aferin o zaman kaan'a :)) adamım 2 olabiilir. hangi test uanlış yarın görücez bakalım tatlım:))bu arada beslenme şekline gelince valla bizim beslenme şekli katkı maddesi yok manevi destekli diğer türlü ceviz fındık fıstık eh işte. arada keçiboynuuzu pekmezi..zeynepciğim bak canım biz yazları ankaradayız. eşinle birlikte bizde kalabilirsiniz. avde bi kayınbaba eşim ve ben oluyoruz. öyle çok kalabalık bi aile değiller. abi abla dışarda. ben bu teklifimde ciddiyim. valla ben testleri yaptıracağım inşallah. sonra mail atacağım tekrar sorarım da ne yapmamız gerekiyor diye gerekirse muayene ücretini havale edebilirim diye teklifte bulunacağım ne olsa emek verip okuyor dönüyor vs. uzaktan eğitim gibi bi şey..
tatlım,sende bunalmışsın iyice...bazen deşarj olmak gerekiyor,rahatlıyor insan.bende çok bunaldım işe girmek istiyorum sanırım.evde olmaktan bunaldım.boş durmuyorum,el işi yapıp satıyorum aslında ama üff kafam karışık.
eşine çok güldümm ben yaa:)))))
preedes için bugün sipariş verecektim,düşük olayları kafamı karıştırdı vallahi.eşimde boşver olacağı varsa böyle de olur dedi.
zaten en olmadı ağustos eylül gibi tp bebek yaptıracağız.bekle bekle nereye kadar...
haha:)))spor yapıyoruz spooorrr:)))
dün regl oldum şükür.soğan kürü yapsam iyi olacak gerçekten.adet bitiminde başlanıp 10 gün yapılıyordu sanırım günde 2 kez değil mi?
ayy saksıda civan perçemi...ölsem aklıma gelmezdi ama çok mantıklı kesinlikle!
ohh yumurtayı da yakalamışsın,inşallah güzel şeyler olur artıkkk
aaaccc,nickin bence de zor,bazen yanlış yazıyorum kusura bakma tatlımm
Gonozcuğum ayşecik zeynepcik çok tatlıyız biz ya))) yukarıda yapacak bi şii yok yapacak bi şii yok derken uğraş manasında değil bebek için demiştim okuyunca kendime acıdım ya biz kayserinin bi ilçesindeyiz. Neler yapmıyorum ki puzzle evde sinema yemek tarifleri vs daha çok ağzı açık uyumak ))) neyse çok şükür geçti su 1 hafta içinde bi çok hamile ve doğum haberleri aldım belki ondan inanın onlaeın adına çok sevimiyorum başka bi şey bu his kıskançlık desen değil hasetlik desen hiç değil özenti desen neye özeniim eşim sehir dışındaydı onu beklerken dedim ki sağa sağlim gelsin kavuşalım sus ağlama dedim.. valla bi de bi şiii söylemek istiyorum sizeee..ben cuma günü test yaptım sabah..öğle arası eve geldim tes dağılmış ama alttan ikinci çift çizgi görünüyo yok canım dedim. Lavaboya gittim damla damla kan zaten belim ağrıyor dedim binde 1 yanılma payı sanırım dedim. Tabi akşama bi test daha bi şii yok?? 3.test olaydı yapardım. Şimdi ben o testin fotosunu nası yollayabilirim burdan. Ya gisip test yapayım diyorum; (( negatif cıkınca sanli hakkımı kullandım bi daha ki ay yıne olursa adım çıkar ilçede hevesli ama kısır mı ne diye; ((((neyse şimdi bi şi yok gelen giden..salı adet günüm.. ama karar aldık 9,11, 13, 15.günler dr a gidiyoz yumurtlama günleri için falan
ayşecimm :) mesajını yeni gördüm canım. ama maalesef semra hanımı hiç duymadım. sana biri mi önerdi. o da mı tüp bebekte? ben memorialde tolga beyi ve fatma kutlusoyu duydum. memorial tüp bebekte de arzu hanım ve nurettin beyi duydum. semra hanım yeni mi gelmiş acaba?
ay çok teşekkür ederim canım:)) bende çok severim ayşe ismini, bu ismi muselt ten hatıra olarak hep saklıyacağım :)))Museltcik ,ayy bu test işi biraz tuhaf bir durum ortaya çıkardı .Valla aslında zaman kaybetmeden doktora gitmek gerekiyor ancak küçük bir yerde olman bu tarz durumlarda ciddi sorun oluyor.Belki de hamilesindir yine eğer öyle bir durum varsa mutlaka uzanman ,dinlenmen bir de progesteron falan alman gerekiyor ,bebişin sıkıca tutunmasını sağlıyormuş.
Benim de en çok depresyona girdiğim zamanlar en fazla hamilelik haberleri aldığım dönemlerde oluyor ,demek ki yalnız değiliz bu konuda :) emin ol herkes bizim gibi oluyor.Kıskanma değil ama kendini çok kötü hissediyorsun .Neyse ki hepimiz bu ruh halinden çıktık ,çok şükür :)
Zeynepcik ,soğan kürünü iki kere reglin 10 . günü yapıyorsun .Ama ihmal etme bence bu ay kesin yap tatlım .O ilacı da kesinlikle kullanmayın tatlım .
Yumurtayı yakaladık ancak emin ol bu defa öyle kafaya hiç takmadık ne güzel şeymiş insanın kafasının rahat olması.Resmen kendimizi tüketmişiz .Hayırlı vakitte gelsin bebişlerimiz :))
Ayşecik :)) bence bu isim sana çok yakıştı .Ben Ayşe adını çok severim ,klasik isimler arasında eskimeyen bir isim , yani her zamanın ismi.
Museltcik güzel isim bulmuş.
Kızlar Kaan Bey 'i ben de duydum . Ancak gitmedik
inşallah gitmemize de gerek kalmaz .
Hepinize güzel bir hafta diliyorum :)))
canım bana bunu öneren kişi onu sadece televizyonlardan görüp beyenen bi arkadaş tüp bebek merkezinin başkanıymış kadın, yanlış bilmiyorsam yeni değil memorıal de deneyimli bi doktor olduğunu duydum ama inşallah rabbim bize hayırlara vesile eder..
:)) adet zamanı sarıyorum ben kocama:)) tahlil mahlil falan..saraçoğlunu izledim youtube dan tevafuk konu dan diye denk geldi..dna hasar tespiti yaptırmak istiyor çiftler panik haliyle. e bi şiii çıkmayınca diyo. hayır,ben hastalarıma soruyorum ablanız var mı var çocuğu var mı var,abiniz var mı var çocuğu var mı var. e o zaman sizin de olur. ha kabakulak geçirmiştir sonradan evet o hasar yapar ama onun dışında evelallah olur dedi. e kızlar zaten keçiboynuzu kürü maşallah yani. pekmezinden de yararlı ben 7 aydır kürü yapmıyordum yine başlıyorum bismillah deyip..arada nohut suyu da içiririm beeeelki:))) brokoli de erkeklerde de kadınlarda daralmış tıkanmış kanalları açıyor. eşim diyo ki yasak sana kk:))))) ordan mı öğreniyorsun yooo hemenvideoyu açıyorum:)))
hemşerim siz keçiboynuzu kürünü daha önce kullanıp nasıl bir sonuç aldınız? yani ciddi manada faydası oldu mu? ben de bir süre eşime uyguladım. bizim de sayı iyi ama ileri harekette sıkıntı var biraz. tekrar başlasam iyi olacak sanırım
tatlım ben kayserili değilim mki:)görev icabı burdayız. neyse olsunbize heryer vatan:)herkes hemşehrimiz..ben inanıyorum ben 2 ay uyguladıktan sonra test yapmıştık değerlerimiz iyi çıkmmıştı. eşim bak gördün mü sorun yok dese de ben keçiboynuzuna bağlıyorum sonuçları..bakalım..devam ediyorum..aksuvitalden de propolis polen bal karışımı aldım onu da veriyorum günde bi yaylı kaşığı kadar.ben de alıyorum..ben folbiola başladım 20 gündür..böyle işte..saraçoğlu kürlerini de ben kullanıyorum..zaten dualar bu sürecin hayatımın mihenk taşı....bitti:))
anladım canım ben duymamışım demek ki.aminnn hadi hayırlısı inşaAllah.takipteyim
Hiiiii aşkolsun vesdeniz olur mu ne bozması gülücüklerle yazdım.çok uzattım diye bitti dedim ama bi türlü bitiremedim ıpadden yazmak zor oluyor yazdığın yeri tutturmaya çalış falan derken. Hiç olur mu ne bozması sadece memleketim değil falan. Sonrasında heryer vatan siye de latife yaptım. Sen hemen başla keçi b oynuzu kürüne sorun ne var mı bilmiyorum ama..yukarıda da yazdım brokoli suyu da erkeklerdeki tıkanıklılığı sperm geçiş zorluğuna iyi geliyormuş dün videodan izledim saraçoğlunu...
inşallah canım ya güzel haberler veririz burdan birbirimize...
kızlar prof kaan aydosu duydunuz mu ankarada..ben duymuştum ama tatilimiz bitiyordu. neyse ben mail attım eşimin sperm tahlilini.. hani neleri eksik yapmışlar hangi tahlillerin yapılması lazım ve tabi durumumu anlattım..hemen döndü sağolsun apılması gerken testleri yazıyorum..siz de baktırın..biz yine baktırmayı düşünüyoruz..
Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Endişe etmeyin. Olmuyorsa, başka yönlerden araştırmak gerekir. Burada 4 önemli faktör gözden kaçırılmamalı:
1) Sperm DNA içeriğindeki hasarlar.
2) Sperm kromozom dağılımında anomali.
3) Viral semen enfeksiyonları.
4) Metabolik sendrom.
Sizin durumunuzda ben özellikle sperm DNA hasar analizi yapılmasını ve buna göre bir tedavi planı yapılmasını öneriyorum. Bu konuda daha detaylı bilgi için http://www.kaanaydos.com.tr/ilk_adim.html
ve http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-da-baba-olunabilir.html sayfasına bakabilirsiniz. Ayrıca, tedavi planı bakımından da http://www.kaanaydos.com.tr/diyelim-ki-sperm-testi-normal-ama-cocuk-olmuyor.html sayfasında geniş bir özet yazdım. Diğer şıklara yönelik tetkiklere de bakarak bir neden bulunursa ona yönelik tedbirler alınır.
İsterseniz bir gün gelin, bu yönde tetkik ve tedavinizi planlayalım. Lütfen geldiğinizde bir gece Ankara'da kalacak şekilde gelirseniz, ertesi gün gerekli tetkikleri de yaptırabiliriz. Gelmeden önce eşinizde aşağıdaki testleri de yaptırıp lütfen yanınızda getirin:
AST
ALT
GGT
FSH
Total testosteron
Estradiol
beta HCG
AFP
Total PSA
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Üroloji Anablim Dalı
Öğretim Görevlisi
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi
www.kaanaydos.com.tr
kızlar prof kaan aydosu duydunuz mu ankarada..ben duymuştum ama tatilimiz bitiyordu. neyse ben mail attım eşimin sperm tahlilini.. hani neleri eksik yapmışlar hangi tahlillerin yapılması lazım ve tabi durumumu anlattım..hemen döndü sağolsun apılması gerken testleri yazıyorum..siz de baktırın..biz yine baktırmayı düşünüyoruz..
Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Endişe etmeyin. Olmuyorsa, başka yönlerden araştırmak gerekir. Burada 4 önemli faktör gözden kaçırılmamalı:
1) Sperm DNA içeriğindeki hasarlar.
2) Sperm kromozom dağılımında anomali.
3) Viral semen enfeksiyonları.
4) Metabolik sendrom.
Sizin durumunuzda ben özellikle sperm DNA hasar analizi yapılmasını ve buna göre bir tedavi planı yapılmasını öneriyorum. Bu konuda daha detaylı bilgi için http://www.kaanaydos.com.tr/ilk_adim.html
ve http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-da-baba-olunabilir.html sayfasına bakabilirsiniz. Ayrıca, tedavi planı bakımından da http://www.kaanaydos.com.tr/diyelim-ki-sperm-testi-normal-ama-cocuk-olmuyor.html sayfasında geniş bir özet yazdım. Diğer şıklara yönelik tetkiklere de bakarak bir neden bulunursa ona yönelik tedbirler alınır.
İsterseniz bir gün gelin, bu yönde tetkik ve tedavinizi planlayalım. Lütfen geldiğinizde bir gece Ankara'da kalacak şekilde gelirseniz, ertesi gün gerekli tetkikleri de yaptırabiliriz. Gelmeden önce eşinizde aşağıdaki testleri de yaptırıp lütfen yanınızda getirin:
AST
ALT
GGT
FSH
Total testosteron
Estradiol
beta HCG
AFP
Total PSA
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Üroloji Anablim Dalı
Öğretim Görevlisi
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi
www.kaanaydos.com.tr
Kaan AYDOS'u bende duydum ve kendisine mail attım.bana verdiği cevapta sana gelen cevapla harfi harfine aynı...ben Eskişehir de oturuyorum,burada hızlı trende var Ankara'ya...gitmek sadece 1 saatimi alır.ama bunun için maddi olarak biraz hazır olmam gerekiyor.ee bir akşam kalacak şekilde kendimizi ayarlamalıyız.o tahlilleri bizden de yapmamızı istedi eşim pek oralı olmayınca bende vazgeçtim.ama belki ikna edebilirim bakalım...
idrar testine gelince,birince 2. çizgi çıkıp diğerinde çıkmaması biraz anormal geldi bana.bir tanesi hatalı ama hangisi?belkide silik olan testi sabah ilk idrarda yaptın da diğerini gün içerisinde mi yaptın tatlm?eğer öyleyse 2. testin negatif çıkması normal.o zaman sen hamilesinn
Adzeynep canim bana da tamamen ayni maili yolladi morfoloji yuzde 0 ileri hareketli yuzde 2 hareketsiz yuzde 76.buradan arastirdigim kadariyla 0 morfolojiye dr.lar hep tup bebek demis ama kaanbhoca mailinde dogal yollarla hamile kalabilirsiniz demis. 30 nisana randevu aldik bakalim orda ne diyecek.bize gelen mail otomatik mail mi acaba. Sen de esiinin sperm sonuclarii yazarsan karsilastiririz
merhaba canım...
ben 6 ay önce mail atmıştım.o zaman sonuçlarmız: sayı ml de 8 milyon,toplam da 35 milyon.......morfoloji %3,......hareket %66 idi. şuanda,ml deki sayı 10 milyon...total sayı 50 milyon....morfoloji %70 (who kriterine göre) hareket %75 çıktı.ama hala hamile kalamadım.eşim varikosel ameliyatı oldu 16 ay önce.nisanda da tüp bebeğe başlayalım diyoruz bakalım.
Kaan Bey'in metini çok duydum.6 ay kadar ilaç tedavisi veriyor ve çoğunlukla 6 ay dolmadan hamile kalanlar oluyor.inşallah sende bu tedaviyle bebeğine kavuşursun.
Canim senin degerlerin bize gore cok cok iyiymis. Bizim hem hareket hem de morfoloji cok kotu.varikosel ameliyatinin disinda ilac yada bitkisel bir kur kullandiniz mi. Eger kullanmadiysan cidden operasyonun faydasi olmus. Bir de kaan hocaya mutlaka gitmeni oneririm. Biz sorunu ogreneli 1 hafta oldu hemen randevu aldik.
Canim bilmiyorum 2gun sonra dopler cekilecek esim.bugun buludugumuz sehrin arastirma hastanesine gittik uroloji doktoruna. Spermiogram sonuclarimiza morfolojiye hicbisey demedi.15 gun sonrasina yeni bi spermiogram tahlili verdi. Haftayabcmt gunu ist bahceci tup bebekde emre bakirciogluna gidicez birde.bakalim o ne yorum yapacak. Saracoglunun kurlerinden memnun musunuz kac aydir kullaniyorsunuz ve ne degerleriniz degisti.hi de fiyati ne?kusura bakma seni de boyle soru yagmuruna tutuyorum ama napim insan iyilesenleri gorunce icine bi umut dogsun istiyor[/B]
evet,İbrahim Saraçoğlu 'nu arayıp gönderdiği kürleri kullandık.onun haricinde,keçiboynuzu kürü,günde 6 adet ceviz ve evicap kullanıyor eşim.biz artık direk tüp bebeğe geçmeye karar verdik,çok yorulduk...
eşinde varikosel filan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?