Canlar aynen ben de size çok alıştım..Allahım şikayet olmasın bademciklerim çooook fena. Bugun okula gitmedim. Kaslarım kemiklerim boyun kenarlarım göz yuvalarım oy oy günaha kefaret Allahım..ayakları dikmeyi ben de yapıyorum her ay hemde ama yolunu bulacak sperm her türlü gidiyo.olsun yapmaya devam..hem ayaklarım da dinlenmiş oluyor; ) her ay ben de hamile miyim sorusu geçiyor aklımdan..bu her kadında var bence çok istediğimiz için bence.inşallah dostlar..inşallah canlar..ben hemen çalışmalara başalrım diyordum ama penisilin içerikli olmayan antibiotiğe başldım..125gr ssrımsak 3 4 tane limon sıkıp azıcık da sirke koydu yani eşim yaptı sağolsun..dun 9 da yaptık normalde 21 gün bekletilmesi gerekiyor hatta aylarca ama b3n bugun yoğurda katıp yiyeceğim. Ayva suyunu yeni duydum onu da 2 saat sonrasında içeeim şiffa olsun inşallah...sağlık sağlık...dediğim gibi bu ay dinlenirim en azından...gerçi düşükten sonra yumurtlama günü değişiyormuş..bakalım nasipten öte yol yok...banadua edin sağlıklı birey olayım....sizzi seviyorummmmm....
benimde ayın 1 de bitiyo soğan kürüm ama bu ara çok misafirimiz vardı oyüzden bazen günde 1 kere içebildim inşallah bişi olmaz, sonra hayıt tohumuna başlicam tohumu ezip kulanıyosunuz dimi kızlar
çok şüküür elhamdülillah sabaha karşı kendime geliyor hissettim çok şükür Yarabbiiim..yine var üzerimde ama o sarımsak karşımını yoğurtla yedim kaşık kaşık,5-6 falann..biraz yaktı midemi ama çok iyi geldi boğaz spreyi,antibiyot,k 1 tane almama rağmen çook şüküüürr ya çok mutluyum..Allah hastalara şifa dertlilere deva verisn ne mübarek bi duaymış....[/
QUOT
rabbime haşa isyan gibi olmasın ama çok mutsuzumetrafımda o kadar çok kişi hamile kaldıki bu ay... tabiki onların hamile kalmasına değilde keşke bende onlarla birlikte hamile kalsaydım HAYIRLISIYLA tabi....
Sorma tatlis, gercekten topigi cok ihmal ettik :-(gerci ben surekli bakiyorum, hatta bugun bir seyler yazmistim ancak sistem hata vermis o yuzden kaydetmemis.Telefondan girince rahat olmuyor pc vb.gibi rahat olmuyor.Her sey minnacik minnacik zor oluyor
O zaman bugün yazdiklarimi yineliyorumZeynepcik bence sen hamissin cunku bir arkadasimda gebe kaldigi ay, regline 1 hafta kala adet olacakmis gibi kasık agrisi yasamis.Aslinda Museltcige sormak gerekiyor, Museltcik ,farklilik hissettin mi tatlim. Bir de aslinda hatirlatmak istemiyorum ama daha once sormayi unutmusum.Kanaman tam regl gununde mi baslamisti tatlim? Yoksa regl gecikmisti de sonradan mi baslamisti.Benimde goguslerim hala cok agriyor.Regl belirtilerim son sürat devam ediyor hayırlisi olsun hepimiz icin kizlar.Kendinizi cok ozletmeyin.
Unutmadan bgun sogan kurum bitti, hayita geciyorum yarin.İnsallah tadi guzeldir diyecegim ama eşim icerken şekilden şekile giriyordu :-D
Merhaba tatlim, foruma cok sık gelemiyorsun o yuzden hosgeldin
Keske sogan kurunu daha duzenli kullansaydin ama dedigin gibi misafir olunca cok duzenli yapilamiyor.Mutlaka bir aksama oluyor.
Ben sogani 21 gun uyguladim, hocamizla telde konusunca 21 gun kullan dedi.sol yumurtaligimda kist ve sapli miyom oldugu icin bu kadar sure onerdi galiba.Ama gelen talimatta 10 gun yaziyordu.Ben de 21 i uyguladim.Hocamiza ulasmak o kadar zor ki, defalarca aradim ancak konusmak mumkun degil.
Hayiti havanda cok az eziyorsun ama tamamen degil.
Galiba tadi cok iyi degil.Esim icerken yuzu degisiyorduartik şifa niyetine icecegiz.
Museltcik &aaaccc ,
Tatlım inşallah çabucak iyileşirsin ,bende de kırgınlık var ama dikkat etmeye çalışıyorum yoksa şifayı kaptım kapacağım .
Aaaccc,inan hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.Bak geçen gün kendimi ne hesaplar yakaladım biliyor musun?
Evli tüm arkadaşlarımı (üniversite,yurt ve şu anki arkadaşlarım )düşünürken buldum ancak hamile kalan ya da çocuğunu büyütenleri hesapladım.Yemin ederim sonuç şu,tek hamile olmayan ( çocuğu olmayan )BENİM
İnsanın kalbi sızlıyor,Museltciğim tabi ki onlar için çok seviniyorum ancak benim neden yok diye de çok üzülüyorum.Sonra yine bir şekilde kendimi toplarlıyorum.Toparlamayacağım da ne yapacağım ,iyice depresyona sararsam evliliğim çok ciddi yara alır.Çok şükür bize değer veren eşlerimiz var.Bazen burada öyle şeyler okuyorum ki hayretler içinde kalıyorum.Hamile olan eşlerine dahi insan gibi davranmayan tuhaf yaratıklar var.İnanın ben teselliyi eşim de buluyorum yoksa çekilecek gibi değil bu stres.
İnanın geçen gün işte ,erkek arkadaşlardan ikisi bebek var mı gibisinden sordular,çok sinir oldum.Tabi ki sahte bir gülümsemeyle bakalım
artık bu yıl düşünüyoruz gibi laflar edip kapattım konuyu.
Off off diyorum:))) ama depresyon yok kızlar ,yoksa hormonlar zıplar ,yumurtalarımız olgunlaşmaz işler daha da kötü olur.
Zeynepciğin de yaklaşık bir haftadır kasıklarında ağrı var.İnşallah hamiledir :))
aman dikkat et canım,kapma sakın..ben rapor aldım yatıyorum sürekli..çok doğru tespit. toparlanamayacağım da ne yapacağım..eşler çok büyük moral. annem bile eşin benden iyi bakar sana diyor:) öyle ne yapalım..sinir oldum bi erkeğin bi bayana çocuk düşünüyor musunuz demesine sanane be! benim o kadar samimi arkadaşlarım bile sormuyor. tı tı tı hadsizler.bayanlar da bazen böyle hadsizlikler yapıyor. sorunca niye nüfusuna mı alacaksın yoksa bakıcı adayı mısın deyip şöyle dolu dolu pis kadın kahkası atacaksın hahahahahha :))) valla salaklığa vurmak lazım! çünkü adam gibi adam böyle densiz sorular sormaz! neyse..ben gidip yatayım azıcık..selametle canlar..
Ayni tarihlerde regl olacagiz tatlim, ben senden cok umitliyimAma ne olursa olsun depresyona girmek yok tatlim.En kotu ihtimal tup bebek yapariz halimize şükretmek gerekiyor.
Ayy ne yapiyorsun el işi olarak cok merak ettim.O kadar cok imreniyorum ki boyle becerileri olanlara.Valla acayip de stres attiriyor.Evde sişler var internet bakip, en azindan atki falan örmeye calisacagim
evet haklısın en kötü ihtimal tüp bebek yaparız ne yapalım...en azından o ihtimalimiz var.azosperm(0 sperm)olan insanları düşününce şükrediyorum halime.onların tüp bebekte bile şansları çok çok az...
yazmaya iğne oyası yapıyorum canım bazı yerlerde çember de deniyo:)onunla oyalanacağım:)
bu ara da kasık ağrım bugün yok.ya da kendimi dinlemediğim için yok anlayamadım:)))belki tamamen psikolojikti...hayırlısı olsun...
Museltcim iyileş artık yaaaa....üzülüyorum... tez zamanda Rabbim şifa versin inşallah...
Aaaccc hayatım,lütfen bozma moralini.yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.zaman zaman ben de senin gibi oluyorum.şöyle düşün,birgün biz de anne olacağız...er ya da geç...şükür ki,ilaç alacak paramız,iyileşme umudumuz var.kendimizden daha zor durumda kalanları düşünürsek,şükretmek için bir sürü sebebimiz olabilir.
2014 uğurlu gelsin hepimize.inşallah 2014 te hepimiz hamile oluruz inşallah:)
Ayy ne guzel igne oyasisupersin valla.Onu yapabilmem imkansiz tatlim, örgü bir nebze ama oya cok zor
Dedigin gibi şükretmemiz gerekiyor ya hic spermi olmayan ne yapsin, biz yine de cok sansliyiz.
Valla benim bazi aylar goguslerim aşırı hassas oluyor.Bu ayda öyle bir ay.Cok feci agriyor.Prolaktin ziplamasin da baska bir sey istemem.
Kasık agrinin gecmesi hamile olmadigin anlamina gelmezZaten bir haftaya belli olur durumun cok heyecanlandim.Unutma sonuc ne olursa olsun üzülmek yok tamam mi
aaacc lütfeen böyle düşünme ne olur..dua edeceğim duama katacağım seni de..ya takılmayalım..ne yapalım Allah görüyor duyuyo bizi. elbet vakti zamanı var elbet bekletiliyoruz..umutla beklemek yerine neden hemen ümütsizliğe kapılalım..nasip nasip..bi gerçek var hamile kalammıyoruz ama bu asla kalamayacağız anlamına gelmiyor! ne olur her ay adet olsak bile sağlıklıyız ki adet oluyoruz yumurta var ki adet oluyyoruz ya ne olur olumlu düşünelim..Allah yardım etsin..ben de her ay nasıl ağladığımı biliyorum ve çok iyi anlıyorum sizi.ama hemen siliyordum gözyaşımı tamam inşallah bu ay inşallah..Allahım beni nefsimle bırakma başbaşa...kızlar lütfen belki ben de önümüzdeki ay ööööö falan olacağım..insanız ama ne olur ümitsiz olmayalım...hamile olana da böyle gözlerinin içine bakıp tebrik edin..ben hep öyle yapardım..bigün ben de hamile kalacağım inşallah ve karşımdaki de sevinsin isterim..ha insanlık yapıp ben'liğimi öne koyarak değil..Dediğim gibi veren de O alan da O...umutusuzluk yooook :) ok:)
Ayy ne guzel igne oyasisupersin valla.Onu yapabilmem imkansiz tatlim, örgü bir nebze ama oya cok zor
Dedigin gibi şükretmemiz gerekiyor ya hic spermi olmayan ne yapsin, biz yine de cok sansliyiz.
Valla benim bazi aylar goguslerim aşırı hassas oluyor.Bu ayda öyle bir ay.Cok feci agriyor.Prolaktin ziplamasin da baska bir sey istemem.
Kasık agrinin gecmesi hamile olmadigin anlamina gelmezZaten bir haftaya belli olur durumun cok heyecanlandim.Unutma sonuc ne olursa olsun üzülmek yok tamam mi
bende senin yaptığın işleri yapamam tatlım:)
tamam üzülmeyeceğim:)hayırlısı neyse o olsun.bazen diyorum ki, neden bu kadar uğraşıyoruz tüp bebek yaptırmak varken bu çaba niye?tabii onunda olacağı garanti değil ama yüzde oranı epey yüksek.
canım,prolaktin yükselince göğüs ağrısı,göğüsten süt gelme filan oluyormuş.ama hamile olunca da göğüsler ağrıyormuş:)biz ikinci seçeneğe yoğunlaşalım:)körler sağırlar birbirini ağırlar misali her ay yapıyoruz bunu,bu ay yapmazsak olmaz:))şaka bir yana inşallah bu ay güzel şeyler olur.ben bizden ümitliyim:)
Gunaydin tatlimdedigin gibi prolaktin yapiyormus ancak en son tahlilimde 15 cikti, gerci max seviye 24 .
Dedigin gibi bizimki korler sagirlar durumuya da biz buna motivasyon diyelim.Yaza kadar bekleyecegim tüp icin tatlim.Sen saracoglunu hala aramadin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?