• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İbh hastası varmı ?

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Kızlar eşime bu hastalığın teşhisi konuldu iltihabi bağırsak hastalığı
Bu hastalığı bilen varmı internette okuduklarım benide hasta etti şayet hiç iyi şeyler okumadım :( varsa nasıl tedaviler uyguluyorsunuz neler yaptınız bilmek istiyorum &#128532;

Kızlar eşime bu hastalığın teşhisi konuldu iltihabi bağırsak hastalığı
Bu hastalığı bilen varmı internette okuduklarım benide hasta etti şayet hiç iyi şeyler okumadım :( varsa nasıl tedaviler uyguluyorsunuz neler yaptınız bilmek istiyorum &#128532;

Annemde var bu hastalık. Aylarca ağrısını çekti bir türlü teşhis koyamamışlardı. Çok sancısı oluyordu karnı çok ağrıyordu. Teşhis koyulduktan sonra doktor antidepresan verdi. Senelerdir anti depresan kullanıyor ve ağrıları geçti. Tedavisi yok diye biliyorum. Bayağı ağrılı ve sancılı bir hastalık bilmiyorum senin eşinde ağrı sancı çok mu ama annem yazık kıvranıyordu.

Annemde var bu hastalık. Aylarca ağrısını çekti bir türlü teşhis koyamamışlardı. Çok sancısı oluyordu karnı çok ağrıyordu. Teşhis koyulduktan sonra doktor antidepresan verdi. Senelerdir anti depresan kullanıyor ve ağrıları geçti. Tedavisi yok diye biliyorum. Bayağı ağrılı ve sancılı bir hastalık bilmiyorum senin eşinde ağrı sancı çok mu ama annem yazık kıvranıyordu.

lutfen sıkayetlerını tam olarak yazarmısınız sanırım babamada bu hastalık kondu .orucun basından berı gazsancısı cekıyo .dr lar antıbıyotık verdı .

lutfen sıkayetlerını tam olarak yazarmısınız sanırım babamada bu hastalık kondu .orucun basından berı gazsancısı cekıyo .dr lar antıbıyotık verdı .

Canım hatırladığım kadarıyla karnı çok ağrıyordu sürekli gaz sancısı çekiyordu ama öyle böyle değil yemek bile yiyemiyordu doğru düzgün. Sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyordu. Onun dışında hatırladığım bir belirtisi yok annemle konuşunca yazarım tekrar. Ama en net hatırladığım sancısı ter döküyordu sancısı olunca. Anneme bir sürü tahlil yapıldı. Bağırsaklarına bakıldı defalarca. Antibiyotik kullanmadı annem hiç gaz giderici kullanıyordu ama onlarda işe yaramıyordu çünkü gaz çıkarsada ağrısı sancısı geçmiyordu. En sonunda antidepresan ilaçlarla kurtuldu ağrıdan sancıdan. Stres,sinir,üzüntü bunlar çok tetikliyordu.

Bende ibh hastasiyim.crohn teshisi konuldu.2 ilacla tedaviye basladik.daha kullanmaya baslamadim kortizon icerdigi icin...pisikiyatristten destek aldim bugun...

Back
X