Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aferin o zaman kaan'a :)) adamım 2 olabiilir. hangi test uanlış yarın görücez bakalım tatlım:))bu arada beslenme şekline gelince valla bizim beslenme şekli katkı maddesi yok manevi destekli diğer türlü ceviz fındık fıstık eh işte. arada keçiboynuuzu pekmezi..zeynepciğim bak canım biz yazları ankaradayız. eşinle birlikte bizde kalabilirsiniz. avde bi kayınbaba eşim ve ben oluyoruz. öyle çok kalabalık bi aile değiller. abi abla dışarda. ben bu teklifimde ciddiyim. valla ben testleri yaptıracağım inşallah. sonra mail atacağım tekrar sorarım da ne yapmamız gerekiyor diye gerekirse muayene ücretini havale edebilirim diye teklifte bulunacağım ne olsa emek verip okuyor dönüyor vs. uzaktan eğitim gibi bi şey..

ayy canım benim,çok teşekkür ederim.teklf etmen bile beni çok mutlu etti.inşallah nasip olur da misafirin oluruz canım benim.

testleri yaptırdıktan sonra gelen maili bizimle de paylaş ki,ben de fikir alayım.

ben eşime keçi boynuzu kürü,günde 6 adet ceviz,evicap 200 lük ve bol bol yeşillik yediriyorum.son zamanlar da beslenmemize iyice dikkat ediyorum,inşallah faydasını göreceğiz.

Museltcik ,ayy bu test işi biraz tuhaf bir durum ortaya çıkardı .Valla aslında zaman kaybetmeden doktora gitmek gerekiyor ancak küçük bir yerde olman bu tarz durumlarda ciddi sorun oluyor.Belki de hamilesindir yine eğer öyle bir durum varsa mutlaka uzanman ,dinlenmen bir de progesteron falan alman gerekiyor ,bebişin sıkıca tutunmasını sağlıyormuş.
Benim de en çok depresyona girdiğim zamanlar en fazla hamilelik haberleri aldığım dönemlerde oluyor ,demek ki yalnız değiliz bu konuda :) emin ol herkes bizim gibi oluyor.Kıskanma değil ama kendini çok kötü hissediyorsun .Neyse ki hepimiz bu ruh halinden çıktık ,çok şükür :)

Zeynepcik ,soğan kürünü iki kere reglin 10 . günü yapıyorsun .Ama ihmal etme bence bu ay kesin yap tatlım .O ilacı da kesinlikle kullanmayın tatlım .
Yumurtayı yakaladık ancak emin ol bu defa öyle kafaya hiç takmadık ne güzel şeymiş insanın kafasının rahat olması.Resmen kendimizi tüketmişiz .Hayırlı vakitte gelsin bebişlerimiz :))

Ayşecik :)) bence bu isim sana çok yakıştı .Ben Ayşe adını çok severim ,klasik isimler arasında eskimeyen bir isim , yani her zamanın ismi.
Museltcik güzel isim bulmuş.

Kızlar Kaan Bey 'i ben de duydum . Ancak gitmedik
inşallah gitmemize de gerek kalmaz .
Hepinize güzel bir hafta diliyorum :)))

:)) adet zamanı sarıyorum ben kocama:)) tahlil mahlil falan..saraçoğlunu izledim youtube dan tevafuk konu dan diye denk geldi..dna hasar tespiti yaptırmak istiyor çiftler panik haliyle. e bi şiii çıkmayınca diyo. hayır,ben hastalarıma soruyorum ablanız var mı var çocuğu var mı var,abiniz var mı var çocuğu var mı var. e o zaman sizin de olur. ha kabakulak geçirmiştir sonradan evet o hasar yapar ama onun dışında evelallah olur dedi. e kızlar zaten keçiboynuzu kürü maşallah yani. pekmezinden de yararlı ben 7 aydır kürü yapmıyordum yine başlıyorum bismillah deyip..arada nohut suyu da içiririm beeeelki:))) brokoli de erkeklerde de kadınlarda daralmış tıkanmış kanalları açıyor. eşim diyo ki yasak sana kk:))))) ordan mı öğreniyorsun yooo hemenvideoyu açıyorum:)))

canım bana bunu öneren kişi onu sadece televizyonlardan görüp beyenen bi arkadaş tüp bebek merkezinin başkanıymış kadın, yanlış bilmiyorsam yeni değil memorıal de deneyimli bi doktor olduğunu duydum ama inşallah rabbim bize hayırlara vesile eder..

ay çok teşekkür ederim canım:)) bende çok severim ayşe ismini, bu ismi muselt ten hatıra olarak hep saklıyacağım :)))

anladım canım ben duymamışım demek ki.aminnn hadi hayırlısı inşaAllah. takipteyim

Son düzenleme:

hemşerim siz keçiboynuzu kürünü daha önce kullanıp nasıl bir sonuç aldınız? yani ciddi manada faydası oldu mu? ben de bir süre eşime uyguladım. bizim de sayı iyi ama ileri harekette sıkıntı var biraz. tekrar başlasam iyi olacak sanırım

tatlım ben kayserili değilim mki:)görev icabı burdayız. neyse olsunbize heryer vatan:)herkes hemşehrimiz..ben inanıyorum ben 2 ay uyguladıktan sonra test yapmıştık değerlerimiz iyi çıkmmıştı. eşim bak gördün mü sorun yok dese de ben keçiboynuzuna bağlıyorum sonuçları..bakalım..devam ediyorum..aksuvitalden de propolis polen bal karışımı aldım onu da veriyorum günde bi yaylı kaşığı kadar.ben de alıyorum..ben folbiola başladım 20 gündür..böyle işte..saraçoğlu kürlerini de ben kullanıyorum..zaten dualar bu sürecin hayatımın mihenk taşı....bitti:))

neyse canım sen de niye bozuyosun beni, hepimiz dünyalıyız neticede bitti demek. çok mu soru sordum acaba:44: iyi yapmışsınız Allah şifa kılsın.
hadi hayırlısı.

Hiiiii aşkolsun vesdeniz olur mu ne bozması gülücüklerle yazdım.çok uzattım diye bitti dedim ama bi türlü bitiremedim ıpadden yazmak zor oluyor yazdığın yeri tutturmaya çalış falan derken. Hiç olur mu ne bozması sadece memleketim değil falan. Sonrasında heryer vatan siye de latife yaptım. Sen hemen başla keçi b oynuzu kürüne sorun ne var mı bilmiyorum ama..yukarıda da yazdım brokoli suyu da erkeklerdeki tıkanıklılığı sperm geçiş zorluğuna iyi geliyormuş dün videodan izledim saraçoğlunu...

ay çok şirinsin ya ben de şaka yaptım kız evet bu ara kürleri araştıra araştıra bihal oldum zaten. bir müddet kullandık keçiboynuzu ama düzenli ve uzun süre olmadı maalesef. en iyisi tekrar başlamak. bizde sayı iyi ama ileri harekette biraz sorun vardı canım, ama normal yolla olur demişlerdi doktorlar. tabii yine de denemekte fayda var. ah şu pkodan kurtulaydım ben. adetim bitsin yine soğana devam. bu üçüncü ayım olacak soğanda hayrolsun inşaAllah.
inşallah canım ya güzel haberler veririz burdan birbirimize...

amin canım aminnnn

Canim merabalr ben de esimin sperm sonuclarini yolladim bana da tamamen ayni maili yolladi senin esinin sperm degerlerini yazarmisin
Benimki hizli hareketli yuzde 2 morfoloji yuzde 0di. a+b degeei yuzde 22ydi

Adzeynep canim bana da tamamen ayni maili yolladi morfoloji yuzde 0 ileri hareketli yuzde 2 hareketsiz yuzde 76.buradan arastirdigim kadariyla 0 morfolojiye dr.lar hep tup bebek demis ama kaanbhoca mailinde dogal yollarla hamile kalabilirsiniz demis. 30 nisana randevu aldik bakalim orda ne diyecek.bize gelen mail otomatik mail mi acaba. Sen de esiinin sperm sonuclarii yazarsan karsilastiririz

merhaba canım...

ben 6 ay önce mail atmıştım.o zaman sonuçlarmız: sayı ml de 8 milyon,toplam da 35 milyon.......morfoloji %3,......hareket %66 idi. şuanda,ml deki sayı 10 milyon...total sayı 50 milyon....morfoloji %70 (who kriterine göre) hareket %75 çıktı.ama hala hamile kalamadım.eşim varikosel ameliyatı oldu 16 ay önce.nisanda da tüp bebeğe başlayalım diyoruz bakalım.

Kaan Bey'in metini çok duydum.6 ay kadar ilaç tedavisi veriyor ve çoğunlukla 6 ay dolmadan hamile kalanlar oluyor.inşallah sende bu tedaviyle bebeğine kavuşursun.

bence otomatik mail:)) olumlu düşünen dr böyle olur aferin yine. valla kızlar su an testler yanımda değil ama sıfır olan bi değer yok p.h sınzırda onu hatırlıyorum o kadar..ayyy randevu aldınız mı ne iyi yaptınız yaa biz de alalım aslında koca yaaaaaaaazzz var önümüzde ki inşallah gerek kalmaz..

Canim senin degerlerin bize gore cok cok iyiymis. Bizim hem hareket hem de morfoloji cok kotu.varikosel ameliyatinin disinda ilac yada bitkisel bir kur kullandiniz mi. Eger kullanmadiysan cidden operasyonun faydasi olmus. Bir de kaan hocaya mutlaka gitmeni oneririm. Biz sorunu ogreneli 1 hafta oldu hemen randevu aldik.

[/B]
evet,İbrahim Saraçoğlu 'nu arayıp gönderdiği kürleri kullandık.onun haricinde,keçiboynuzu kürü,günde 6 adet ceviz ve evicap kullanıyor eşim.biz artık direk tüp bebeğe geçmeye karar verdik,çok yorulduk...

eşinde varikosel filan var mı?

Canim bilmiyorum 2gun sonra dopler cekilecek esim.bugun buludugumuz sehrin arastirma hastanesine gittik uroloji doktoruna. Spermiogram sonuclarimiza morfolojiye hicbisey demedi.15 gun sonrasina yeni bi spermiogram tahlili verdi. Haftayabcmt gunu ist bahceci tup bebekde emre bakirciogluna gidicez birde.bakalim o ne yorum yapacak. Saracoglunun kurlerinden memnun musunuz kac aydir kullaniyorsunuz ve ne degerleriniz degisti.hi de fiyati ne?kusura bakma seni de boyle soru yagmuruna tutuyorum ama napim insan iyilesenleri gorunce icine bi umut dogsun istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…