Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok geçmiş olsun canım

benimde ayın 1 de bitiyo soğan kürüm ama bu ara çok misafirimiz vardı oyüzden bazen günde 1 kere içebildim inşallah bişi olmaz, sonra hayıt tohumuna başlicam tohumu ezip kulanıyosunuz dimi kızlar

Merhaba tatlim, foruma cok sık gelemiyorsun o yuzden hosgeldin
Keske sogan kurunu daha duzenli kullansaydin ama dedigin gibi misafir olunca cok duzenli yapilamiyor.Mutlaka bir aksama oluyor.
Ben sogani 21 gun uyguladim, hocamizla telde konusunca 21 gun kullan dedi.sol yumurtaligimda kist ve sapli miyom oldugu icin bu kadar sure onerdi galiba.Ama gelen talimatta 10 gun yaziyordu.Ben de 21 i uyguladim.Hocamiza ulasmak o kadar zor ki, defalarca aradim ancak konusmak mumkun degil.
Hayiti havanda cok az eziyorsun ama tamamen degil.
Galiba tadi cok iyi degil.Esim icerken yuzu degisiyordu artik şifa niyetine icecegiz.

zeynebe neler oluyor okuyamadım okurum inşallah...yeni yeni geldim kendime bugun inanlmaz ishaldim.resmen uyuttu beni takatim kesildi antibiyotiği bıraktım boğazım gayet iyi..ishal daha fena geldi( ben adet günümde test yatım 4-5 gün sonra kanama başladı. ki normalde adet gününden 3-4 gün evvelinde de her wc de leke görürdüm,bu sefer ne leke ne kanama. sadece bi kere akıntıda hafif leke gördüm oydu..hamile olduğumu öğrendikten sonra bel kasık ağrısı başladı bende öncesinde de vardı ama aman aman değil ara araydı..ayyy kürler bana hep vesile geliyor..her içmede Allahım şifa senden vesile içtiğimden..derdim..diyorum da..inanaın bugun yediklerime de o gözle baktım Allahım yediklerim bana şifa versin iyileştirsin vesile olsun..ümit çok başka bi şey canlar..aman..dilimizden duayı esirgemeden isteklerimiz arasına şükürler,tövbeler serpiştirerek yaşamalı istemeliyz..diğer türlü olunca insan kul olarak mahcup oluyor..ve en önemli kendi sağlığımz...can'a ca koyan Allahım canlarımız her şeyimiz sana emanet...dua ile....

aaacc lütfeen böyle düşünme ne olur..dua edeceğim duama katacağım seni de..ya takılmayalım..ne yapalım Allah görüyor duyuyo bizi. elbet vakti zamanı var elbet bekletiliyoruz..umutla beklemek yerine neden hemen ümütsizliğe kapılalım..nasip nasip..bi gerçek var hamile kalammıyoruz ama bu asla kalamayacağız anlamına gelmiyor! ne olur her ay adet olsak bile sağlıklıyız ki adet oluyoruz yumurta var ki adet oluyyoruz ya ne olur olumlu düşünelim..Allah yardım etsin..ben de her ay nasıl ağladığımı biliyorum ve çok iyi anlıyorum sizi.ama hemen siliyordum gözyaşımı tamam inşallah bu ay inşallah..Allahım beni nefsimle bırakma başbaşa...kızlar lütfen belki ben de önümüzdeki ay ööööö falan olacağım..insanız ama ne olur ümitsiz olmayalım...hamile olana da böyle gözlerinin içine bakıp tebrik edin..ben hep öyle yapardım..bigün ben de hamile kalacağım inşallah ve karşımdaki de sevinsin isterim..ha insanlık yapıp ben'liğimi öne koyarak değil..Dediğim gibi veren de O alan da O...umutusuzluk yooook :) ok:)

hoşbulduk canım evet çok sık giremiyorum ama her fırsatta bakıyorum forma :) canım bende ki talimatta da soğan kürü 10 yazıyodu ama eğer banada gerekseydi 21 gün hocamız mutlaka söylerdi herhalde, canım ben daha önce kullandım hayıt tohumu ama talimatta hiç yazmıyordu ezerek kullanılacağı netten bakkınca gördüm. tadıda öyle fena değil ya :)) çok merak ediyorum hormon değerlerim ne alemde diye yaaaa...

Museltcik &aaaccc ,
Tatlım inşallah çabucak iyileşirsin ,bende de kırgınlık var ama dikkat etmeye çalışıyorum yoksa şifayı kaptım kapacağım .
Aaaccc,inan hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.Bak geçen gün kendimi ne hesaplar yakaladım biliyor musun?
Evli tüm arkadaşlarımı (üniversite,yurt ve şu anki arkadaşlarım )düşünürken buldum ancak hamile kalan ya da çocuğunu büyütenleri hesapladım.Yemin ederim sonuç şu,tek hamile olmayan ( çocuğu olmayan )BENİM
İnsanın kalbi sızlıyor,Museltciğim tabi ki onlar için çok seviniyorum ancak benim neden yok diye de çok üzülüyorum.Sonra yine bir şekilde kendimi toplarlıyorum.Toparlamayacağım da ne yapacağım ,iyice depresyona sararsam evliliğim çok ciddi yara alır.Çok şükür bize değer veren eşlerimiz var.Bazen burada öyle şeyler okuyorum ki hayretler içinde kalıyorum.Hamile olan eşlerine dahi insan gibi davranmayan tuhaf yaratıklar var.İnanın ben teselliyi eşim de buluyorum yoksa çekilecek gibi değil bu stres.
İnanın geçen gün işte ,erkek arkadaşlardan ikisi bebek var mı gibisinden sordular,çok sinir oldum.Tabi ki sahte bir gülümsemeyle bakalım
artık bu yıl düşünüyoruz gibi laflar edip kapattım konuyu.
Off off diyorum:))) ama depresyon yok kızlar ,yoksa hormonlar zıplar ,yumurtalarımız olgunlaşmaz işler daha da kötü olur.
Zeynepciğin de yaklaşık bir haftadır kasıklarında ağrı var.İnşallah hamiledir :))

aman dikkat et canım,kapma sakın..ben rapor aldım yatıyorum sürekli..çok doğru tespit. toparlanamayacağım da ne yapacağım..eşler çok büyük moral. annem bile eşin benden iyi bakar sana diyor:) öyle ne yapalım..sinir oldum bi erkeğin bi bayana çocuk düşünüyor musunuz demesine sanane be! benim o kadar samimi arkadaşlarım bile sormuyor. tı tı tı hadsizler.bayanlar da bazen böyle hadsizlikler yapıyor. sorunca niye nüfusuna mı alacaksın yoksa bakıcı adayı mısın deyip şöyle dolu dolu pis kadın kahkası atacaksın hahahahahha :))) valla salaklığa vurmak lazım! çünkü adam gibi adam böyle densiz sorular sormaz! neyse..ben gidip yatayım azıcık..selametle canlar..

İyice terleki üstünden atasin tatlim. Onceki yil yeni yila hasta girmistim.Oyle boyle degil her yanim dökuluyordu, inan agridan agliyordum. Srn yine de daha iyisin tatlim, guzelce beslen ku cabuk toparlanabilesin.
Ben de cok sinir oluyorum zirt pirt bebek soranlara, sanki nufus mudurlugunde calisiyorlar mubarekler

Eş anneden babadan da daha yakin oluyor.Eskiden derlerdi baba evinden bir ciktin mi her sey farkli olur diye.Gercekten de oyleymis.Allah tum sevdiklerimize, hepimize saglik, mutluluk, huzur versin tatlim.İnsallah yeni yil bebislerimizin de müjdesiyle hepimize hayirli,guzel bir yil olur

evet haklısın en kötü ihtimal tüp bebek yaparız ne yapalım...en azından o ihtimalimiz var.azosperm(0 sperm)olan insanları düşününce şükrediyorum halime.onların tüp bebekte bile şansları çok çok az...

yazmaya iğne oyası yapıyorum canım bazı yerlerde çember de deniyo:)onunla oyalanacağım:)

bu ara da kasık ağrım bugün yok.ya da kendimi dinlemediğim için yok anlayamadım:)))belki tamamen psikolojikti...hayırlısı olsun...

Museltcim iyileş artık yaaaa....üzülüyorum... tez zamanda Rabbim şifa versin inşallah...

Aaaccc hayatım,lütfen bozma moralini.yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.zaman zaman ben de senin gibi oluyorum.şöyle düşün,birgün biz de anne olacağız...er ya da geç...şükür ki,ilaç alacak paramız,iyileşme umudumuz var.kendimizden daha zor durumda kalanları düşünürsek,şükretmek için bir sürü sebebimiz olabilir.

2014 uğurlu gelsin hepimize.inşallah 2014 te hepimiz hamile oluruz inşallah:)

Ayy ne guzel igne oyasi supersin valla.Onu yapabilmem imkansiz tatlim, örgü bir nebze ama oya cok zor
Dedigin gibi şükretmemiz gerekiyor ya hic spermi olmayan ne yapsin, biz yine de cok sansliyiz.
Valla benim bazi aylar goguslerim aşırı hassas oluyor.Bu ayda öyle bir ay.Cok feci agriyor.Prolaktin ziplamasin da baska bir sey istemem.
Kasık agrinin gecmesi hamile olmadigin anlamina gelmez Zaten bir haftaya belli olur durumun cok heyecanlandim.Unutma sonuc ne olursa olsun üzülmek yok tamam mi

canım benim ALLAH razı olsun... burda birbirimize çok destek oluyoruz. inşallah dediğin gibi 2014 bebişlerimize kavuşuruz... rabbim daha beter dertlerden korusun

canım benimde dualarım hep sizinle. evet hep güçlü olmaya çalışıyorum, kimsenin haberi yok ama gizli gizli hep ağlıyorum geceleri eşim yanımda uyurken, çok zor şey bunlar bide sorun bende, o yüzden kendimi daha kötü hissediyorum. bazen namazlarımda öyle dua ediyorum ki ben bile o cümleleri nasıl kuruyorum nasıl bi istek beni böyle şair yapıyo ben bile yaşırıyorum rabbim kimseye dert verip dermen aratmasın

bende senin yaptığın işleri yapamam tatlım:)

tamam üzülmeyeceğim:)hayırlısı neyse o olsun.bazen diyorum ki, neden bu kadar uğraşıyoruz tüp bebek yaptırmak varken bu çaba niye?tabii onunda olacağı garanti değil ama yüzde oranı epey yüksek.

canım,prolaktin yükselince göğüs ağrısı,göğüsten süt gelme filan oluyormuş.ama hamile olunca da göğüsler ağrıyormuş:)biz ikinci seçeneğe yoğunlaşalım:)körler sağırlar birbirini ağırlar misali her ay yapıyoruz bunu,bu ay yapmazsak olmaz:))şaka bir yana inşallah bu ay güzel şeyler olur.ben bizden ümitliyim:)

Gunaydin tatlim dedigin gibi prolaktin yapiyormus ancak en son tahlilimde 15 cikti, gerci max seviye 24 .
Dedigin gibi bizimki korler sagirlar durumu ya da biz buna motivasyon diyelim.Yaza kadar bekleyecegim tüp icin tatlim.Sen saracoglunu hala aramadin degil mi?

yok aramadım tatlım.önümüzdeki hafta ararım artık.
bende ramazana kadar bekliycem canım.bayram da hamile olmak istiyorum artık.

TATLIŞLAR :)
Yeni yılda yüzünüzden gülücükler eksik olmasın .Mutlu yıllar,mutlu yarınlar...
2014 'ten hepimiz için sağlıklı bebişler diliyorum :)))

Canımmm...hepimize mutlu,hayırlı bir yıl olsun 2014...
bu yılda Rabbim ANNE OLMAMIZI NASİP ETSİN:)

İnşallah canlar, inşallah..ben yeni yıl temennisi bulunmam çok ama kocamaaaaan amin diyorum

Kizlar 2014 'ün ilk günü kırmizilarim az da olsa geldi.Normalde 5 gün var reglime ancak kürlerin etkisiyle sanirim erken geldi.Hayirli ugurlu olsun
Zeynep topu sana attim ona gore

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…