Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ALLAH hepimize sabır versin canım, çünkü sabrın sonu selamettir :))

canım senin değerlerin önceden nasıldıki

merhaba, böyle güzel şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki, çok teşekkür ederim umut dolu sözleriniz için, evet haklısınız ben bunu bi doktordan değil 16 yaşından beri gittiğim her doktordan duydum şuanda 34 yaşındayım halen aynı şeyi söylüyorlar. doktorlardan bunu duymak beni çok üzüyor ama biliyorum ki veren allah o, ol derse olur, isa aleyhısselamı nasıl babasız dünya ya getirmiş dediğiniz gibi zekeriya aleyhisselamın doksan yaşında olması ve karısının kısır olmasına rağmen hamile kalması, bunların hepsi rabbime karşı hiç engelin olmadığını gösterir biz duamızı edelim o isterse inşallah olur...

inşallah rabbim kızınıza hayırlı uzun bi ömür ve cici bi kardeş verir :)

Tatlım çok ağrım vardı ,yataktan çıkamadım.Yemek bile yapmadım eşim sağolsun halletti.Aşılamaya gerek kalmaz belki ,yarın hemen haber ver ,çok merak ediyorum:)

Arkadaşlar L-Arginin eşleri kullanan var mı.Biz ikinci küre gececeğiz de yan etkisi var mıdır diye merak ettim.

Biz kullanıyoruz bu ilacı,hocamız önerdi kürlerin yanında .Valla şimdiye kadar bir yan etki görmedik tatlım,neredeyse 1 ay olacak kullanıyoruz.Sizin durumunuz tam olarak neydi?

Ayy desene ikimiz de bu konuda kader ortaklığı yapıyoruz,inan çok sinir bozucu bir durum tatlım.Ben de ne zamandır topikleri okuyorum ediyorum ,ondan beri psikolojik midir nedir garip garip adet döngüleri başladı tatlım.Ben de kulak durumu olmuyor ama eminim bir sonraki ay o da olur :))) Bir de o kahve lekeleri adetin ilk günü kabul etmiyorlar kaç doktora sordum aynı şeyi söyledi.
Valla 100. sayfamızı geçmişiz ,inşallah dediğin gibi tüp bebeğe gerek kalmadan bir de 150. sayfaya ulaşmadan hepimiz hamiş oluruz:))

Evet tatlım ,bazı aylar daha çok sancı oluyor işte o vakit çok fena .Bir dekıyafetime geçti mi diye panik durumları baş gösteriyor :)

iyi akşamlar arkadaşlar:)
Gonozcum,regl olmadım henüz.bügün yumurtlamadan sonra 14. günüm.ama ağrım var olucam sanki...çok korkuyorumm((

Regl tarihin hangi gun tam olarak zeynepcik) inşalkah hadi nakalım güzel haberler alırız)) Olman gerekn adet gununda ki inşallah olmazsın test yap..ben adet gunumde yapmıştım çünkü..merakla beklemedeyizzzzzz)

Regl tarihin hangi gun tam olarak zeynepcik) inşalkah hadi nakalım güzel haberler alırız)) Olman gerekn adet gununda ki inşallah olmazsın test yap..ben adet gunumde yapmıştım çünkü..merakla beklemedeyizzzzzz)

canım normalde 28-29 günde oluyorum.son 3 ay;27,26,23 günde bir oldum düzenim bozulmuştu.bugün 28. günümdeyim.yumurtamın çatladığı günü saymazsak bugün 14. gün oluyo:)ne kadar karısık anlattım:)))

yok gayet iyi anlattın anladım da:)) o zaman 2gün daha bekleyelim,normalde yarın yapmak istesen de yapabilirsin tabi:))

yok gayet iyi anlattın anladım da:)) o zaman 2gün daha bekleyelim,normalde yarın yapmak istesen de yapabilirsin tabi:))

test yapmaya kesinlikle cesaretm yok...cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum.tabii gelmezse:)))

Gunaydin Kizlar, cok agrim vardi dun o yuzden giremedim pek ama cabucak yazdiklarinizi okudum gündemden kopmayayim diye.
Zeynepcik, catliyorum meraktan seni düsünmek dahi istemiyorum.Madem cuma bakacaksin biz de bekleriz o vakit ama sabirsizlaniyoruz degil mi Museltcik
Hayirlisi olsun tatlim, bu durumda reglin gecikti.Benim normalde sadece ilk gun sancim olur, bu defa 2 gun cok ciddi agrim oldu.Uzerine kesintisiz baş agrisi ekleyin ( bugunle 3. gun olacak baş agrisinda, sanirim migrenim var. ) Farenjiti saymiyorum, geceleri oksurmekten uyuyamiyorum.Ozetle 3 gundur 3 yonden rahatsizim agrim var kizlar.

çok çok geçmiş olsun Gonozcuğum sağlık gibisi yok Rabbim Ya Şafi ismiyle muamele etsin sana..gonozcuğum çalışma saatlerin nasıl biz 8:30 14:20 arası okuldayız..yani boş saatin var mı kafayı koyup dinleyeceğin??
ah ya evet umutlanmak istemiyorum,umut da vermek istemiyorum ama Allah buyuk olacağına dair inancım var..sabırla cumayı bekleyeceğiz artık ne yapalımm:))yatcaz kalkcaz ytcaz kalkcaz..benimde haftaya cuma bekleme günümDD

çok çok geçmiş olsun Gonozcuğum sağlık gibisi yok Rabbim Ya Şafi ismiyle muamele etsin sana..gonozcuğum çalışma saatlerin nasıl biz 8:30 14:20 arası okuldayız..yani boş saatin var mı kafayı koyup dinleyeceğin??
ah ya evet umutlanmak istemiyorum,umut da vermek istemiyorum ama Allah buyuk olacağına dair inancım var..sabırla cumayı bekleyeceğiz artık ne yapalımm:))yatcaz kalkcaz ytcaz kalkcaz..benimde haftaya cuma bekleme günümDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…