Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim morfoloji %2
Hız sorunu da var. Gectiğimiz 3ay proxeed kullandi esim işe yaramadı. Doktor asılama yaptırın dedi
keçi boynuzu kürü yap canım onun faydası olluyo mutlaka.benim eşimde de morfoloji %0 idi ameliyattan önce,yeni yeni düzeldi.

merhaba,hoşgeldin :)
varikosel varsa,mutlaka ameliyat olmalı eşin.bnim eşimde geçen sene varikosel ameliyatı oldu,epey ileri derecedeydi hemde.sayı 9 milyondan,50 milyona çıktı şükürler olsun.morfoloj, %0 idi,hareket %45ten,%85 e çıktı.
belki sayı çok yükselmeyecek ameliyatla ama kalite artacağı için tüp ya da aşılamada başarı şansı yükselecek.ben dün aşılama yaptırdım,ameliyat olmasaydı aşılama şansım yoktu mesela...

Ayy Zeynepcik ,
Maşallah topiğimiz ne kadar da hareketlenmiş :) Kıpır kıpır olmuş.
Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz,herkeste farklı bir dert ancak umutsuz olmamak gerekiyor,baktınız ki depresyon ,bunalım kapıda hemen topikte dertleşip rahatlamak gerekiyor.
Valla ben en büyük gücü buradaki arkadaşlarımdan alıyorum :)
Herkesin 2014 'te bebişlerini kucağına almasını diliyyorum.Tabi ki Zeynepcikten müjdeli haberler bekliyorum :)

eveeettt topiğimiz canlandı:)
ben bir türlü umutlanamıyorum,olmadı gibi geliyor.hayırlısı,olmadıysa da üzülmek yok...elbet birgün olacak:)
sen nasılsın canım?

eveeettt topiğimiz canlandı:)
ben bir türlü umutlanamıyorum,olmadı gibi geliyor.hayırlısı,olmadıysa da üzülmek yok...elbet birgün olacak:)
sen nasılsın canım?

Ayy tatlim masallah esinin degerleri tek kelimeyle harika cikmis bu degerlere gore spermler yumurtaya ulasir, en azindan ben oyle duşunuyorum ayyy cok heyecanliyim insallah hamiş kalirsin tatlim

Ayy tatlim masallah esinin degerleri tek kelimeyle harika cikmis bu degerlere gore spermler yumurtaya ulasir, en azindan ben oyle duşunuyorum ayyy cok heyecanliyim insallah hamiş kalirsin tatlim

canım yaa inşallahhh..ama ben nedense aşılamanın tutmayacağını düşünüyorum.sanki bebeğim doğal yolla gelecekmiş gibi geliyor bana.
negatifi gördükten sonra kesinlikle üzülmeyeceğim.spermleri normale yakın hale getirebildik çok şükür:)

diğer topikte yazmıştım sperm değerlerini oradan mı baktın tatlım?

bilmiyorum canım,ben ameliyattan sonra yapmıştım keçi boynuzu kürünü.

Rabbim yardimcimiz olsun canim, ama gercekten cok zor bir imtihandan geciyoruz. Beklemek cok zor, yaş faktoru de var tabii , biz buyuk ihtimalle tup bebek deneyecegiz. Doktor cok umut verici konusmadi degerlerin yukselmesiyle ilgili... Bebişlerimiz inşallah cok bekletmeden gelir 👪👪👪

kaç yaşındasın canım?
dediğin gibi çok zor bir imtihan ve biz dualarla atlatacağız inşallah.Rabbim beterinden esirgesin.

Herkes hoşgelmiş, kıpırtılar canlanmalar, rahmimizde de olsuuuunn) inşallah herkes muradına erer, erdikten sonra da unutmaz yaşadıklarını..şimdi o duygular içersindetim de sanırım, üzüyor beni bu tür şeyler...sanki hiiiiç yaşamamış gibi zor sınavı hamile kalır kalmaz değişip aynı şeyleri hiç konuşulmamış gibi uaşayanlara da ifrit oluyorum.kızlar gerçekten umudunuzu kaybetmeyin.yaşınız 31 32 33 ya da 18..spermler azmış morfoloji bunlar hikaye!! Elimizden geleni yapalım tutacak sperm zayıfken iyileşen değil zaten hep iyi olan spermlerdir belki bilemeyiz, Allah buyuk.var ki vakti zamanı bekletiliyoruz..bekletiliyorum.. zaten karşılıklı konuşmamızda o arkadaşı gözlerinin içine baka baka dinledim, kısarak gözlerimi tebessüm ederek..Allahtan anladı da sustu, çekidüzen verdi kendine..

Neeeyse amaaaaann gonozcuğum demişsin ya baktınız sıkıldınız topiğe diye)) sıkılmadım da ne bileyim yazdım işte)) sen nasılsın?? Kürler ne alemde diye sormuştum sanırım görmedin.. benim kürleri yapacak isteğim yok..bugun bi arkadaşım ankarada bi aktsrın hazırladığı macundan bahsetti ben de saraçoğlundan.. adam 1 ay veriyormuş kürüne, saraçoğlu 1.asama 70 gün...kafam bi bulandı..bi durdum..Allahım...neyse soğan susuz olmaz diyorum hep..devam devam...iyi geceler herkeseee..umudumuzu kaybetmiyoruz..

bir kere konuşmuştuk seninle, sayfa 150 olduğunda hepimiz hamile olalım demiştin,bende 100 olunca demiştim ve en son 130 da anlaşmıştık:)130 u bekliyorum:))

24 yaşındaysan bence hiç acele etme ve üzülme canım, henüz çok çok gençsin. Hatta hayatın tadını çıkarmaya bak,bugünlerin geri gelmeyecek, ben 29 yaşımda evlenmiştim mesela. Senin yaşlarındayken değil çocuk,evlilik bile hiç aklımdan geçmemişti.Önünde daha çok uzun yıllar var, illa ki olur.

Kizlar, nihayet bugun itibariyle internet paketim yenilendi alısmısım sık sık girmeye, paket bitince kötü oluyormus.Telefondan topige girince cok verimli olmuyor,bazı yazılan seyleri goremeyebiiyorum ya da upuzun yazdigim cevap pat diye silinebiliyor
Museltcik, dedigin gibi kurlerle ilgili sordugun mesaji goremedigim icin yanitsiz kalmis, kusura bakma tatlim
Esimin cayindan son 3 kaldi, sonra incir kurune basliyoruz.Ben ise hayita devam ediyorum ancak tadina alisamadim :-/her ictigimde icim bir fena oluyor, sifa olur insallah ancak tadi hosuma gitmedi.Valla eslerimiz (Zeynep 'in esi de dahil) nasil icebilmis aylarca bu hayiti demeden de duramiyorum.2 ay surecek gibi hayit :-(

Kurlere baslamak istemedigini yazmissin, ne yalan soyleyeyim insanda bazen bıkkınlık oluyor .Dusunsenize aylardir kur yapiyoruz bu da bazen insani yorabiliyor.Ama sen yine de sogani yap tatlim.Sonucta bir düsük yasadin rahmin icin cok faydali olacagini düsünuyorum.Diger macun konusunda bir sey diyemeyecegim.Eşinle senin kararin ancak hocamiz düşükten sonra tekrar birinci küre baslatmayi uygun gordugune gore bizim bilmedigimiz hassas dengeleri var vucudumuzun

Zeynepcik sen nasilsin tatlim? insallah her sey yolunda gider ve bebisinizin mujdeli haberini alirsin tabiki sonra da bizlere verirsin dualarimiz seninle tatlim.
Kendinde bir farklilik hissediyor musun kasiklarinda falan?
Sakın ola agir is yapma ne olur ne olmaz. Doktora tam olarak ne vakit gideceksin? insallah 9 ay boyunca kırmızıları görmezsin

seni gördüğüme çok sevindim tatlım:)nihayet paketin yenilenmiş.ben evde olduğum için sık sık giriyorum,bakıyorum kimsecikler yok
bugün itibariyle kasık ağrılarım geçti canım.iyiyim çok şükür.sadece progestan hapının verdiği uyku problemini yaşıyorum,gözümü açamıyorum resmen.
dediğin gibi,mümkün olabildiğince ağır kaldırmıyorum,dikkat ediyorum kendime.en sevmediğim şey olan sütü bile içiyorum:))))
1 şubatta yani aşılamadan 12 gün sonra doktora gideceğim,kan testi yapılacak.hamileysem,progestan hapına devam edeceğim,değilsem bırakıp adetimi bekleyeceğim.nedense hiç heyecan hissetmiyorum.Rabbim sabrını veriyo sanırım:)

sen nasılsın canım?adet günün ne zamandı?

bir kere konuşmuştuk seninle, sayfa 150 olduğunda hepimiz hamile olalım demiştin,bende 100 olunca demiştim ve en son 130 da anlaşmıştık:)130 u bekliyorum:))

hep aklımdaa hep inşallah 130 a varmadan alırz güzel haberler..ben bu ay da çalışma yapamayacağım sanırım..sömestr seyahat durumlarımız var,memlekette geçiyoruz ve gideceğimiz kalacağımız evler hep dolu dolu..bugun 8.günüm..11,13,15 bakalım hayırlısı artık:) şafak kaç bu arada:)

inşallahhh:)

yaaa bulursunuz belki bir fırsat.seyahate pazar çıksanız bile 11. gün oluyor.spermlerde 3 gün yaşadığına göre,Allah izin verirse olur bu iş.ben hesapladım senin yerine:)))

ayy şafak 9 :))))

arkadaşlar merhaba, soğan kürümün 14.günündeyim bat 25 ocak. ama dün akşam açık kahve lekelenmem oldu. normalde günüm geçene kadar test yapmayacaktım ama sabah test yaptım ilk dklarda bir şey yoktu. sonra bıraktım işe gittim. eve geldiğimde ikinci çizgi görünüyordu. lekelenmem de kahve değil sarımsı olmuş. ama sanırım adetim geliyor kasıklarım ağrıyor. böyle bir durum yaşayan var mı????

:))) doğru ama seyahate c.tesi çıkıyoruz inşallah..hayırlısı bakalım akışına bırakacağımı bildiğim için rahatım..aslında rahatmış gibi davranıyorum elden bi şey gelmiyor..fırsat bulursam değilse tatilin keyfini çıkaracağım çünkü okul sıktı küçük yer bi de aynı düşüncelerde boğuldum da..ya hu 9 çok az bi süre:) ahahha geçer mi ama :)) direk kan testi yapacaksın demek ki..bazıları evde test yapıyor olarak okumuştum kan değeri daha net tabiii..ayyhh iç çektim yazarken..inşallahhh ya inşallah...

gonozcuğum çok doğru söylüyorsun tatlım,vücudun dengesini şaşırtmayalım.hocamıza inanıyorum zaten,hem soğan suyu şart oldu bende temizlenilmesi gereken şeyler kalmış olabilir..sabırla kürlere devam..bugun ü.ç. yağı ayyyhh sen de içemiyorsun ya..Rabbim yaratmış ıyyy demek istemiyorum dediğin gibi şifa şifa:)) valla hayıtı çok merak ediyorum haa:)) civan gibi mi benim 2.kürde vardı..70 günlük maraton başlıyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…