl da soma madencilerine yardım amaçlı kullanıldı pro üyelik ücretleri. Şimdi nereye gidiyor bilmiyorum ama 3 yıl oldu ben pro olalı.

Buldum linki:http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inlar-kulubu-pro-uyelik-ve-kart-hakkinda.888/

Ablacım benim de adetim lekelenme ile başlıyor bende doktora söyledim
Normal dedi bana lekelenme ile başlaması
Ayy canım benim normal olmasına sevindim aklım karışıyor menopoza mi gidiyorum diyorum 28 de adetimin oluyorum çok sukur söktürücü flan hiç kullanmadim... diyorum buay bitkiyimi kullansam sadece yoksa iyne tedavisinide buaymi kullansam ikisidemi olsa buay sadece bitkiyimi denesem sence ne yapmalıyım bana yardımcı olun ne yapmalıyım ???

Anladım canım teşekkür ederim bi bakayım

Evet normalmiş şimdi bu lekelenmeye kafamızı takmayalım.
. Bence bitkiyi sadece kullan abla sadece onu Dene bu ay bakalım

ya se min canım sen yakıyı hangi gün kullanıyorsun?Yani reglin kaçıncı günü yapıştırıyorsun. Sıcaklarda zor oluyor mu? Ben de bu ay olmazsa artık önümüzdeki ay deneyeyim diyorum.

ya se min canım sen yakıyı hangi gün kullanıyorsun?Yani reglin kaçıncı günü yapıştırıyorsun. Sıcaklarda zor oluyor mu? Ben de bu ay olmazsa artık önümüzdeki ay deneyeyim diyorum.
Yumurtlama günlerinde 3 gün durması daha iyiymiş.

Ben geçen ay ebeye gittiğimde ebe 1 hafta kalacak demişti bana. Ve 1 hafta da kaldı.

Ne çektim anlatamam. Helede banyoda. Abdeste engel değil su geçirdiği için. Her abdest aldığımda sıcak su yakıya değdiğinde canım çok yandı.

Kaşındırıyo falan sonra çıkardığımda biraz tahriş olmuştu sırtım ve karnım sonra birazda sivilce çıktı yakı yerlerinde.

Yakı sadece bele yakılıyo ama ebe karnımada yapıştırmıştı.

Öyle işte. Ya yeterki hamile kalayım bunlara razıyım.
Geçen ay çok canım acıdı 1 hafta uyuyamadım doğru düzgün ama yine olmadı kalamadım

Belli olmaz belki etkisini bu ay görürsün. Karına yakıyı da ilk kez duydum bu arada. İç organları fazla ısıtıp zarar vermesin

Dur bakalım bir şey vesile olacak bizlere de inşallah ama bakalım ne Etkisi oldu mu bilmem ama ben geçen gebe kaldığımda bal-tarçın-çörekotu kürü yapmıştım. Yeri gelmişken paylaşayım dedim.

canm ben bikaç defa tekrar ettm ama ben okuyorum diye
okumayacak olsam okuyamam derim bi söz verdiysem Allahn izniyle mutlaka tutarm canm

Biliyorum canım zaten o yüzden seni listeden silmedim, baktım cumadan beri de girmemişsin siteye ilk defa girmeme durumun olduğundan beklettim öylece nasıl olsa gelirsin diye.

Bende ilk defa gördüm karnıma yakı yapıştırdı. Mecbur sabrettim 1 hafta.
Daha önce denedim bal çörekotu ama olmadı ya.

Bilmiyorum bişey vesile olacak ama ne.

Rabbim in izniyle şu ebe vesile olur inş bu ay hamile kalırım.
Ebe 2 ay içinde demişti bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…