Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaa:))))))))o zaman on ikiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))
ya nasıl geçecek vakit hakikaten.dediğin gibi kendime uğraş bulayım size bana hepimize dualar edeyim:)

canım hayırlısı olsun inşallah.Değerlerinizde çok güzel onada maşallah :) hadi bakalım geri sayım başladı.Sevincini hep birlikte paylaşmak dileğiyle inşallah canım.

canııımm,teşekkür ederim inşallah sonu güzel olur:)

Kızlar,
Telefondan nete giremiyorum internet paketimi aştım :))4 gün sonra yenilenecek.Akşam evde girebiliyorum ,özledim sizi...
Zeynepcik ,sayınız muhteşem olmuş,çok şükür .Bak sen ve eşin boş yere o kadar üzüldünüz.Gördün mü harika çıkmış sonuçlarınız:))İnşallah her şey yolunda gider ve müjdeli haberini alırız tatlım :)Ayy 12 gün bana da uzun geldi,artık heyecanla bekleyeceğiz bebişin haberini ( yoksa bebişlerin mi desem annesi :)

Museltcim ,sen nasılsın tatlım? Bir sonraki ay senden de müjdeli haberler almak istiyorum:) ayy inşallah Zeynepciğin müjdeli haberini alırız da azıcık moral olur hepimize.Ama bu yıl inşallah hepimiz göbüşlerimizde bebişlerimizi taşırız:)
Evlat hasreti çok zor,Allah hepimize bu acının sabrını versin.Sağlıklı,eli yüzü düzgün,hayırlı evlatlarımız olur inşallah.

Zeynep,işlemi ilk yaptıklarında acın oldu mu tatlım? Ben senden ötürü internette biraz araştırdım ,enjektörün başlığına uzunca bir aparat takılmıştı,sperm oradan yumurtalıklara yakın bir yere enjekte ediliyordu.Sadece anlayamadığım şu oldu,spermin tamamı ziyan olmadan boşaltılabiliyor mu acaba,sanki az da olsa şırınganın içinde kalıyormuş gibi geliyor .

Bu arada sakın ola ki ağır iş falan yapma ,öyle değil mi Museltciğim ?
Yormasın kendisini ki sıkıca tutunsun :))
Ayyy,heyecanla bekliyorum

Zeynep inşallah Allah gönlüne göre verir.
Aşılamada sonucu çok güzel sonuç alanlar oldu.İnşallah sende onlardan biri olursun.Siz hocanın 2. kürünü kullandınız mı?.Allaha emanet olun.

çok şükür tatlım.doktor hareketin ve morfolojinin çok iyi olduğunu,sayınında idare eder olduğunu söyledi.inşallah iyi haberler alırız 12 gün sonra:)
canım,sperm ziyan olmuyo sanırım,şırıngaya bakmadım o anda yukardakiyle irtibattaydım:))))biraz acı oldu ama çok çok az...şuanda kasık ağrım var bol miktarda da akıntım...
doğumhaneye girdim, çataldaydım yaaa((çok soğuk bir ortam...
mümkün olabildiğince dinleniyorum tatlım.çok heyecanlıyım :)

Zeynep inşallah Allah gönlüne göre verir.
Aşılamada sonucu çok güzel sonuç alanlar oldu.İnşallah sende onlardan biri olursun.Siz hocanın 2. kürünü kullandınız mı?.Allaha emanet olun.

canım teşekkür ederim inşallah
2. küre başlamadık.ona vereceğimiz parayla aşılama yapalım dedik.artık bıktık 1 yıldır kürlerden...

canım dualarımdasın, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

tatlııııımm(( ben bu konularda takıntılıyım sadece peşinen söylemek istedim( yukardakıyle irtibattayım ifadesibeni üzdü..niyet bellidir ama olsun Yaradanın büyüklüğü yukarıyla sınırlı değil( alışmasın dilimiz( eleştiri olarak algılama sadece farkındalık yapmak istedim..gonozcuğum cok tatlısın yaa inşallah hepimiz bu yıl hamile kalır sağlıkla kucağımıza alırız. amin diyorum..ben adet oldugumda donuk oluyorum..bu ay da azıcık öyle oldum..değişik ama umutsuz değilim... bu arada kürleriniz ne alemde?? 2. aşamadaydınız değil mi?? bitmesine cok var mı..ne sabırlı iş değil mi??1 aşama 70 gün sürüyor ben bittikten sonra farkettim her gün içerken bi umutla bi duayla içiyordum :)))neyse carşamba biter reglim...artık perşembe cuma ver elini soğan suyuuuu:))))

yok canım,espri olarak söyledim.yoksa bende dini konuda çok hassasım.kendimce ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum,kapalıyım...
O'nun sadece yukarda olmadığını da biliyorum.bunu bana 3 yaşında öğrettiler.Allah nerde,her yer de...

kapalıyım:)) tamam tatlım çok güzel açıklamışsın:)) zeynepciğim kapalı açık ne farkeder:)))neyse tatlım..ben sadece dediğim gibi söylemek istedim..incitmek kırmak gibi bi niyetim yok..hayırlı geceler hepinize..

tabii ki farketmez.
yazdıklarını okuyunca,kendimi dini konu da pasifmiş gibi hissettim.kötü niyetle demediğini de biliyorum.incinecek,kırılacak birşeyde yok. iyi geceler...

ben biraz yabancı kalıyorum konulara yaaa... beni katıştırın aranıza. birkaç ay ben de soğan ve keçiboynuzunu deneyeyim de sonra olmazsa hocayı arayayım en iyisi. çünkü eşimde hareket problemi vardı. bende de pko. canım sıkıldı ama yine de keçiboynuzu ve soğan vesilemiz olacak gibi hissediyorum. hayrola bakalım.

inşallah canım.50 milyon olmuş total sayı.hareket %85,morfoloji who ya göre %70 çıktı tatlım.
Arkadasım hayırlı ugurlu olsun inşallah bebişin gelmiştir. Degerlerini nasıl boyle arttı. Bizim morf sorunu var da (

Arkadasım hayırlı ugurlu olsun inşallah bebişin gelmiştir. Degerlerini nasıl boyle arttı. Bizim morf sorunu var da (

ibrahim Saraçoğlu'nun kürlerini kullandı eşim,keçi boynuzu kürü yaptık birde.1 yıl öncede varikosel ameliyatı olmuştu.sizin morfoloji kaç?

ibrahim Saraçoğlu'nun kürlerini kullandı eşim,keçi boynuzu kürü yaptık birde.1 yıl öncede varikosel ameliyatı olmuştu.sizin morfoloji kaç?

Bizim morfoloji %2
Hız sorunu da var. Gectiğimiz 3ay proxeed kullandi esim işe yaramadı. Doktor asılama yaptırın dedi

Kizlar merhaba, ben de yeni katildim araniza. Esimde hem sayi, hem hareket, hem de morfoloji sorunu var. Yok yok yani 😄 Allah'im yardimcimiz olsun, doktorlar umutsuz konusmuyo ama ne yapicagimiza da bilemiyoruz. Keciboynuzu kuru yapiyorum, bu haftasonu tekrar spermiyogram yaptiracagiz. İleri varikosel var esimde, ama doktor ameliyatla da % 100 duzelecek diyemeyiz dedi. Sanirim tup bebege yonlendirecekler. Aranizda benimle ayni dertten muzdarip olanlar var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…