Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oh oh iyimaşallah büyüüsün yumoşlar içi dolu dolu ssğlıklı bi şekilde sonra da çatlayıp döllensin sağlıkla..canım bugun adeti 1.gün saydığında kaçıncı güünündesin? Yani normalde çalışmalara ne zaman başlaman gerektiği için soruyorum..gerçi ilaç aldıgın için şu gün 11mm ama..ayyy günler geçmiyor ya böyle hesap yapınca...hayırla sağlıkla sonuçlansın))

Maşallah canım.Hayırlısı olsun inşallah.

amiiiinnn:))
bugün 9. günüm canım.ama karıştı yaa bakalım cuma temas olsun sonra yasak olacak dedi.c.tesi kontrolüm var büyük ihtimalle o gün çatlatma iğnesi yapılacak çok heyecanlı:)))

amiiiinnn:))
bugün 9. günüm canım.ama karıştı yaa bakalım cuma temas olsun sonra yasak olacak dedi.c.tesi kontrolüm var büyük ihtimalle o gün çatlatma iğnesi yapılacak çok heyecanlı:)))

inş herşey yolunda gider hamile kalırsın tatlım...dua edeceğim sana...

Tatlım :)) çok sevindim yumurtacıkların sayısına,büyüklükleri de çok güzel:))
Museltcik ,Zeynep'in dördüzü falan oluyormuş ,ayyy valla harika olur hepsi bir arada büyür gider:)) Şaka maka bir yana bir arkadaşım çatlama iğnesi olup ikizlere hamile kalmıştı ,neden olmasın belki senin de öyle olur.Eşine mutlaka saf sahlep yap tatlım.
Yani yedir içir bol bol,şifa olsun ikinize birden .
Museltcik ,oldun mu adet tatlım ? Senin bu durumunda kafamda acaba ? şeklinde yer alıyor ,bebiş olabilir mi gerçekten?Test varsa yap tatlım,zaten alıştık zırt pırt test yapmaya:)
Kızlar ,şu tükürükle yapılan ovulasyon testleri var ya,onlardan almayı planlıyorum ,lütfen düşüncelerinizi yazın ,ne dersiniz?

canımm:)çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden.inşallah dediğin gibi olumlu sonuç alırım.stresli bir yolmuş gerçekten.maddi,manevi yıpratıyor insanı.hayırla sonuçlansın inşallah...

:)))))
bir tanesi döllensinde yumurtanın bana yeter:)))
canım ovulasyon testlerine karşı fobim var benim:)idrarla yapılandan memnun değil misin?tükürükle yapılan hakkında bilgim yok ki...

Hakikaten Muselt ne yaptı acaba sormayı unuttum keşke test yapsaydı.

Tatlım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın ,bize müjdeli haberler verirsin :)
Ovulasyon testi bana hiç sorun yaşatmadı ,keşke sen de sıkıntı yaşamasaydın.Bence benim LH yüksek ya , o yüzden zırt diye gösteriyor.İlerde LH ım daha da düşerse belki o zaman bende de çıkmayacak çift çizgi.Yaa tükürükle bakılanı sınırsız kullanımı oluyor ,benimkinde ise ha bire alıyorum ,bu kaçıncı siparişim oldu sen de biliyorsun.O yüzden istiyorum tatlım .

Dördüüzzz) ikiz olsa hepimizin )) sağlıklı olsun da üst üste yapalım) neyseee biir adet olduuummm bir güzeeeelll şu an bile hafif hafif adet olmanın acı ve rahatlamsı karışığı var ya hah işte onu yaşıyorum..hayırlısı artık..şimdi sömestrde istanbula gececeğiz e memleket ankara ordan oraya gitmeler gezme zamanı yumurtlama dönemi.bi yandan salla diyorum bi yandan kafa hesap yapıyor. Bunları yapmayı k3ndime yakıştıramıyor kızıyorum En Büüyük plan Sahibi var diyorum.. neyse ovulasyon testinden ben hiç bi halt anlamıyorum. Para tuzağı gibi geliyır; ((iyisni almaya kalksam ooooo kötüye de para verecek kadar zengim değilim) 7-15 günler güm aşırı onu biliyorum ama tabii yapabilene; ((( sömestrde kürleri nasıl kullanacağım.hele soğan suyu 15 gün vayyhh vayhh)) adetin 3.günü başlasam canlar amaan kendimi kandırmayayım hocamız diyo ya en etkili adet bittikten sonra içileni..bu arada zeynepcik cuma birliktelik cumartesi çatlatmamı?? Önce çatlatıp sonra virliktelik olmsı mantıklı değil mi)) ben bilmiyorum aşılama sürecini sadece fikrim bu ) ayyyyy inanın bazen sırf başka başlıkları okuyorum falan kişinin mükdesine denk geliyorum ya da geçmişi okuyorum böyle süreçler geçirip hamile kalmasına seviniyorum..ama reelde duyunca bi tuhaf oluyorum.acaba neden) aslında herkesin bilmediğimiz o kadar çileli istekli hayalli dünyası/hikayesi var ki değil mi???

senin mantıuğına yattıysa al tatlım.bir de dijital olanları varmış.yumurtlama gününde gülen surat çıkartıyormuş,onun da çok metini duydum.bir araştır istersen...

adet oldun mu ((neyse hayırlısı bakalım...
cuma ilişki c.tesi çatlatma iğnesi galiba.aşılamada sperm verilecek ya,3-4 gün perhiz olması gerekiyor aynı sperm testi gibi o yüzden cuma ilişki dedi doktorum.

kızllllaaaaaarrrr:)))
çok mutluyum:)))doktordan geldim az önce.ultrasondan baktı,ooo harika,çok iyi dedi durdu:)ne oldu dedim.yumurtalar ilaca çok güzel cevap vermiş ded,.kaç tane olmuş yumurtam dedim.çok var çok var,harika dedi durdu.bana gösterdi,saymaya çalıştım 10- 12 tane filandı:)))))))bak annesi bak dedi sonrada ahh Allah söyletti,olumlu sonuç alacağız inşallah dedi:))))pazartesi aşılamam var:)))

Maşallah canım.Rabbim nazarlardan saklasın.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzzz.Çok heyecanlı ya :)

Ayy ayyy, ne guzel bir haber bu tatlim süper bir sonuc bu.12 tane doktorun gorebildigidir, belki daha fazladir sayisi gozunuz aydin.
İnsallah aşılma da cok guzel sonuc verir.
Museltçim teyze olacagiz, patik örmeye baslayalim diyorum, Allah in izniyle guzel haberlerini alacagiz Zeynepcigin.Tatlim reglin bu defa farkli oldu bu ay yumurtlamâ tarihinde farkli olabilir o yuzden gün aşırı iliski diyorum.
Kizlar neyseki tekrar agrim olmadi cok şükür, saglik gibisi yok yani

sağol cnımmm...pazartesi saat 14.00 te dualarda buluşalım lütfen:)

çok sevindim canım ağrın olmadığına.dediğin gibi sağlık gibisi yok:)

sağol cnımmm...pazartesi saat 14.00 te dualarda buluşalım lütfen:)

çok sevindim canım ağrın olmadığına.dediğin gibi sağlık gibisi yok:)

Tatlim, simdi bu asılama şoyle mi oluyor, bugun yumurta catlatilacak pazartesi de esinden alinan spermler bir aparatla sana enjekte edilecek, oyle mi ay cok karisik oldu

Tatlim, simdi bu asılama şoyle mi oluyor, bugun yumurta catlatilacak pazartesi de esinden alinan spermler bir aparatla sana enjekte edilecek, oyle mi ay cok karisik oldu

yok yok karışık olmadı:)))aynen anlattığın gibi tatlım.gece 2 de çatlatma iğnesi vurulacak,pazartesi 14.00 da aşı olacak:)

yok yok karışık olmadı:)))aynen anlattığın gibi tatlım.gece 2 de çatlatma iğnesi vurulacak,pazartesi 14.00 da aşı olacak:)

Hani yumurta en fazla 24 saat yasayabiliyor ya, bu durumda pâzartesi sure dolmus oluyor.Yani spermler gidip orada hazir olacak ki yunurta catladigi gibi dollesin.Ben hep oyle biliyordum tatlim.
Acaba catlatma ignesi vurulunca 24 saat icinde catliyor da boylece brnim dedigim durum mu gerceklesmis oluyor tatlim ayy bende çok komigim, şanki doktordan iyi bilecegim.İnsallah gobusüne bebis düser tatlim.
Bu arada ne kadara mal oluyor size, biliyorsun hazirana dogru ben de diger yontemlere gececegim.

çok sevindim canım inş her şey yolunda gider, güzel haberlerini alırız...stres yapma yeter...

tatlım,çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlarmış.gece 02.00 de iğne yapılacak ya,pazartesi 14.00 te 36 saat dolmuş olacak.yani yumurta çatlamak üzere olacak.spermler içerde yumurtayı bekleyecek:)
ilaçlar 240 lira,aşı 400 lira,labaratuara da 100 lira ödemiş olacağız.ortalama 700 -800 liraya mal olmuş olacak.

gerek kalmayacak inşallah diğer yöntemlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…