Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Pozitif düsenelim pozitif olsun Tatlim ayy valla ben de heyecanlandim.Kist falan kalmamistir, yoktur tatlim.Esin de cok guzel yiyip icmis eee, daha ne olsun, gelsin bebisler

Zeynep hakkında hayırlısı olsun tatlım, hsg de çektirmiştin di mi sen, inşallah tatlım yaa sağlıkla hamile kalırsın ve devamı da gelir..dr.dan geldikten sonra hemen yaz bize:)

Pozitif düsenelim pozitif olsun Tatlim ayy valla ben de heyecanlandim.Kist falan kalmamistir, yoktur tatlim.Esin de cok guzel yiyip icmis eee, daha ne olsun, gelsin bebisler

Zeynep hakkında hayırlısı olsun tatlım, hsg de çektirmiştin di mi sen, inşallah tatlım yaa sağlıkla hamile kalırsın ve devamı da gelir..dr.dan geldikten sonra hemen yaz bize:)

:) inşallah kızlar.
Museltcim, hsg çektirmiştim.belki aşılama vesile olur bebeğimin gelmesine...yazacağım doktordan gelir gelmez:)

kızlar,doktordan geldim bugün.iğne,progestan filan verdi.5 gün boyunca iğne kullanıp çarşamba günü kontrole gideceğim.
kist filan çıkmadı çok şükür.sizler nasılsınız?

kızlar,doktordan geldim bugün.iğne,progestan filan verdi.5 gün boyunca iğne kullanıp çarşamba günü kontrole gideceğim.
kist filan çıkmadı çok şükür.sizler nasılsınız?

Çok şükür ,çok sevindim kist olmadığına:)gelsin artık bebiş,inşallah aşılama da çok başarılı olur tatlım.
Ayy,bebiş haberimiz olsun istiyorum .

kızlar bu hsg ağrılı bir işmi ?

Tatlım ,çektirdiğin yere göre değişiyor.Mesela ben hiç ağrımadı ,anestezili de değildi.Farklı bir yöntemle yapıyorlarmış.Ben ne zaman başlayacaksınız diye sorduğumda ,bitti bile,demişlerdi çok komik olmuştu.Ben İstanbul'da Radyomar 'da çektirmiştim.

Tatlım ,nasılsın? Son iki gündür nete sık giremedim .Telefondan yazmak çok ,internet kopuyor falan ,yazdıklarım boşa gidiyor.Hadi sil baştan durumu:)Zeynepciğin kisti de çıkmamış,inşallah bu aşılamadan güzel haberler aılırız:))

inşallah canım.kendi kendime iğne yapmak biraz zorlayacak:)eşim yaparım diyor ama ona da güvenemiyorum:)))
bu ay hepimiz hamile kalalım inşallahhh:)))

inşallah canım.kendi kendime iğne yapmak biraz zorlayacak:)eşim yaparım diyor ama ona da güvenemiyorum:)))
bu ay hepimiz hamile kalalım inşallahhh:)))

İğne yapmak biraz ürkütücü ancak alışırsınız bence.Benim bir arkadaşım kendi iğnesini kendi vuruyor ,alışmış artık,acımıyor diyor.
Tatlım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız :))
İyi hafta sonları tatlım :)))

az önce eşim yaptı iğnemi acıdı ama ne yapıyım kendim yapamam kineyse bakalım bu kadarcık acıya katlanabilirim.

iyi hafta sonlarıı:))

az önce eşim yaptı iğnemi acıdı ama ne yapıyım kendim yapamam kineyse bakalım bu kadarcık acıya katlanabilirim.

iyi hafta sonlarıı:))

Ayy, icim kıyıldı tatlim ama ne yapalim bebiş icin her seye katlanacagiz artik kalcadan mi yoksa kol / göbek, nereden yapiyor igneyi?
Bu arada eşini tebrik ederim hem soguk kanliligi hem de becerisinden ötürü

iyi hafata sonları kuzulaarr:)) ben adet oldum ya hu? erken oldu? anlamadım..geliyorladı böyle tuhaf tuhaf..hayırlısı..Allah beynen bedenen ruhen sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sağlıkla hamile kalıp sağlıklı dönemlerimiz olsun..bu duayı hiiiö üşenmeden hiç bıkmadan yapacağım..ben kürüme ne zaman başlayayım tam kanama olunca mı adet bitiminde mi sabırsızım galiba..bu arada fatisultanmehmet han macununa netten baktım 30 gr diyo..ama ben izlediğimde 7 gr diyordu?? eşime yapsam mı ki diye düşünüyorum??taamam problem yok ama değerler aman aman değil yaaanii iyi çıkmış yorumu yapmıştı detaylı bi test değil demişti acıbadedeki dr.. ya hu testi de bayındır tıpta yapmıştık! hep para tuzağından bıktım! vrecen eşine kendine bu macunu gidecen hamama ne varsa eski usul..ha bi de sünnet olan hacamat ! oh bak Allahın izniyle. acaba hacamat mı yaptırsam bu ay??

Ayy, icim kıyıldı tatlim ama ne yapalim bebiş icin her seye katlanacagiz artik kalcadan mi yoksa kol / göbek, nereden yapiyor igneyi?
Bu arada eşini tebrik ederim hem soguk kanliligi hem de becerisinden ötürü

:)koldan tatlım.
katlanacağız dediğin gibi.aşılama tutmazsa uzun süre çocuk fikrinden uzaklaşmak istiyorum.hatta psikolog yardımı almayı bile düşünebilirim.

:)))) bir yandan üzüp bir yandan güldürdün beni...hacamat nereden geldi aklına:)))
Fatih Sultan Mehmet macununu kullandırabilirsin eşine.ben artık hiç bir şeyden uğraşmak istemiyorum çok yoruldum...
düşükten dolayı mı erken adet oldun acaba? bu ay hepimiz hamile kalsak ne güzel olurdu değil mi :)

zeynepciik:) ya benim hep aklımdaydı hacamat:)) hep gül emi:)) valla bilmiyorum pempe pempe geliyor( yarın bi test mi alsam( ya ömerkezde olsam gider yaptırırım test burası küçük süt taşsa evinde insanlar duyuyor resmen..inşşaah dediğin gibi hamile kalırız...hayırlısı..

adetine ne kadar vardı tatlım?cuma demiştin haftaya cuma mıydı?eğer haftaya cumaysa,yerleşme kanaması olabilir:))))dua edelim öyle olsun:))yarın kandil şimdiden kandilin mübarek olsun.birbirimize bol bol dua edelim yarın akşam...

evet tatlım haftaya cuma tam adet günümdü..ya test olsaydı yapacaktım..dediğim gibi pempe pempe bu hayra alamet değil..neyse..ben namaz sonrası sana ve gonoza dua ediyorum diğer arkadaşlarıma da..burdan aklıma gelen birisi de var. ama yarın kandil bol dua..bol salavat inşallah..ahhhh yaaa..

yaa çok heyecanlandım yokssaaaaa:)))Allah'ım inşallah.
test al yarın ya da kan testi yaptır.yada beklesen mi yerleşiyordur daha.
Allah razı olsun canım iyi değerlendirmek lazım bu günleri...

merhaba arkadaaşalr..hepmiziniz kandili mübarek olsun..bu gnün hürmetine hepimiz bebeişlerimize kavusuruz inşALLAH..

arkadşaalr..incir kürü uyguluyorum şuanda hem kendime hemde eşime.. ve havuç kürü de yapmayı düşünüyorum ..incir kürü ile hvuc kürünü birleştirip toplam bir brdak içilse olur mu..bilgisi olan yazsa çok sevinirim tşkler..

Sizin ve hepimizin kandili mübarek olsun..Peygamberimizim şefaatine nail olalım inşallah,, canım incir ve havuş karışımı yumurta çatlatmak için faydalı bi kür.ama ikisinin kaynama dakikaları farlı..incir 10 dk ise havuç 6 dk falan..kimisi inciri kaynatıp 4.dk dan sonra havuçları atıp birlikte kaynatıyor kimi ayrı kaplardakaynatip karıştırıyor..burdski dakikaları uydurdum..sen netten bak saraçoğku havuç incir kürü diye..daha ddetaylı yazıyordur mutlaka..vesilen olur inşallah...

Kızlar merhaba,
Hafta sonu çok rahatsızdım hiçbir şey yazamadım.Grip falan değildim .
Aslında biraz çekiniyorum söylemeye ama belki bir bilginiz vardır diye anlatacağım.
Kızlar ,üç defadır bu durumu yaşıyorum( farklı zaman dilimlerinde)ilişkiden sonra kasıklarımda önce bir basınç tarzı bir şey oluyor ardından gaz sancısı gibi bir sancı saplanıyor kasıklarıma,oradan da tüm karın bölgeme yayılıyor.Öyle bir ağrı oluyor ki dik yürüyemiyorum ,iki büklüm kalıyorum.Bu cumartesi akşamı tekrar yaşadım ta ki pazartesi sabaha kadar ( sabahleyin hafiflemişti ) Karnım davul gibi şişiyor.Sanırım çok ciddi bir spazm geçiriyorum ancak ilişkiden sonra olmasını bir türlü açıklayamıyorum.Çok sinir bozucu bir şey,çocuk yapmak için bir sürü stres sorun varken bir de üstüne bu durum çıktı,valla tekrar böyle olur diye korkuyorum,eşimde çok tedirgin oldu.
Bir kere olunca kadın doğuma gitmiştim bir şey yok gazdır demişti ancak ilişkinin gazı tetiklemesi ne alaka anlayamadım.
Özetle hafta sonum berbat geçti acılar içinde , doktora da gitmek istemedim acilden giriş yapılacak ne kadar faydası olacak tartışılır! Durumum bu ...
Ayy ,Museltcik inşallah tekrar gebesindir ,keşke test yapabilsen hemen:) Zeynepcik ,sen nasılsın tatlım?İnşallah aşılama tedavisinden çok iyi sonuçlar alırsınız :)) Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…