Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tatlim sen daha erken cikiyorsun .Bosluk yok, eve gidince dinlenebiliyorum.
Dogru ya haftaya da senin icin meraklanacagiz valla hani bir filmi en heyecanli yerinde bitirirler ya sen de merakla diger bolumu beklersin, iste regl donemlerimizi bu duruma benzetiyorum
Zeynepcik insallah bebis müjdesini verirsin bize.Haftaya da senden bekliyorum mujdeyi.
Yaa bu arada kimyasal gebelik tam olarak nedir tatlim?

Gonozcum,çok çok geçmiş olsun...tez vakitte iyileş inşallah.keşke rapor alıp evde dinlenseydin.

çok ağrım var adet olacağım galiba.lütfen dua edin bana.korkuyla karışık bir heyecan var içimde:)

Museltcim,inşallah haftaya senden alırız güzel haberleri bende pek umut yok

ya ben haftaya cuma dedim ama kayadabilir sonuçta düşük var..inşallah zeynebim ferah tut içini adet olursan da naapalım çnümüzdeki aylara..ya ben sıkıldım hep bebek hep bebek(( üzülüyorum,gecen kuzenlerimden biri 5 aylık hamileymiş eşi..ya hu daha temmuzda evlemedi mi dedim,sonra hani kıyas yoktu dedim kendi kendime..sonuçta herkes kendi kaderini yaşıyor..ve biliyorum ki çoğu hep benim yerimde olmak istiyor hal dili ifadeleriyle de duyuyordum..kıyas yook!!!!kıyas yok artık kim ne zaman hamile kalmış kim kaç yaşında kaç yıl sonra hamile kalmış hesap yapmak istemiyorum..ama öyle bi beyne işlemiş ki inanın snlik hesapla beynim ekranda cevabı yanıp yanıp sönüyor..
gonozcuğum imyasala gebelikte sperm yumurta birleşiyor rahim duvarına tutunamadan kese yolunda ilerlerken düşüyo yani özet olarak bu okumuştum baya ama aklımda kalan bunlar öğretmenim:))ben de ablama sordum mahşerde karşıma gelecek mi evet bebiş yok ama..inşallah ya diyorum iç çekerek..bakalım..bu arada herkesin ayır derdi var..bi arkadaşa evlenmesi için yasin başlıyoruz..etrafınızda evlenmek isteyen bekar erkek var mı kızımız öğretmen:))) hahhahaha nerden nereye geldi konu yaa:))

Zeynepcik, regl olacagim diye kosullanma, biraz rahat olmaya bak.Boyle yaptikca stresin artiyor hormonlarin bozuluyor tatlim.Normalde regl agrin kac gun suruyor, acaba testi yapsan mi .Cunku beklemek de stresi azaltmiyor aksine arttiriyor Bosver cumayi bekleyelim ayyy cok komigim, inan iki duyguyu ayni anda yasiyorum.Hep senin yuzunden
Musrltcik, hic bekar arkadasim yok tatlim.İnsallah arkadasin guzel bir evlilik yapar.Cunku evlilik kişinin hayatinda en önemli karar.Yanlis bir evlilik, insanin şu ana kadar cok huzurlu giden hayatini kabusa cevirebilir.Birilerinin tanismasinda da vesile olmak o yuzden risklidir.Hani derler ya " İyi olur Allah 'tan ;kötü olur kuldan bilinir. " Umarim herkes gonlune gore biriyle evlenir.
Bence de regl tarihin degisebilir tatlim.Ama sen gecen ki gibi erken farkedersen gebeligi hemen doktora git, progesterona baslatsin seni.Bu ilac bebisin rahime daha sıkı tutunmasini sagliyor.
Gecen demistin ya, hocamiz bircok.kadinin hamile oldugunu anlayamadan düsük yaptigini soyledi, diye.Belki bizler de farketmeden bu durumu yasamisizdir.

Zeynepcik, regl olacagim diye kosullanma, biraz rahat olmaya bak.Boyle yaptikca stresin artiyor hormonlarin bozuluyor tatlim.Normalde regl agrin kac gun suruyor, acaba testi yapsan mi .Cunku beklemek de stresi azaltmiyor aksine arttiriyor Bosver cumayi bekleyelim ayyy cok komigim, inan iki duyguyu ayni anda yasiyorum.Hep senin yuzunden
Museltcik, hic bekar arkadasim yok tatlim.İnsallah arkadasin guzel bir evlilik yapar.Cunku evlilik kişinin hayatinda en önemli karar.Yanlis bir evlilik, insanin şu ana kadar cok huzurlu giden hayatini kabusa cevirebilir.Birilerinin tanismasinda da vesile olmak o yuzden risklidir.Hani derler ya " İyi olur Allah 'tan ;kötü olur kuldan bilinir. " Umarim herkes gonlune gore biriyle evlenir.
Bence de regl tarihin degisebilir tatlim.Ama sen gecen ki gibi erken farkedersen gebeligi hemen doktora git, progesterona baslatsin seni.Bu ilac bebisin rahime daha sıkı tutunmasini sagliyor.
Gecen demistin ya, hocamiz bircok.kadinin hamile oldugunu anlayamadan düsük yaptigini soyledi, diye.Belki bizler de farketmeden bu durumu yasamisizdir.

kızlar bana destek olduğunuz için sonsuz teşekkürler:)sizi tanımıyorum ama sizi çok sevdim ben:))))

düşünmemeye çalışıyorum bu yüzden de deli gibi el işi yapıyorum:)))normalde ağrım 2 gün sürer canım.hatta 2. gün akşama doğru geçer.zaten test yapmaya kesinlikle cesaretim yok:)))hayırlısı olsun ne diyeyim:)

Bi şey itiraf etmek isitiyorum zeynepcik ben şimdiye kadar testi yapardı kendimi negatife hasırlayıp çünkü daha önceleri deyapmıştım bak biliyorum negatif ama olsun aklımda kalmasın diye ve negatif çıkınca sallayarak fırlatıp atardım viliyordum diye tabi sonrasında olacağı varsa da adet olurdum,, şimdi tam adet gününde yap) ben öyle yaptım aslında bi gün ömcesinde bile çıkabilirmiş) inan gonoz gibi iki duygu arasındayım Allahım ne olur hamileliğini bu aya al Zeynep inkini:)) öne alAllahım..sonra hemen bizler kalalım sağlıkla..gonozcuğum ben iyi de Allahtan kötü de Allhatan diyorum) cevremdekiler de o arkadaşım da benim gibi düşünüyor hep ama tabi karşı cinsinde tadığım olması gerekiyor yoksa tkek taraflı güvenmek yetmiyor aracıyken..evlilik insanın hem dunyası hem ahiretini etkiliyor..sabırlı eşlerimiz olmasaydı böyle bi sınavda Allah muhafaza isyan edebilirdik,, ne kadar şükretsek az..o kadar çok nimetlerle doluyuz ki..belki Rabbim kullarım keyfinize bakın şükrünüzü bi eda edin bakın ben size sağlıklı sıhhatli evlatlar vereceğim belki ikiz hazine geniş du hükmünde olsun hepimize innşallahhh)))

canım pembe leke gelmeye başladı az öncemaalesef bu ayda olmadı çok üzgünüm(((yine de hamd olsun ne yapalım nasip değilmiş.
pembe leke geldi ağrı kesildi şuanda hiç ağrım yok.acaba sadece lekelenme olarak kalabilir mi???...Allah Allahhh hala kandırmaya çalışıyorum kendimi.geldi işte (((((

Tamâaaaaaam bi gevşe şşimdi bi rahatla bırak kendini hayırlısı olsun artık ne yapalım..şimdiiii.iyi beslen cevizler incirler polenler yut aşılama yapacaktın bedeni hazırla stres yok tamam tatlımm..lütfen bak..dediğim gibi nasip, duaya devam..öümüzdeki maçlara bakıyoruz inşallah...

sabahtan beri yediğim bu 6. çikolatam yaaa((dişlerimi fırçalayıp bi daha yiyorum((çok mutsuzum ama isyan etmiyorum.Rabbim büyük...
off acaba direk tüp bebeğe mi başlasak diye düşünmüyor değilim.aşılamanın tutma şansı çok düşük.

Gonoooooooooooozzzzzzzzzzzzz((((((((((((((((((((

Gonoooooooooooozzzzzzzzzzzzz((((((((((((((((((((

Ayy, tatlim kıyamam ben sana :-( üzme kendini, bak bana, ben de bu ay tüm hamilelik belirtilerini full yasadim.İnan regl olunca da acaba Museltcik gibi düşük mü oldu diye kuruntu bile yaptim.
Baksana Museltcige ne kadar güclü ve inancli. Biz de O 'nun gibi olmaliyiz.
Degil mi Museltcik.İnsallah Allahın izniyle bu yıl bebislerimizi kucagimiza alacagiz.Ben oyle hissediyorum. Tatlim, tahti da bahti da güzel, saglikli, hayirli , eli yüzü düzgün evlatlatlarımız olur insallah
Museltcik dogru demis, bu ay cok guzel beslen .Saf sahlep da al aktardan.Saglikli kaliteli yumurtaciklar olussun Bak depresyona girmiyorsun.Esini de düşün o ne yapsın.Sen boyle yaptikca o kendini senden daha kötü hissediyordur.Farkina varmadan O'nun sırtına yüklüyorsun daha ağır yükü.
Oyle degil mi Museltcik?

canlarım yiyin için yiyelim içelim..gerçekten sağlık gibisi yok.ilerde evlatlarımız büyütüp başgöz ettiğimizde inşallah eşimizle beraber olacağız:)) şimdiki gibi ama biz ruhen daha şimdiden yaşlı gibiyiz umutsuz olmak yakışmaz..Allah bize verdiğinde mutlu vermediğinde mutsuz kul olmayalım..hayırlı çocuklarımız olsun diye dua ediyoruz biz de bir zamanlar dua edilen istenilen evlattık şimdi hayırsız evlat olmayalım ha? Allahın ipine sımsıkı sarılma zamanı.. tüp bebeğe gelince saraçoğlu hocamız tüp bebek kapılarıne gitmeyin diyor( yaşın daha çooook genç çoook..pırıl pırıl yumurtacıkların vardır..eğer bu sürece hazırsan maddi manevi tamam,biz maddi olarak hazır değiliz ondan..dediğim gibi beslenme ve dua çok etkiliyor..sakın yanlış anlmayın biz gimdes helal gıda dışında tüketmiyoruz..eşim bekarken cips hastasıydı hala içi gidiyor..ama biz evlendiğimiz hatta nişanlandığımızdan bu yana karar aldık şüpheli katkı maddeli ve de sağlığa zararlı gıdalardan uzak duracağız..çevremizdeki insanların uzaydan gelmişiz muamelesi bile gördüümüz zamanlar oldu çok ta tın! maddi manevi hazırlık sürecine de girelim derim..zaman alıyor nefs için zor ama olmayacak olmuyor değil canım arkadaşlarım...ve ben gerçekten inanıyorum..geriye dönüp okuduğumuzda umudumuza aferin diyelim ama samimi..üzülelim ağlayalım..ben klomen kullandığım ay eve gelmiştim dersten çıkıp eşimde yoktu yanımada oohhh nasıl ağladım içli içli ama hep dua ederek çünkü sancım vardı ve hastaydım..o an Allaah hasta duasını kabul eder diye fırsat buldurdum kendime..oyhh çok uzattım inan Zeynecik,gonoz ve diğer arkadaşlar,sizlere morak olsun diye değil..Rabbim veren o hazinesi geniş..şu yazdıklarımız bile dua hükmünde inşallah..birbirimize dua edelim..üzülmeyelim...ben böyle yazıyorum ama bi gün ben de bööööö diye ağlıyıverebilirim ,insanım:)))

haklısınız arkadaşlar...en önemlisi sağlık.çok şükür bizlerde ona sahibiz.gerisi gelecek inşallah.

akşam üzgündüm ama geçti şimdi, normale döndüm:)Elbette vakti zamanı var.hepimiz de anne olacağız.dediğiniz gibi hayırlı,sağlıklı,akıllı evlatlarımız olsun(benim 3 tane kızım olsun mesela:)))
şimdi beslenmeme daha çok dikkat edeceğim.cuma gününe randevu aldım.çok kaptırmayacağım kendimi.sadece %15-20 şansım var. hepsinin bilincindeyim. şükür ki böyle bir eşim var:) daha olmadı en son çare tüp bebek deneriz ne yapalım.

bir arkadaşım var geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yumurtalıklarını aldılar.anne olma şansı yok.aslında bizler ne kadar şanslıyız.

ben bu gazla epey giderim,çikolatadan mıdır nedir mutluluk hormonu yüklendi vücuduma:))))

Tatlim kendini toparlayabilmene cok sevindim ) işte hep boyle olalım.Depresyon yasak)) Cikolata iyi gelmis sana.
Tüp bebegi en son düşünmek lazım. Biz de hazirana kadar bekleyecegiz ancak en azindan tup bebek de bir umut bizim icin.Yumurtaliklari alinan arkadasina cok üzuldum, cok şükür biz turp gibiyiz onlarin yaninda.
Myseltcik,hocamiz tüp bebege pek olumlu bakmiyor degil mi? Sanirim sinirli sayida olan yumurtalari bir seferde ( yaklasik 15-20 adet yumurta ) topluyorlar, bu seferde yumurta rezervi azaliyor.Sonuc kimi kadinda erken menapoz :-( Allah korusun.
Tup bebege baslamak durumunda kalirsak kalan yumurtalari donduralim ki ne olur ne olmaz diye.İnsallah gerek kalmaz buna kizlar.

yarın 11.00 de randevum var çok heyecanlıyım,inşallah kist yoktur da tedaviye hemen başlayabiliriz.kist olduğunda aşılama yapılmıyormuş.bu arada eşime bol bol ceviz,bal,sebze,meyve,keçi boynuzu kürü filan yedirip içiriyorum.İnşallah sayı çok yükselir de aşılamadan pozitif alırız.:))dua edelim birbirimize...

yarın 11.00 de randevum var çok heyecanlıyım,inşallah kist yoktur da tedaviye hemen başlayabiliriz.kist olduğunda aşılama yapılmıyormuş.bu arada eşime bol bol ceviz,bal,sebze,meyve,keçi boynuzu kürü filan yedirip içiriyorum.İnşallah sayı çok yükselir de aşılamadan pozitif alırız.:))dua edelim birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…