tatlım,folicplus bir dönem ben de ullanmıştım.ama aşırı karın ağrısı yaşadım o yüzden doktorum bırakmamı söyledi.eğer sen de de karın ağrısı olursa bilki folicplustan.Tatlim bugun ac karnina tahlil icin kan verdim yarin cilabilirmis sonuc.Eger cikarsa persembe hastaneye gececegim ama alttan muayene istemiyorum .İnsallah doktor israr etmez.Bugun folicplusa basladim.Eczaci en iyi bu demis, gebelik oncesi siz de baslayin bence.Bu ilac kalsiyum da iceriyor.
Kasiklarimdaki adet olacakmisim gibi olan agri bayagi azaldi.Ama gogusler hemen farkediyor.Hem agri hem biraz dolgunluk var.Bulanti hic yok.
Her degisikligi buradan yazacagim size. Rabbim en kisa surede sizlerinde yuzunu guldurur insallahsiz de dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri :) insallah gebeligim cok guzel ve saglikli gecer. Amin.
günaydın kızlar:))
bhcg testinde kaç haftalık ilerleyen zamanda da ultrasodan bakıldığında belli olur canım.ki normalde regl günü baz alınıyor:) ayyy amiiin diyorum..bi de eşime folbiol verme konusunda haaaala kararsızımZeynep e vitamini vermiş yan etki yapmıştı eşine..şimdi ne bileyim neyse ben bi dr.uma mesaj ceketim..
arkadaşlar merhabalar.eşim dün saraçoğlu hoca ile telefonda görüştü ve sperm tahlillerimizi felan değerlendirdi. sayı ve morfolojimizin iyi olduğunu sadece ileri hızımızda düşüklük olduğunu (%10 ileri hız) söyledi ve bize 320tl karşılığında göndereceği takviyeleri kullanmamızı söyledi bu takviyeler 2 aylık kullanım için. erkek kaynaklı infertilite de 3 aşamaya kadar tedavi önerdiğini ancak bizim sadece ileri hız düşük olduğundan sadece 1 aşamanın yeterli olacağını söyledi. banada soğan kürü uygulamamı önermiş.içinizden saraçoğlunun bu tarz bir tedavisini uygulayan varmı? yada çevrenizden duydunuz mu?
meraba bizde 10 yıllık evliyiz ve geçen sene 3kür kullandım ama hiç bi gelişme olmadı banada 3kür kullan hamile kalırsın dedi 3.kürden sonra yine aradım ve bana devam edelim olur dedi ama benim umudum kalmadığı için bıraktım ama yinede sen dene olur inşallah şifa allahtan
günaydın kızlar:))
bhcg testinde kaç haftalık ilerleyen zamanda da ultrasodan bakıldığında belli olur canım.ki normalde regl günü baz alınıyor:) ayyy amiiin diyorum..bi de eşime folbiol verme konusunda haaaala kararsızımZeynep e vitamini vermiş yan etki yapmıştı eşine..şimdi ne bileyim neyse ben bi dr.uma mesaj ceketim..
hayırlı olsun gonozcum çok sevindim senin adına sağ salim kucağına alırsın inşallah.
tatlım,folicplus bir dönem ben de ullanmıştım.ama aşırı karın ağrısı yaşadım o yüzden doktorum bırakmamı söyledi.eğer sen de de karın ağrısı olursa bilki folicplustan.
günaydın hayatım,ben eşime eczaneden zinco almıştım.nefes darlığı yaşadı kullandığı ilk gün.meğer çinkoya alerjisi varmış.dikkatli olmak gerekiyor.
meraba bizde 10 yıllık evliyiz ve geçen sene 3kür kullandım ama hiç bi gelişme olmadı banada 3kür kullan hamile kalırsın dedi 3.kürden sonra yine aradım ve bana devam edelim olur dedi ama benim umudum kalmadığı için bıraktım ama yinede sen dene olur inşallah şifa allahtan
Kızlar tahlil sonuçlarım henüz çıkmadı ,öğrenince hemen yazacağım size .Ayy,valla burada birbirimizin doktoru olduk :)) daha doktora gidemedim ancak sizle her şeyi paylaşınca gitmiş gibi oldum :)
Museltcik& Zeynepcik ,folikasiti dediğiniz gibi hocamızla konuşmak gerek .Kürleri uygularken sizden farklı tek kullandığım şey ,folikasit oldu.Acaba diyorum hocamızın kürleriyle beraber alındığında daha etkili bir sonuç ortaya çıktı.Çünkü ikinci sperm sonucumuzda hocamızda çok şaşırmıştı,bu kadar iyi beklemiyordum dedi.Hocamızla ben de konuştuğumda mutlaka bundan bahsedeceğim .
Vapicim ,çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için dualarım hep sizlerle.
Zeynep de ,Muselt de biliyorlar ,yaklaşık 1 ay öncesine kadar çok ciddi depresyondaydım resmen ,foruma bile hiç girmiyordum .Çocuk olayını inan kafamdan silmiştim .Sanırım biraz da teslimiyetçi bir ruh haline girdim .Hiçbir şeyden keyif almıyordum,eşim olmasa iyice küsecektim hayata .
Ama gel gör ki ne zaman tam bu ruh halinden çıktım ,kendimi toparlamaya çalıştım ,Rabbim bebiş haberiyle müjdeledi bizi.Ben çok inanıyorum hepimiz anne olacağına ,siz de buna inanın .
Ayy kızlar ,dün eşim zorla bir sürü şey yedirdi.Bütün gece ve bugün karın şişkinliğinden ve gazdan mahvoldum.Bir daha asla o kadar yemeyeceğim .
Hamilelik belirtisi mi yoksa yemekten mi ama çok gazım vardı .
ayy ne kadar uzun sürdü yahuu...merakla beklyorum tahll sonuçlarını
bir ara benm eşimde kullanmıştı folikasit ama şimdi herşeyden vazgeçti bıktı yazık ne yapsın.
Tatlim, nete giremedim. Telefon bagli gorunuyor ancak giremedim aglarda sorun var galiba.Aile saglik merkezinde bakilabilen tum degerlere bakmislar.Her sey normal.Sadece Hepatit B icin pozitif diyor o da şöyle. Yillar once hepatit asilarimin hepsini olmustum o yuzden vucudum bagisiklik yapmis
Netten arastirinca bu iyi bir seydir yaziyordu.Yarin doktora gidiyorum, ona da soracagim
Saglik merkezindekiler hcg ye baktirmayi not etmemisler bu yuzden hcg ne kadar yukseldi bilemiyoruminsallah kese yarin gorunur.Hemen yazacagim size tatlim.
Ayy yoksa bu folicplus mi gaz yapiyor bana. Yoksa yediklerimden mi yarin doktora soracagim.
Gunaydin kizlar,
Moralim bozuk, Rabbim her mutlulugu ayni anda vermiyor.Esimin ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi, dun pat diye ortaya ciktilar.Kalbim onlara o kadar kirgin ki bir turlu affedemiyorum. Esim oyle degil defalarca bize karsi hatalari oldu ancak her seferinde affettik beraber.Ama gectigimiz Temmuzdan sonra ipler koptu.Esim asla gorusmem bitti diye yeminler etti.O kadar da dedim, bi tanem buyuk laf etme, diye.Ancak dun ben yokken eve gelmisler.Bir sekilde barismislar.Simdi, herkes benden hicbir sey olmamis gibi davranmami bekliyor.Ben bunu yapamiyorum, esimi cok sevmem bile bunu degistirmiyor.Ve esime dedim kesinlikle gorusmem diye.Simdi o arada kaldi .
Dun tahlil vermistik bugun alip sonucu goturecektik doktora ancak col kotuyum, Dun o kadar cok sasirdim soka girdim ki uzun sure kasik agrisi cektim.Bebegime bir sey olmasindan korktum.
Evli oldugumuz gunden beri zerre kadar yardim gormedik kimseden, esim uzun sure issizdi bunu bilmelerine ragmen ve imkanlari fazlasiyla olmalarina ragmen hayatimizi kurmamiza hicbir yardimlari olmadi.
Esime acayip derecede kizginlik duyuyorum.Zaten buz gibi sogudum.Kendimi herkes tarafindan aldatilmis kandirilmis goruyorum.
Rabbim bebegimin saglikli ve huzurlu olmasini saglasin.gece 1 de yataga girdim sabah 4 te uyandim ve bir daha uyuyamadim.Psikolojim berbat.Oysa bebis icin tek basimiza ne mucadeleler verdik simdi ise ailesinin "hata ettik " demesiyle affediyor, butun yasanan o acilar sanki bitecek bu cumleyle.Ben de bitmiyor iste, bu kadar yanlistan sonra duzelmez bazi seyler.Kizlar bana dua edin :'(
Ya kizlar, buradan ayrintilari tam yazamiyorum ancak dogmamis cocugumuz bile beddua yedi dusunun artik.
Rabbim bana guc versin. Tatlim bu ilk hatalari olsa dersin ki buyukluk ben de kalsin ancak sozlu oldugumdan beri defalarca yanlislari oldu, hep kocama olan sevgimden affettim, hic tartismadim, yeri geldi beni esime kotulerlerken telefonda duydum yine de bir sey olmamis gibi sicak davrandim.Ama icim o kadar dolmus ki yuzlerini gormek istemiyorum.Onlara saygisizlik olmasin diye icime attigim her sey birikti ve su anda benim psikolojimi bozacak bir yük oldu kalbimde. Esim haklisin diyor da ben surekli ayni seyleri basa sarip tekrar yasamaktan yoruldum.
Rabbim karnimdaki yavruma huzur mutluluk saglik versin de benim acilarim yuzunden annesinin rahminde uzulmesin.
tatlım,sen görüşme,sizin eve gelmesinler.eşin görüşmek isterse o gitsin ailesinin yanına.sonuçta sen onları sevmek zorunda değilsin.madem o kadar ağır laflar söylediler sana...aynı şehirde misiniz?
Ayni sehirde degiliz ancak niyetleri o. Canim surekli uzun uzun telefonla konustuktan sonra farkli şehirlerde gibi olmuyorsun.Her seyine karisan ancak elini tasin altina koymayan bir aile.
Gunaydin kizlar,
Moralim bozuk, Rabbim her mutlulugu ayni anda vermiyor.Esimin ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi, dun pat diye ortaya ciktilar.Kalbim onlara o kadar kirgin ki bir turlu affedemiyorum. Esim oyle degil defalarca bize karsi hatalari oldu ancak her seferinde affettik beraber.Ama gectigimiz Temmuzdan sonra ipler koptu.Esim asla gorusmem bitti diye yeminler etti.O kadar da dedim, bi tanem buyuk laf etme, diye.Ancak dun ben yokken eve gelmisler.Bir sekilde barismislar.Simdi, herkes benden hicbir sey olmamis gibi davranmami bekliyor.Ben bunu yapamiyorum, esimi cok sevmem bile bunu degistirmiyor.Ve esime dedim kesinlikle gorusmem diye.Simdi o arada kaldi .
Dun tahlil vermistik bugun alip sonucu goturecektik doktora ancak col kotuyum, Dun o kadar cok sasirdim soka girdim ki uzun sure kasik agrisi cektim.Bebegime bir sey olmasindan korktum.
Evli oldugumuz gunden beri zerre kadar yardim gormedik kimseden, esim uzun sure issizdi bunu bilmelerine ragmen ve imkanlari fazlasiyla olmalarina ragmen hayatimizi kurmamiza hicbir yardimlari olmadi.
Esime acayip derecede kizginlik duyuyorum.Zaten buz gibi sogudum.Kendimi herkes tarafindan aldatilmis kandirilmis goruyorum.
Rabbim bebegimin saglikli ve huzurlu olmasini saglasin.gece 1 de yataga girdim sabah 4 te uyandim ve bir daha uyuyamadim.Psikolojim berbat.Oysa bebis icin tek basimiza ne mucadeleler verdik simdi ise ailesinin "hata ettik " demesiyle affediyor, butun yasanan o acilar sanki bitecek bu cumleyle.Ben de bitmiyor iste, bu kadar yanlistan sonra duzelmez bazi seyler.Kizlar bana dua edin :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?