Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zeynepcik ,kendini böyle yıpratma.Kızlar doğru söylüyor ,eşin de sen de çok gençsin .Böyle yaparak eşini de çok üzüyorsundur :)) Kızacağım valla ,aşılamaya karar vermenize çok sevindim.Her şeyin hayırlısı olsun.Ama belki de hamişsindir:)
Museltcik, Aaaccc sizler nasılsınız?Zeynep ,bu sıralar duygusal valla hamiş olduğunu düşünmeden edemiyorum.Duyduğum kadarıyla ,bazılarında regl olacakmış gibi ağrı da olabiliyormuş.Ayy,hamilelikte de o kadar çok belirti var ki her şey de mutlaka birimize uyuyor.Hamile kalsam artık hayatta anlamam :))) neredeyse aylardır her regl döneminde tüm belirtileri yaşadım ya da yaşadık . Bebişlerimiz olunca kulaklarını çekmek gerekiyor ,bizleri çok uğraştırdılar diye.
Geçen bir arkadaşım yeni bir yöntemden bahsetti,aşılama gibi bir şeymiş ama aşılama değilmiş adı.Biraz daha farklıymış.Zeynepcik doktora onu da sor,aşılamaya benzer bir yöntem daha varmış diye.

maalesef bundan en çok etkilenen eşim oluyor canım.onu üzüyorum farkındayımama elimde değil çok gerginim bu aralar.
vallahi bu ay bel ve karın ağrısı çekiyorum.sabahları adet ağrısı, öğleden sonra da geceye kadar daha önce hiç yaşamadığım bir karın ağrısı.bel ağrım da bugün şiddetlendi oturamıyorum bile.

tamam canım sorayım o yöntemi.ben duymamıştım daha önce nasıl birşey acaba?aslında aşılama kadında problem varsa işe yarıyor ama denemekten zarar gelmez ne yapalım.

Ahh tatlim seni en iyi biz anlariz, ben de cokk üzüluyorum her ay ayni hüsran, ayni kalp kirginligi, bir yandan da bıkmıslik, tükenmişlik, yani say say bitmiyor.Tatlim bu da bizim sinavimiz, saglikli olsun da bebislerimiz varsın gec olsun.
Ama asılamadan sonra da depresyon yapacaksan, cunku tutup tutmayacagi her yontem gibi belli degil, bence ertelet.Ama tutmasa bie kendimi kotu hissetmem, en azindan bunu da deneyelim seklinde rahat bir ruh halinde olacaksan kesinlikle dene.
Ayyy bu kadar karin agrisi, sirt agrisi da hamilelige isaret ama dur bakalim İnsallah gebesindir tatlim.Benim regl bugün kesin basladi.Zaten 14 gun hesabina gore de bugun olmasi gerekiyordu. Ayy bu ay cok sacma regl oldum.Ayin birinde 2 damla kirmizi geldi sonra sari akintiya dondu, hafta sonu kahveler lekeler basladi.Bugun ise kirmizilar kesin geldi.Normal kisilerde bu belirtilerin tamami hamilelik belirtisi.Haa goguslerim iki haftadir fena agriyor.Yani baskadinda bu belirtiler hamilelik, ben de ise sacma bir regl döngüsune donustu.
Sundan eminim eger günün birinde hamile kalirsam asla anlayamayacagim.

aynen körler sağırlar birbirini ağırlar kulübü olmalıydı burası...birbirimizi biz anlarız beraber yürüyoruz biz bu yollarda siyasi mesaj değil ciddii ciddi öyle..saçma regl :) ben de her ay öyle oluyorum ki canım benim:))saraçoğlu hocamız derdi ki bazı kadınla her ay hamile kalıyor ama tutunamadan düşüyor acaba biz onlardan mıyız:)) bir gün gelecek sapasağlam tutunacak inşallah..ahahah saçma regl:)))bu arada dayanamayıp saçma test olan labaquik yaptım zaten elimde 2 tane kalmıştı gariban gariba duruyordu. hafif sonra biraz koyu oldu ama ilk çizgi tabi ki daha koyuydu.amaaaaaaaann, cidden akışına bırakmak lazım..bu foruma girmek bile bazen iyi bazen dayanılmaz geliyor bana(( ama hergün de giriyor! hikayeler okuyorum..kızıyorum da kendime..

aşılamadan %80 negatif alacağım bunu biliyorum.ama içim rahat etsin diye yaptırmak istiyorum.tabii ki çok üzüleceğim.hayırlısı olsun ne diyelim.sabah ilk idrarda ovülasyon testi yaptım,silik çizgi çıktı.bu ay da bişey yok galiba

hayatım senin adetin hakikaten saçmalamış:)))niye ümitlendiriyo öyle bizi Allah Allahhhh((

Museltcik & Zeynepcik,
Bugun tam regl agrisi yasiyorum, keske ozel gunlerimizde izinli olsak.Eve gecip uzanmak istiyorum.Ben cok aşırı halsizlesiyorum bugunlerimde, hatta bayilacak gibi hissediyorum kendimi.Sizde de boyle oluyor mu yoksa yine bana has bir durum mu?
Ayy, dediginiz gibi benim bu regl olayi iyice abuk subuk bir hal aldi.Valla baskasinda bu durum olsa şöyle derdi " Yumurtlamamim 10 . günü kirmizi lekelenmem oldu demek ki yerlesme kanamam bu.Sonra sariya döndü akintim, gögüslerim de 10 gundur agriyor garanti hamileyim. " Ama tüm bunlar bende olunca tabiki hamile degilim.Valla artik ben de haziran gibi tüp bebege yogunlasacagim, artik kısmetimizde nasil yazilmissa oyle bebis sahibi olacagiz.
Valla Museltcik sen calismalara devam et, en azindan dogal yolla hamile kalabiliyorsun.İnsallah yakin zamanda tekrar hamiş olursun.
Zeynepcik, yarin olmadan sana bir sey demek istemiyorum.Ama sabah regl olmazsan lutfen hemen test yap, cok merak ediyorum.Senin regllerin daha düzenli oldugu icin gecikir gecikmez hemen yap.İnsallah müjdeli haberlerini aliriz tatlim

kıyamam canım yaa...kesinlikle haklısın.bayanlar özel günlerinde izinli olmalılar:)bende de ağrı oluyor ama çok şiddetli değil.
herkesin vücudu,bünyesi faklı tatlım.bu belirtiler bende olsa,hamileyim diye dolanırım ortalarda:))))
sabah ilk idrarda ovülasyon testi yaptm silik çizgi çıktı canım.şimdi de bakıyorum sabah ilk idrar da olursa sonuç yanlış olur filan diyo bir çok yerde.lh artışı gün içinde salgılanıp idrara gün içinde yansırmış.8 ocak adet tarihim.beklemeye karar verdim artık hayırlısı:)

Tatlim sabırla yarini bekleyelim, Lh hassas bir sey.Ben 16 .00 gibi yaparim genelde, ina gore sıvıda almam.Bizim bu bebisler cok nazli teyzesi, bizi cok ugrastiyorlar ))

Tatlim sabırla yarini bekleyelim, Lh hassas bir sey.Ben 16 .00 gibi yaparim genelde, ina gore sıvıda almam.Bizim bu bebisler cok nazli teyzesi, bizi cok ugrastiyorlar ))

:))zaten kızım olursa adını Naz koyacağım:)))
dediğin gibi bekleyelim canım.zaten adet olursam da yeni bir serüvene başlayacağım ya o yüzden üzülmeyeceğim inşallah:)aşılama için heyecanlanmaya başladım:))

Arkadaşlar L-Arginin eşleri kullanan var mı.Biz ikinci küre gececeğiz de yan etkisi var mıdır diye merak ettim.

Gonozcuğum ben varım canım benim ben varım.ben de senin gibi oluyorum hatta sayfa başlarında yazmıştım bu durumumu; (((hatta ben adet olmaya yakın lekeler görme durumlarında resmen sallanıyorum inan hamile kaldığımı hissetmedim taa ki leke görmeyene kadar ama halsizlil baş dönmesi bi kere de olsa leke gördüm..okuldan öğrencilerden o gun badi tarzı giydiysem kıyafetlerden sesten her şeyden nefret ediyorum penye pijamalarla perdeler çekik saatlerfe uyumak isitiyorum sıcak su torbamla yatak elektrik battaniyesini takarak..ne yapalım bizim bünye de nöyle..biliyor kusunuz en cok nazar alan durummuş bu..ben üni.yıllarımda hiiiç bilmezdim adet sancısı ağrısı 28 günde bir tak diye gelen bi döngüm vardı ta kii kızlarla 1e1 konuşmalarda salak gibi rahat rahat anlattıktan sonra oynadı dengeler...yoksa kaaaç dr.a gidip anlattım durumuku, leke gördüğüm zaman bile koşa koşa gititim yooo ben bi kanama görmüyorum demişti bi dr..alttan bakmıştı..zaten yolda adet oldum hah açtın işte beni diye..neyse cok uzadı..bu arada gpnozcugum bemi kulaklar bi daaannnnn eder dört beş sn..anlıyorum ki gelecek kırmızılar son mesaj o oluyor bunyemin sende de oluyor muq?? Zeyneeciiikkkk canım benim adet gününe kadar test mest yapma bende gonoz da aaaccc de) gerçekten hem daha sabırlı oluyo insan..inşallah Allah nasip eder..tüp bebek olayına hiiiç girmeyiz inşallahh..

tatlım inş adet olmazsın...canım halimize şükredelim hem bak sizin değerleriniz düzeldi bence bu çok iyi bir gelişme... bu ay hamile kalmasan bile en azından normal yolla hamile kalma durumun var...ya benim eğer değerlerimiz düzelmediyse aşılama bile olmuyor bu değerlerle...o yüzden şükür canım halimize en azından aşılama ya da tüp deneme şansımız var...

100.cü sayfamız hayırlı uğurlu olsun..Allahım bi yüze gelene kadar hatta ortalarında hamile kalalım sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı....

bende aynı durumu yaşıyorum canım şansıma sabahın köründe iş yerinde adet oluyorum bi de lavabo ihtiyacını giderebileceğim yer biraz uzak çok zorlanıyorum ilk 3 gün...bazen iş oluyor acil yapmam gereken masa başından kalkamıyorum bir yandan pedimin değişme zamanı geldikçe stres oluyorum:))

Son düzenleme:

inşallah canım.tabii çok şükür halimize.ameliyattan başarı elde ettik şükürler olsun.gerisi Rabbime kalmış birşey.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:)siz ne zaman test yaptıracaksınız?

100.cü sayfamız hayırlı uğurlu olsun..Allahım bi yüze gelene kadar hatta ortalarında hamile kalalım sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı....

aahhh hakikaten gelmişiz 100.sayfaya maşallah:)
150. sayfaya kadar aramızda hamile kalmayan kalmasın inşallaaahhh:))

canım bilirim bu durumları benide incitecek okadar çok şeyler söylediki doktorlar hatta bikeresinde doktorun yanında ağlama krizine girdim. doktor bide bana diyoki neden bukadar üzülüyosun ki sen zaten durumunu baştan beri biliyodun dimi, ben diyorum ki hiç mi bi umudum yok tüp bebek,aşılama , HAYIR dedi doktor senin bu yumurtalıklarla hiç şansın yok dedi , ama senin benim kadarda umutsuz değildir durumun inşallah canım benim, takma kafana herşey bi imtahan....

canım benim ben kürlerimin bitme günlerini bekliyorum çok merak ediyorum hormon değerlerimi, kız yeterki olsun bebişlerimiz kulaklarını mı çekerim poposuna mı vururum bilemem artık :) kanal 7 de bi proğram başlıyacak mış yanlış hatırlamıyorsam programın adı anne olmak istiyorumdu fragmanı bana çok duygusal geldi kadının birisi diyoki ev alabilisiniz araba alabilrsiniz ama evlat istediğiniz zaman alamazsınız diyordu çok duygulandım ((

Merhabalar, yorumunuzu okuyunca yazmak istedim.
Tam olarak durumunuz nedir, bilmiyorum ama hiç kimsenin hiç bir doktorun bir hastaya asla çocuğun olmaz deme hakkı yok, Allah' ın ol diyeceğine kim engel olabilir ki?
10 negatif tüp bebek denemesi sonrasında kendiliğinden kalan bir bayan okumuştum burda.
Zekeriya aleyhisselama 90lı yaşlarda evlat veren Allah bizlere de istedikten sonra en olmaz koşullarda bile verir.
Benim de tüp tedavisiyle bir kızım var, şimdi 3 yaşında ve Allah izin verirse kızıma bir kardeş düşünüyorum.İki negatif denemem oldu maalesef, şimdi dondurulmuşlarla yine deneyeceğiz, ama bana da doktorum bu kez de olmazsa artık denemenin bir faydası olmadığını ve bir başka denemeyi tavsiye etmediğini söyledi.Yani bir nevi artık olmaz mesajını verdi ilerleyen yaşımı da kastederek.Ama ben umudumu asla kaybetmiyorum, çünkü verecek olan Rabbim dilerse eğer verecek inşallah, doktorlar sadece vesile.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…