aynen çorap patik üstüne panduf botlar:))) zaten bütünleştim yakında okula da öyle geleceğim hoş okuldaki botlarda onlardan farksız:) zeynepcik iyiyim çok şükür sadece yorgunum gözlerim ha kapandı ha kapanacak..ya evde de kan testiyle ölçüm yapan gebelik testleri olsa hani şeker ölçüm cihazı gibi olan..bimere yazayım bunu
aynı beni anlattın vallahi :)))))
:)))haklısın keşke dediğin gibi evde de kan testi yapabilsek.o zaman olacakları tahmin bile edemiyoorum ama:))kollarımız delinir sürekli kan testi yaparız meraktann:))))
sağol canımm..
canım ayaklarıma çok dikkat ederim aslında.evde pandufla gezerim.sıcak su torbası iyi gelince öyle tahmin ettim.bugün iyiyim bakalım ilaçlık durumum yok:)
sen nasılsın?görüşemiyoruz.lekelerden ne haber:)))
ya da parmak uçlarımız:))son ilşkden 10 gün sonra başlardık:))
Leke seklinde devam ediyor tatlim, her ay zaten rutin oldu bu durumBakalim senin durum ne? Ayy keske test olsaydi da baksaydin gebelik var mi diye, belki silik de olsa cizgi cikardi tatlim.
Sicaklik iyi geldiysr agrilarina sen garanti üsüttün. Dikkat etmek gerekiyor, havalar cok soguk.
Museltcik, merak ettim botlarini. Eminim cok sirin gorunuyordur botlarin.Ayyy sicak tutsun da, kimisi kış ayazinda normal ayakkabi giyiyor valla ben onlara baktikca usuyorumYazin bile patik giyiyorum bazen, cok üsuyorum bir kac yildir. Eskiden bu kadar donmazdim.
Kızlaaaar:))) saraççoğlu hocam fatih sultan mehmet han macunu tarifi verdi. Kimler kullanabilir diye sordu zahide hanım çocuk isteyen, sebebi bilinmeyen infertilite, erkeklerde sperm azlığı dedi..ben tarifi aldım gerçi sağolsun bizim kürler var ama)) bomba tarif arkadaşşş )))
Leke seklinde devam ediyor tatlim, her ay zaten rutin oldu bu durumBakalim senin durum ne? Ayy keske test olsaydi da baksaydin gebelik var mi diye, belki silik de olsa cizgi cikardi tatlim.
Sicaklik iyi geldiysr agrilarina sen garanti üsüttün. Dikkat etmek gerekiyor, havalar cok soguk.
Museltcik, merak ettim botlarini. Eminim cok sirin gorunuyordur botlarin.Ayyy sicak tutsun da, kimisi kış ayazinda normal ayakkabi giyiyor valla ben onlara baktikca usuyorumYazin bile patik giyiyorum bazen, cok üsuyorum bir kac yildir. Eskiden bu kadar donmazdim.
İyi hafta sonlari KIZLARRR
Umarim keyifli bir hafta sonu geciriyorsunuzdur.
Museltcik, ben de senin gibi herkese anlatiyorum hocamizi ancak bazi insanlar ne yazik ki hocamizi aktar gibi algiliyorlar.Profesor oldugunu soyleseniz bile on yargi olusmussa degistirmek cok zor.Valla herkes kendisi bilir, biz vesile olmayâ calisiyoruz, hayatimizdan ornekler veriyoruz yine de boyle bakiyorlarsa zorlamamak gerek.
Zeynepcik, sen de durumlar ne tatlim? İnsallah regl olmazsin da bebis mujdesi aliriz
iyi pazarlar...:)
ayın 8 i regl tarihim.adet ağrım şiddetlendi hamilelik şüphesi de kalmadı böylelikle.veeeee bir haberimiz var bu ay aşılama denemek istiyoruz nasipse:)
iyi pazarlaaarr:)aynen gonozcuğum vesile olmak,Allah rızası için söylüyoruz alan alır almayan almaz:)))..nedense her gonoz yazdığımda kafamda goncanın gon'u,ozanın oz'u olarak çağrışım yapıyor beynim;DDD zeynepciiikkkkk:) aşılama kararı hayırla,sağlıklı hamilelik kucağına alacağın bebişle sonlansın inşaalllaaaaaaahhh:)) ne vesile olcak bardağın son damlası handi uğraşımıza denk gelecek Allah bilir..hadi bakalım hayırlısı...beni12 günün falan var regl tarihiime tabi bu uzayadabilir kısaladabilri belki hiç olmayabilir yaklaşık 40 hafta filan:))
iyi pazarlar...:)
ayın 8 i regl tarihim.adet ağrım şiddetlendi hamilelik şüphesi de kalmadı böylelikle.veeeee bir haberimiz var bu ay aşılama denemek istiyoruz nasipse:)
ahh canım arkadaşım ne güzel dualar ediyosun sen öyle canım benm:))aminn inşallah.çok duygusalım bu aralar ağlayıveriyorum hemen.dün gece de saatlerce sebepsi yere odaya kapanıp ağladım bravo bana:)psikolojim alt üst olmuş durumda...Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
haklısın hayatım daha yolun başındayım.ama genç anne olmak istiyorum ben Rabbim nasip ederse.Zeynepcik daha çok gençsin canım benim her seyin daha yeni yeni kadın olmuş)) 23 yaş ne ki:)) moral olsun diye yazmıyorum gerçekleri gör diye..evet nasip şimdiye kadar evlat sahibi olamadığımız bi gerçekte var,lakin Allahtan ümit kesmemek ondan umutla istemek yakışır şu sınavımızda.lütfen ağla ama öyle sarsacak kadar değil, çünkü benim de ağladığım dönemlee oldu.bana yaşattıklarından dolayı bi iki insanın...ne olur bak ne güzel Meyem suresi okunuyor bizler de birbirimize dua ediyoruz...nasip, nasip canım benim...çok şirin çok tatlı çok soru sorup dünyayı keşfeden evlatlarımız olacak inşallah...
canım beenim inşallah hayırlısı olur dua edicem senin için
Allah razı olsun canım benim sağolasınnn...canım acaba hamile misin çünkü hamilelik döneminde hormon değişikliğinden dolayı durup dururken ağlamalar gülmeler falan oluyomuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?