Zeynepcik ve Museltcik, o akıntiyi eskiden de gorurdum ama yumurtlama hakkinda bir sey bilmedigim icin anlamlandiramazdimZeynepcik bundan sonra her ay dikkatini cekecektir.
Museltcigim bildigim kadariyla o akınti catlamak üzereyken geliyor.Oyle mi acaba?
Zeynep o elinde kalan ovulasyon testlerinden bir yapsana cift cizgi cikiyor mu cok merak ettim.Hala cikmiyorsa gercekten de seninkiler bozuk.
valla kızlar 9,11,13,15 ya da 10,12,14,16 günler çalışımlar içindeydim ben çogu aylar..4-5 ay resmen kaçırmıştım yani tam olarak 13 ay hemen hemen bu zmanlara dikkat ediyorum.o yüzden ak mak görsem de görmesem de.. arabazen gün aşırı olamayabiliyor,yorgun oluyor insan ve koşullu olunca olmuyor ya(9,12,15 falan oluyor..yani dediğim gibi 9-15 ya da 9-17 arası çünkü vücut bu belli olmuyor bazı aylar geç çatlama oluyor çünkü sağve sol iki yumurta var olur ya ayrı zmanlarda..işte o zaman ennn kapsamlı söz nasip giriyor devreye:) ahhh yaaaa....
ovulasyon testi yaptım tatlım yine silik çizgi çıktı:))
ama bu akıntı bugün bir kere geldi çok afedersiniz aynı sümük gibi uzayan ama şeffaf değildi.gün içindeki diğer akıntılarım uzayan değildi.sanırım uzadığına göre bende altın günlerindeyim kızlar:))ayy çok heyecanlandım.ilk defa bu yakaladım akıntımı:))))
Aslında senin dediğin gibi yapmak gerekiyor tatlım.Bi de dediğin gibi iş gibi yapmamak gerek .Ne yazık ki çocuğa koşullana koşullana o moda girdik ancak bundan böyle bu yanlışı yapmayacağız ,OK :)
Kısmetten ötesi yok tatlım,bakalım artık.soğan kürünü aksatmadan içmeye çalış ,çok önemli düzenli içmek tatlım.Ben 21 gün uyguluyorum hocamız telefonda öyle demişti bana,gerçi gelen kağıtta 10 gün yazıyor ama ben 21 gün yapacağım.Önümüzdeki pazar bitecek soğan kürü,diğerine başlayacağım.Ayyy,bu üzüm yağı beni öldürüyor.Tövbe tövbe ne berbat tadı var,soğan bile daha güzel.Gerçi civanperçeminin tadı şu an aklıma gelince şükrediyorum üzüm yağının tadına:)))
Tatlım senin testler garanti bozuk,boşver testi .Bak işte yakaladın akıntını da ona göre her ay fark edersin artık :)
hayatım beyaz uzayan akıntı benimki ama şeffaf değilşeffaflaşınca mı yumurta çatlıyo acaba?ama ben yinede bugünü değerlendireyim:))
Biz ikinci kürdeyiz tatlim, eşim ve ben kullaniyoruz.İnsallah hepimiz bebislerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz2 .kürde hocamiz seninle ayni seyleri vermis gecmise dönük okuyunca ayni oldugunu gordum. 3. ve 4. asama kurlerini de merak ediyorum.Yazarsan cok sevinirim.Aslina bakarsan Hocamizin emegi ve yillarca süren calismalarini surekli burada ayrintili yaziyoruz ya, bu defa kendimi kotu de hissediyorum.Sonucta zaten herkese sunulan ucretsiz bir hizmet var.O yuzden sen ozelden yazarsan daha iyi olur
Sizce de oyle degil mi Muselt, Zeynep ne dersiniz.Yanlis mi dusunuyorum.Hepimiz hocamizi cok seviyoruz, bize verdigi bu guzel hizmetlerin devan edebilmesi icin bence kurlerle ilgili ayrintilari birbirimize ozelden yazmaliyiz...
:))Tatlim iki alinti yapmistim Senin ve Muselt 'in cevabina istinaden ancak sana yazdigim kisim eksik cikmisikinci bolumu sana yazmistim.Kesinlikle degerlendir bugunleri.Herkeste ayni olacak diye bir sey yok, zaten senin regl araliklarina gore bugunlerde yumurtlaman gerekiyor, oyle degil mi? Bi de uzanmak iyi deniyor.Ayy, Muselt gelince soralim O da uzaniyor muydu acaba? Ben uzaniyorum iki hamile arkadasim oyle tavsiye etmisti.
yawrular :) şimdi saraçoğlunu aradım,hocamız bu hafata şehr dışında olacağı için görüşme olmayacak dediler. durumumu anlattım tekrar 1. kürden mi alacağız yoksa 2. küre devam mı? geçmiş olsunlar ilgiler,arkadaş insana verilen değer çok hoş ya!!! Allah rızası için ya da alınan maaş ne olursa olsun hakkını vere vere yapılan bi iş var ortada,çok takdirediyorum ya çok! neyse hocamızı arayacağım ve size döneceğim dedi on ikiden vurdu beni ya! isminiz eda hanım dedi. edaa edaaa adamsın :)))diyecektim diyemedim:))ben zaten soğan suyuna başladım tatlımcım dedim nasılsa başlangıç o.. ama yakında gazeteler sürmanşet yapacak beni inşadan soğan filizi çıkıyor diyeDD
:))
dün akşamı değerlendirdik:)sabaha kadar hiç kalkmadım tatlım.kasıklarımda da ağrı var resmen hissediyorum çatladığımı yahu çok heyecanlı.ilk defa dikkat ediyorum tüm belirtilere:)bu ay havuç incir kürü yapıyorum kaliteli yumurtam olacak ona da eminim:)inşallah sonunda hayırlı haberler veririm size:)
hahaaaayyy:)):))çok güldüm yaa soğan filizi lafına:))
neyse 1 ay dinlen bakalım.inşallah kürlere gerek kalmadan bu ay güzel şeyler olur senin ve hepimiz için:)
bu arada adını öğrndik ya isminle hitap etmem de bir sakınca var mı canım???
:))tatlım benim değil telefondaki bayanın ismi eda:))eda admsın adam diyesim geldi gibi bi şeylerde yazmıştım devamında:))olsun ha eda haaaaaa diye ismimi yazarmışımzamanı gelecek tanışır, face arkadaşlığı sonrası da olur belki:))
Kizlar nete giremedim bur turlu, benin cift cizgim dun siliklesti yani yumurtam dun catladimumkun oldugu kadar degerlendirdim altin gunlerimi.
Zeynepcik, senin o vakit bugun catlayacak yumurtan, ayy cift cizgiyi nihayet gormene coookkkk sevindimvalla icime dert olmustu.Belki de kur yaptigin icin yumurta kaliten artti o da Lh seviyeni etkiledi yani yuksetti, bu durumda testte cift cizgiyi gormeni sagladi. Cok sukur diyelim, her ay hepimizin cok kaliteli yumurtalari olussun.Tabi eşlerimizin de kaliteli spermleri olsun ki saglikli bebislerimiz dunyaya gelsin
Museltcik, gercekten Saracoglu ve ekibi cok iyi insanlar.Seni aramalari cok iyi bir sey gerci ters bir zamanlama olmus sinif oluncaHocamiz 1. kurden tekrar baslatiyorsa mutlaka bildigi bir sey vardir.Sen de 1 ay şoyle bir dinlenirsin.1.kurun bittigi gibi 2. kurun hazir elinde hic ara vermeden baslarsin.Ayyy, kimbilir belki kure gerek kalmadan hamiş kalirsin
O üzüm cekirdegi yagi yok mu beni mahvediyor inan :-/ictikten sonra fena oluyorum.İnsallah kurlerimiz şifa olur hepimize kizlar))
az önce yine test yaptım çizgi çok silik çıktı.dünde kontrol çizgisiyle aynı koyulukta değildi.sadece 1 ton açıktı.bazılarında öyle olabiliyomuş.ama ben eminim yumurtamın çatladığına.çünkü dün adet olacak gibi kasık ağrım vardı:)bugünüde değerlendirdim mi gerisi Allah'a kalmış...
Gonozcum istermisin aynı gün hamile kalalım:)))))
İstemez miyim hic)insallah tatlim.Harika olurdu beraber hamilelik.İyi yapmissin bugunu degerlendirerek, ben de degerlendirecegim.
Museltcik &Zeynepcik,
Bildigim kadariyla yumurta catladiktan sonra
12 -24 saat yasayabiliyormus.Sperm de yaklasik 8 saatte ulasabiliyormus yumurtaya.Dogru mu biliyorum kizlar?
Bu arada senin yumurtan garanti catlamis tatlim, hadi bakalim hayirli haberlerimiz olur insallah
inşallah cnm.benim bildiğim,yumurta çatladıktan sonra vücutta 24 saat yaşıyo.spermde 72 saat yaşıyo.
eğer sperm vücuda girdikten sonra yumurtaya rastlarsa 90 saniyede dölleniyo diye biliyorum cnm ben.
Sperm yaklaşık 8 saatte ulaşıyormuş yumurtaya tatlım,sperm zaten minnacık yol uzun onun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?