Gonozcuğum ben varım canım benim ben varım.ben de senin gibi oluyorum hatta sayfa başlarında yazmıştım bu durumumu; (((hatta ben adet olmaya yakın lekeler görme durumlarında resmen sallanıyorum inan hamile kaldığımı hissetmedim taa ki leke görmeyene kadar ama halsizlil baş dönmesi bi kere de olsa leke gördüm..okuldan öğrencilerden o gun badi tarzı giydiysem kıyafetlerden sesten her şeyden nefret ediyorum penye pijamalarla perdeler çekik saatlerfe uyumak isitiyorum sıcak su torbamla yatak elektrik battaniyesini takarak..ne yapalım bizim bünye de nöyle..biliyor kusunuz en cok nazar alan durummuş bu..ben üni.yıllarımda hiiiç bilmezdim adet sancısı ağrısı 28 günde bir tak diye gelen bi döngüm vardı ta kii kızlarla 1e1 konuşmalarda salak gibi rahat rahat anlattıktan sonra oynadı dengeler...yoksa kaaaç dr.a gidip anlattım durumuku, leke gördüğüm zaman bile koşa koşa gititim yooo ben bi kanama görmüyorum demişti bi dr..alttan bakmıştı..zaten yolda adet oldum hah açtın işte beni diye..neyse cok uzadı..bu arada gpnozcugum bemi kulaklar bi daaannnnn eder dört beş sn..anlıyorum ki gelecek kırmızılar son mesaj o oluyor bunyemin sende de oluyor muq?? Zeyneeciiikkkk canım benim adet gününe kadar test mest yapma bende gonoz da aaaccc de) gerçekten hem daha sabırlı oluyo insan..inşallah Allah nasip eder..tüp bebek olayına hiiiç girmeyiz inşallahh..
100.cü sayfamız hayırlı uğurlu olsun..Allahım bi yüze gelene kadar hatta ortalarında hamile kalalım sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı....
tatlım inş adet olmazsın...canım halimize şükredelim hem bak sizin değerleriniz düzeldi bence bu çok iyi bir gelişme... bu ay hamile kalmasan bile en azından normal yolla hamile kalma durumun var...ya benim eğer değerlerimiz düzelmediyse aşılama bile olmuyor bu değerlerle...o yüzden şükür canım halimize en azından aşılama ya da tüp deneme şansımız var...
Merhabalar, yorumunuzu okuyunca yazmak istedim.
Tam olarak durumunuz nedir, bilmiyorum ama hiç kimsenin hiç bir doktorun bir hastaya asla çocuğun olmaz deme hakkı yok, Allah' ın ol diyeceğine kim engel olabilir ki?
10 negatif tüp bebek denemesi sonrasında kendiliğinden kalan bir bayan okumuştum burda.
Zekeriya aleyhisselama 90lı yaşlarda evlat veren Allah bizlere de istedikten sonra en olmaz koşullarda bile verir.
Benim de tüp tedavisiyle bir kızım var, şimdi 3 yaşında ve Allah izin verirse kızıma bir kardeş düşünüyorum.İki negatif denemem oldu maalesef, şimdi dondurulmuşlarla yine deneyeceğiz, ama bana da doktorum bu kez de olmazsa artık denemenin bir faydası olmadığını ve bir başka denemeyi tavsiye etmediğini söyledi.Yani bir nevi artık olmaz mesajını verdi ilerleyen yaşımı da kastederek.Ama ben umudumu asla kaybetmiyorum, çünkü verecek olan Rabbim dilerse eğer verecek inşallah, doktorlar sadece vesile.
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
merhaba, böyle güzel şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki, çok teşekkür ederim umut dolu sözleriniz için, evet haklısınız ben bunu bi doktordan değil 16 yaşından beri gittiğim her doktordan duydum şuanda 34 yaşındayım halen aynı şeyi söylüyorlar. doktorlardan bunu duymak beni çok üzüyor ama biliyorum ki veren allah o, ol derse olur, isa aleyhısselamı nasıl babasız dünya ya getirmiş dediğiniz gibi zekeriya aleyhisselamın doksan yaşında olması ve karısının kısır olmasına rağmen hamile kalması, bunların hepsi rabbime karşı hiç engelin olmadığını gösterir biz duamızı edelim o isterse inşallah olur...
Tatlım çok ağrım vardı ,yataktan çıkamadım.Yemek bile yapmadım eşim sağolsun halletti.Aşılamaya gerek kalmaz belki ,yarın hemen haber ver ,çok merak ediyorum:):))zaten kızım olursa adını Naz koyacağım:)))
dediğin gibi bekleyelim canım.zaten adet olursam da yeni bir serüvene başlayacağım ya o yüzden üzülmeyeceğim inşallah:)aşılama için heyecanlanmaya başladım:))
Arkadaşlar L-Arginin eşleri kullanan var mı.Biz ikinci küre gececeğiz de yan etkisi var mıdır diye merak ettim.
Gonozcuğum ben varım canım benim ben varım.ben de senin gibi oluyorum hatta sayfa başlarında yazmıştım bu durumumu; (((hatta ben adet olmaya yakın lekeler görme durumlarında resmen sallanıyorum inan hamile kaldığımı hissetmedim taa ki leke görmeyene kadar ama halsizlil baş dönmesi bi kere de olsa leke gördüm..okuldan öğrencilerden o gun badi tarzı giydiysem kıyafetlerden sesten her şeyden nefret ediyorum penye pijamalarla perdeler çekik saatlerfe uyumak isitiyorum sıcak su torbamla yatak elektrik battaniyesini takarak..ne yapalım bizim bünye de nöyle..biliyor kusunuz en cok nazar alan durummuş bu..ben üni.yıllarımda hiiiç bilmezdim adet sancısı ağrısı 28 günde bir tak diye gelen bi döngüm vardı ta kii kızlarla 1e1 konuşmalarda salak gibi rahat rahat anlattıktan sonra oynadı dengeler...yoksa kaaaç dr.a gidip anlattım durumuku, leke gördüğüm zaman bile koşa koşa gititim yooo ben bi kanama görmüyorum demişti bi dr..alttan bakmıştı..zaten yolda adet oldum hah açtın işte beni diye..neyse cok uzadı..bu arada gpnozcugum bemi kulaklar bi daaannnnn eder dört beş sn..anlıyorum ki gelecek kırmızılar son mesaj o oluyor bunyemin sende de oluyor muq?? Zeyneeciiikkkk canım benim adet gününe kadar test mest yapma bende gonoz da aaaccc de) gerçekten hem daha sabırlı oluyo insan..inşallah Allah nasip eder..tüp bebek olayına hiiiç girmeyiz inşallahh..
bende aynı durumu yaşıyorum canım şansıma sabahın köründe iş yerinde adet oluyorum bi de lavabo ihtiyacını giderebileceğim yer biraz uzak çok zorlanıyorum ilk 3 gün...bazen iş oluyor acil yapmam gereken masa başından kalkamıyorum bir yandan pedimin değişme zamanı geldikçe stres oluyorum:))
iyi akşamlar arkadaşlar:)
Gonozcum,regl olmadım henüz.bügün yumurtlamadan sonra 14. günüm.ama ağrım var olucam sanki...çok korkuyorumm((
inşallah olmazsın hayırlı haberlerini alırız burdan
Regl tarihin hangi gun tam olarak zeynepcik) inşalkah hadi nakalım güzel haberler alırız )) Olman gerekn adet gununda ki inşallah olmazsın test yap..ben adet gunumde yapmıştım çünkü..merakla beklemedeyizzzzzz )
canım normalde 28-29 günde oluyorum.son 3 ay;27,26,23 günde bir oldum düzenim bozulmuştu.bugün 28. günümdeyim.yumurtamın çatladığı günü saymazsak bugün 14. gün oluyo:)ne kadar karısık anlattım:)))
yok gayet iyi anlattın anladım da:)) o zaman 2gün daha bekleyelim,normalde yarın yapmak istesen de yapabilirsin tabi:))
test yapmaya kesinlikle cesaretm yok...cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.tabii gelmezse:)))
Canim hayirlisi olsun insallah.
inşallah canım:)sen ne yaptın?
Canim esime takviyeye devam.Meryem suresini okuyorum az kaldi simdilik birsey yok bakalim rabbim ne zaman nasip etcek insallah herkes icin hayirlisi olsun.
Gunaydin Kizlar, cok agrim vardi dun o yuzden giremedim pek ama cabucak yazdiklarinizi okudumgündemden kopmayayim diye.
Zeynepcik, catliyorum meraktan seni düsünmek dahi istemiyorum.Madem cuma bakacaksin biz de bekleriz o vakit ama sabirsizlaniyoruz degil mi Museltcik
Hayirlisi olsun tatlim, bu durumda reglin gecikti.Benim normalde sadece ilk gun sancim olur, bu defa 2 gun cok ciddi agrim oldu.Uzerine kesintisiz baş agrisi ekleyin ( bugunle 3. gun olacak baş agrisinda, sanirim migrenim var. ) Farenjiti saymiyorum, geceleri oksurmekten uyuyamiyorum.Ozetle 3 gundur 3 yonden rahatsizim agrim var kizlar.
Gunaydin Kizlar, cok agrim vardi dun o yuzden giremedim pek ama cabucak yazdiklarinizi okudumgündemden kopmayayim diye.
Zeynepcik, catliyorum meraktan seni düsünmek dahi istemiyorum.Madem cuma bakacaksin biz de bekleriz o vakit ama sabirsizlaniyoruz degil mi Museltcik
Hayirlisi olsun tatlim, bu durumda reglin gecikti.Benim normalde sadece ilk gun sancim olur, bu defa 2 gun cok ciddi agrim oldu.Uzerine kesintisiz baş agrisi ekleyin ( bugunle 3. gun olacak baş agrisinda, sanirim migrenim var. ) Farenjiti saymiyorum, geceleri oksurmekten uyuyamiyorum.Ozetle 3 gundur 3 yonden rahatsizim agrim var kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?