çok çok geçmiş olsun Gonozcuğumsağlık gibisi yok Rabbim Ya Şafi ismiyle muamele etsin sana..gonozcuğum çalışma saatlerin nasıl biz 8:30 14:20 arası okuldayız..yani boş saatin var mı kafayı koyup dinleyeceğin??
ah ya evet umutlanmak istemiyorum,umut da vermek istemiyorum ama Allah buyuk olacağına dair inancım var..sabırla cumayı bekleyeceğiz artık ne yapalımm:))yatcaz kalkcaz ytcaz kalkcaz..benimde haftaya cuma bekleme günümDD
Gonozcum,çok çok geçmiş olsun...tez vakitte iyileş inşallah.keşke rapor alıp evde dinlenseydin.
çok ağrım var adet olacağım galiba.lütfen dua edin bana.korkuyla karışık bir heyecan var içimde:)
Museltcim,inşallah haftaya senden alırız güzel haberleri bende pek umut yok
Bi şey itiraf etmek isitiyorum zeynepcik ben şimdiye kadar testi yapardı kendimi negatife hasırlayıp çünkü daha önceleri deyapmıştım bak biliyorum negatif ama olsun aklımda kalmasın diye ve negatif çıkınca sallayarak fırlatıp atardım viliyordum diye tabi sonrasında olacağı varsa da adet olurdum,, şimdi tam adet gününde yap) ben öyle yaptım aslında bi gün ömcesinde bile çıkabilirmiş ) inan gonoz gibi iki duygu arasındayım Allahım ne olur hamileliğini bu aya al Zeynep inkini:)) öne alAllahım..sonra hemen bizler kalalım sağlıkla..gonozcuğum ben iyi de Allahtan kötü de Allhatan diyorum ) cevremdekiler de o arkadaşım da benim gibi düşünüyor hep ama tabi karşı cinsinde tadığım olması gerekiyor yoksa tkek taraflı güvenmek yetmiyor aracıyken..evlilik insanın hem dunyası hem ahiretini etkiliyor..sabırlı eşlerimiz olmasaydı böyle bi sınavda Allah muhafaza isyan edebilirdik,, ne kadar şükretsek az..o kadar çok nimetlerle doluyuz ki..belki Rabbim kullarım keyfinize bakın şükrünüzü bi eda edin bakın ben size sağlıklı sıhhatli evlatlar vereceğim belki ikiz hazine geniş du hükmünde olsun hepimize innşallahhh )))
Tamâaaaaaam bi gevşe şşimdi bi rahatla bırak kendini hayırlısı olsun artık ne yapalım..şimdiiii.iyi beslen cevizler incirler polenler yut aşılama yapacaktın bedeni hazırla stres yok tamam tatlımm..lütfen bak..dediğim gibi nasip, duaya devam..öümüzdeki maçlara bakıyoruz inşallah...
Gonoooooooooooozzzzzzzzzzzzz((((((((((((((((((((
Gonoooooooooooozzzzzzzzzzzzz((((((((((((((((((((
Ayy, tatlim kıyamam ben sana :-( üzme kendini, bak bana, ben de bu ay tüm hamilelik belirtilerini full yasadim.İnan regl olunca da acaba Museltcik gibi düşük mü oldu diye kuruntu bile yaptim.
Baksana Museltcige ne kadar güclü ve inancli. Biz de O 'nun gibi olmaliyiz.
Degil mi Museltcik.İnsallah Allahın izniyle bu yıl bebislerimizi kucagimiza alacagiz.Ben oyle hissediyorum. Tatlim, tahti da bahti da güzel, saglikli, hayirli , eli yüzü düzgün evlatlatlarımız olur insallah
Museltcik dogru demis, bu ay cok guzel beslen .Saf sahlep da al aktardan.Saglikli kaliteli yumurtaciklar olussunBak depresyona girmiyorsun.Esini de düşün o ne yapsın.Sen boyle yaptikca o kendini senden daha kötü hissediyordur.Farkina varmadan O'nun sırtına yüklüyorsun daha ağır yükü.
Oyle degil mi Museltcik?
hayırlı olsun canım demek daha zamanı gelmemişan itibariyle regırl oldum:)
haklısınız arkadaşlar...en önemlisi sağlık.çok şükür bizlerde ona sahibiz.gerisi gelecek inşallah.
akşam üzgündüm ama geçti şimdi, normale döndüm:)Elbette vakti zamanı var.hepimiz de anne olacağız.dediğiniz gibi hayırlı,sağlıklı,akıllı evlatlarımız olsun(benim 3 tane kızım olsun mesela:)))
şimdi beslenmeme daha çok dikkat edeceğim.cuma gününe randevu aldım.çok kaptırmayacağım kendimi.sadece %15-20 şansım var. hepsinin bilincindeyim. şükür ki böyle bir eşim var:) daha olmadı en son çare tüp bebek deneriz ne yapalım.
bir arkadaşım var geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yumurtalıklarını aldılar.anne olma şansı yok.aslında bizler ne kadar şanslıyız.
ben bu gazla epey giderim,çikolatadan mıdır nedir mutluluk hormonu yüklendi vücuduma:))))
Tatlim kendini toparlayabilmene cok sevindim) işte hep boyle olalım.Depresyon yasak )) Cikolata iyi gelmis sana.
Tüp bebegi en son düşünmek lazım. Biz de hazirana kadar bekleyecegiz ancak en azindan tup bebek de bir umut bizim icin.Yumurtaliklari alinan arkadasina cok üzuldum, cok şükür biz turp gibiyiz onlarin yaninda.
Myseltcik,hocamiz tüp bebege pek olumlu bakmiyor degil mi? Sanirim sinirli sayida olan yumurtalari bir seferde ( yaklasik 15-20 adet yumurta ) topluyorlar, bu seferde yumurta rezervi azaliyor.Sonuc kimi kadinda erken menapoz :-( Allah korusun.
Tup bebege baslamak durumunda kalirsak kalan yumurtalari donduralim ki ne olur ne olmaz diye.İnsallah gerek kalmaz buna kizlar.
Tatlim kendini toparlayabilmene cok sevindim) işte hep boyle olalım.Depresyon yasak )) Cikolata iyi gelmis sana.
Tüp bebegi en son düşünmek lazım. Biz de hazirana kadar bekleyecegiz ancak en azindan tup bebek de bir umut bizim icin.Yumurtaliklari alinan arkadasina cok üzuldum, cok şükür biz turp gibiyiz onlarin yaninda.
Myseltcik,hocamiz tüp bebege pek olumlu bakmiyor degil mi? Sanirim sinirli sayida olan yumurtalari bir seferde ( yaklasik 15-20 adet yumurta ) topluyorlar, bu seferde yumurta rezervi azaliyor.Sonuc kimi kadinda erken menapoz :-( Allah korusun.
Tup bebege baslamak durumunda kalirsak kalan yumurtalari donduralim ki ne olur ne olmaz diye.İnsallah gerek kalmaz buna kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?