Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar,
1 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz olmuyordu bende kadınsal bir problem yok. eşim sperm testi verdi sayı düşük çıktı hareketlilikte düşük ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar,
1 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz olmuyordu bende kadınsal bir problem yok. eşim sperm testi verdi sayı düşük çıktı hareketlilikte düşük ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.
Öncelikle merhaba canım, hoşgeldin forumdaki arkadaşlarımızın çoğu altenatif tıptan yani.önce muayene olup tahlil sonuçlarını ibraim saraçoğlu hocamıza sötlüyoruz o da gereken bitkisel kürleri aşama aşama uygulayın diyo. Sabır gerektiren süreç ama olumlu sonuçlarını alıyoruz ve inşallah almaya da devam edeceğiz ben o kürler vesilesiyle hamile kaldım duaları demir başımız o apayarı bi konu) ama düşük yaptım esasında kimysal gebelik ama benim için adım..önceli gün de gonoz arkadaşımızın güzel haberlerimi aldık çook çok yeni..diyeceğim o ki hocamızı ara derim mutlaka görüş..ama imkan kısıtlığı yaşıyor olabilirsen keçiboynuzu lürümharnup pekmezi ve beslenmesine dikkat etmesi gibi spermlerin mihenk taşı öğütler verebilirim..çünkü ben öyle yapıyorum...sorun olmamaına ragmen..

Gonozcuğum sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum seni bakındım yazmışsındır diye..şimdi çıkıyorum akşama doğru gelirim yine inşallah))

hoşbuldum canım tşk ederim :) çok misafirperversiniz ):
evet saraçoğlu hocamla aynı köylüyüz bende Safranboluluyum.. kendisine mail attım cevabındada bana 320 tl lik bir ürün önermiş bu ürünü almak istiyorum fakat biraz tedirginliklerim var.. kullanan varsa sperm yükseltmek ve hareketliliği arttırmk için işe yarayacağını söyledi.. bakalım umarım işe yarar tşkler

Gonozzz tatlım,ne yaptın?gittin mi dktora?hemen yaz gelince merakla bekliyorum...

Kizlar dun internette bir sorun vardi, ayy sayfa aciliyor ancak bizim topigi tiklayinca acilmadi bir turlu.
Tahliller icin kan verdim sonuc cikinca doktora gidecegim.Git gel yapmak istemedim sonucta doktorda tahlil istiyormus bir seferde hallederim dedim.
Acik kahve akintim sarimsi bir renge donustu ancak kasik agrim azaldi.Bugun de folikasit almaya basladim.6-7 aydir folikasit aldim ancak son bir aydir hic icmedim.Acaba folikasit eksikligi cikmaz.Yarin sonuclari alinca hemen yazacagim size insallah tum degerlerim iyi cikar

çok şükür:)))hadi bakalım yerleşme işaretiymiş onlar normale de dönmüş:))valla 6-7 aydır iyi depolamışsındır zaten:)1 ay pek bi şey yapmaz zaten ilk 3 ay yediklerinden ziyade depodaki malları kullanacak minik:)) tabi sen yine de beslenmeye dikkat et..bu arada bi şii soracağım folikasit yani folbiolu eşine verirken dr.a danıştın da mı yoksa kafana göre mi verdin..bi zararı olur mu ki ben de versem:)))

Tatlim biz hic ürolaga gitmedik, üstelik o kotu morfolojiye ragmen.Esim hic istemedi spermiyogram yaptirip hocamiza bildiriyorduk sonuclari.Esime de folikasit veriyordum.Hani yazin deli gibi arastirma icindeyken ogrenmistim internetten.Erkeklere de cok faydali diye, sperm başının yumurtayi kolayca delmesini mi sagliyordu yoksa kuyrugun hizini mi arttiryordu, iste oyle bir seydi.Valla beraber kullandik. Hatta o zamanlar yazmistim, Zeynep de baslayacagim demisti sanki. Aslinda hocamiza sormayi hep unuttum ama sonucta vitamin Allah korusun bir zarari yoktur bence.

[Kizlarr, erkeklerde folikasitle ilgili bilgiler ve linkler yaziyorum bir bakin :
Dr. Murat
Berksoy, folit asit eksikliğinin bebek taşıyan anne
için değil, baba adayı için de büyük önem taşıdığını
belirterek, "Araştırmalar, folik asidin erkeklerde
sperm kalitesini sağlamak için gerekli olduğunu
gösteriyor" dedi.
http://www.bebek.com/baba_olmak/baba_adaylarina_da_folik_asit…

akıntın normale döndüğüne göre bir problem yok inşallah:)

ohoo sen 6 ay kullanmışsın maşallah,ben kullanıp bıraktım hep,düzenli devam etmedim.bu ara yine başlayayım diyorum tüp bebişe hazırlık:)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma uğrayamıyorum gonozcum anladığım kadarıyla hamilesin çok sevindim senin adına

Merhaba arkadaşım,
öncelikle yavrun hayırlı uğurlu olur inşallah.Rabbim tamamını erdirsin.. benimde kadınsal bir sorunum yok.eşimdede sperm sayısı 1,5 milyon hareketli yok.. ama morfoloji %80 iyi ben anlamadım başka hastaneyemi gitsek diye.. ben saraçoğlu hocamızı aramak istiyorum sana ne gibi tavsiyelerde bulundu..bilgilerinizi paylaşırsan çok sevinirim. Tekrar rabbim evladını bağışlasın size amin..

gonozcuğum seni çok merak ediyorum, lütfen bize herşeyi burdan haber ver

Tatlim bugun ac karnina tahlil icin kan verdim yarin cilabilirmis sonuc.Eger cikarsa persembe hastaneye gececegim ama alttan muayene istemiyorum .İnsallah doktor israr etmez.Bugun folicplusa basladim.Eczaci en iyi bu demis, gebelik oncesi siz de baslayin bence.Bu ilac kalsiyum da iceriyor.
Kasiklarimdaki adet olacakmisim gibi olan agri bayagi azaldi.Ama gogusler hemen farkediyor.Hem agri hem biraz dolgunluk var.Bulanti hic yok.
Her degisikligi buradan yazacagim size. Rabbim en kisa surede sizlerinde yuzunu guldurur insallah siz de dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri :) insallah gebeligim cok guzel ve saglikli gecer. Amin.

Cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin insallah sizler de en kisa surede hamiş olursunuz
Ben de pkover vardi esimde de morfoloji %2 hiz %3 tu.Biz direkt saracoglu hocamizin tedavisine basladik ikimiz birden.2 . aşamanin sonunda ise cok sükür hamile kaldim.Kurlerin icerisinde cesitli bitki caylari bulunuyor.Bunlarin kullanimlariyla ilgili ayrintili bilgi iceren notlar var.Her asama 3- 3 bucuk ay suruyor. Acikcasi biz kurlere verdigimiz parayi hic onemsemedik.Cunku doktorlara verdigimiz para zaten kurlerin kac kati. zaten kurler 3 ay suruyor, o parayi aylara yaydinmi cokmus gibi gelmiyor :)
1 kür bitiminde esimin spermiyogram sonucu :normoozosperm di.Ama biz yine de ikinci asamaya devam ettik.İyiki de devam etmisiz.Umarim yardimci olabilmisimdir.

canım galiba yeğenimiz tam yerine yerleşti artık 9 ay sonra çıkar ordan :) canım benim bi akrabam sürekli hamileyken doktor onu alttan muayene ediyordu, doktor hiç bişi olmaz o bi efsane sen inanma demiş ve hiç bi sorun olmadıda, ama bilemiyorum bu herkez için geçerlemi iyice araştır canım etrafındaki annelere sor netten araştır inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve ardındannnn sağlık sevimli bi kuzucuk.. ayyyy ne güzel bi duyğu yaaa rabbim inşallah isteyen herkeze nasip eder, anne olmak eminim çok güzel bi duyğudur...

Gunaydin tatlim,
Arastirinca kimi sakincali yazmis kimi de hicbir sakincasi yok demis.Valla ister istemez kafam karisti.
Kizlar biliyorsunuz ben gec yumurtluyorum bu durumda gec dollenme mi olarak mi geciyor,Yani reglimin 23 . gunu gibi yumurtladim.Regle gore 6 haftaligim ancak oyle degil.Ayyy ne karisik isler.
Rabbım insallah sizleri de en kisa surede anne adayi yapar :) amin

günaydın kızlar:))
bhcg testinde kaç haftalık ilerleyen zamanda da ultrasodan bakıldığında belli olur canım.ki normalde regl günü baz alınıyor:) ayyy amiiin diyorum..bi de eşime folbiol verme konusunda haaaala kararsızım Zeynep e vitamini vermiş yan etki yapmıştı eşine..şimdi ne bileyim neyse ben bi dr.uma mesaj ceketim..

hayırlı olsun gonozcum çok sevindim senin adına sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…