• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

[Qdamla 2015, post: 41382503, member: 640597"]inşallah yapmaz canım bikere yaptı atlattım bu ay tekrar başladım,sen günde kaç tane alıyordun
2 taneydi canım[/QUOTE]
bende ilk 2 ay günde 2 alıyordum yumurta büyüyordu ama tutmadı bu ay 3 e çıkardı inşallah sorun çıkmazda daha fazla oyalanmam.canım sende atlatırsın inşallah merak etme aynı şeyi yaşadık gelip geçiyo sabırlı ol fahat olamaya çalış lütfen

Kızlar adet oldum ya :KK43:
Klomen kullanmıştım nasıl umutluydum ya:mad:
Ben ne zaman anne olacam Ya :KK42:

Canimm böyle yapma lütfen. Umudunu kaybetme obur aya daha sağlam daha güçlü olmalısın . insallah benim gibi hic beklemediğiniz bir anda bu mujdeli haberi alirsin-iz. İnsallah bütün hamileler ve bende allahın izniyle sağlıkla bebeklerimize kucagimiza almayı nasip etsin.
Lütfen. Kendini üzme, allahım dermansiz dertler vermesin

Yeni listede bende varım. Hepinizi takip ediyorum yeni hamileMize hayırlı olsun bebisini kaybeden arkadaşa da sabırlar diliyorum... mucizesi bekleyen arkadaşlarda bol şanslar diliyorum Allah'in izniyle...

portakales portakales canım
esmerm91 esmerm91 pazartesi haber veririm diyodu
Yarın ondan haber alırız.
Salı ve çarşamba da yeni arkadaşları toplarız.
Ve perşembe ramazan ın ilk günü başlasak nasıl olur
Bu kadar beklememize gerek varmı ozamana kadar bisey yapalım mesela topluca dualar yapalım mesela bi taraftan toplanırken bi taraftan meryem suresi fetih suresi yusuf suresi misal istiyorum esma husna günlük okunacak dualar yada ayetel kursu Salâtı tefriciye perşembeye kadar liste yap herkes bugün birer defa okusun de perşembede başlarız deyin salavatlar cerebiliriz peygamber efendimiz ulaştırsın diye nasıl olur tabiki sen ve arkadaşlar uygun görürseniz perşembede duamiza geçesiz :) :):):)

Esimle İstanbula geldik arkadaşlar. Yarın hastaneye gidecez,eşime spermiogram yapılacak. Lütfen dua edin az da olsa sperm olsun.sperm sorunumuz var :( Sali da benim randevum var. İnşallah bi sorun çıkmazsa ramazan peşine tüp bebek yaptıracağız.

Son düzenleme:
üzülme cnm herseyde vardır bi hayır insalah tez zamanda bizde anne oluruz benimdev adet günüme iki gün var bi tadevi olmadım bu ay nedense cok umutluyum degişik duygular içindeyim insallah raabim nasip etmiştirde hamileyimdir her duamda önce sizlere sonra kendime ediyorum dua rabbim yoklugunu aratmasın cok zor gercekten

merhabaa kızlarrr
çok şükürr döndüm topiğeee :)

askiminaskiyim askiminaskiyim canım hayırlı olsun hamileliğin maşallah diyorumm darısı hepimize olsun inşallah
:anneadayı::KK200::nazar::KK46:

çok şükür sorunsuz bitmek üzere dualarımız dilerim rabbim katında kabul görmüştür..
Dualarımızz kabul olmuştur..
Portakal hoşgeldin özledik

günaydın herkese.. arkadaşlar bir önerim olacak.bu defaki liste özel olsun.Ramazan ayından dolayı. Eğer yine 30-35 kişi olursa hergün 1 ya da 2 arkadaşımıza iftar öncesi özel dua edelim. yani tesbih çekme süremiz sahurdan iftara kadar olsun. iftardan önce herkes bitirmiş olur ve o gün adı geçen arkadaşa özel dua edip iftar yapabiliriz.

Canım üzülme hayırlısı olsun, bi dahaki aya olur inşallah. Umut edicez tabi napalım yoksa bekleyemeyiz ki. Sen içini ferah tut o bebek o göbeğe girecek inşallah lütfen derin bi nefes ve rahatla.

Back
X