Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DURR KENDİME GELDİM BİRAZCIKK

yaaa tatlımm, sonunda oldu...aylardır beraberiz burada,sevincimizi üzüntümüzü paylaştık.şükürler olsun sen açılışı yaptın artık...
yaşasın teyze oluyoruzzzz

ne kürü almıstınız ve kaca almıstınız cnm :44::44:
kac yasındasınız?sorununuz neydi?kac yıllık evlisiniz?
güle güle alın kucagınıza bebeginizi darısı bizlereeee

Merhaba arkadasim, hocamizin 2. kürünü yeni bitirdi esim oyle hamile kaldim.Esimde morfoloji :%2 di hiz ise %3 tü, bende de pkover vardi.Yani hem ben hem esim tedavi gordu.Ben pkoverden kurtuldum esiminde morfolojisi duzeldi.Sayfalara goz atarsan degerleri inceleyebilirsin.Memorial daki doktor direkt tüp bebek demisti, ümit vermemisti.Allah hocamizdan razi olsun.Keseyi gorunce daha cok mutlu olacagim. Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin. AMİN

Tatlimmm benimm, neredeyse 1 yildir birbirimize yol arkadasi olduk.İnan esimden sonra ilk buraya size yazdim ve dualarimda size geldi..
Rabbim sizlerin de mujdeli haberlerini duymami nasip etsin.
Bu ay kafan o kadar rahatti ki anlatamam yani hamileligi hic dusunmedim bile, hani herkes diyor ya ne vakit gebelik stresini attim o zaman hamile kaldim diye.iste ben de aynen onu yasadim. Ne olursun asla ümitsizlige kapilma.Bak biliyorsun senin esinin morfoloji ve hizi benim esimin kinden daha iyiydi ilk tanistigimizda.Benim o vakitler hic umidim yoktu .Rabbim Ol deyince oluyor.yani sende rahatlikla hamile kalabilirsin. Mevsimlerden Bahar, insallah biz tabiat gibi cogaliriz, belli mi olur :)

Allah razı olsun canımmm..inan kendim hamile kalmış kadar oldum,senden müjdeyi aldık ya yakında biz de hamile kalacağız inşallah inanıyorum...

ayyy o kafa bir türlü rahat olmuyor benim:)))kendimi bir daha ki ay yaptıracağımız tüp bebeğe adapte ettim:)))

Allah'ım keseyi görmeni,kalp atışlarını duymayı da nasip etsin sana tatlımmm..

ee o zaman iğne oyalı mendil yapmaya başlayayım pıt pıtları duy da:)))

Tatlim degerleri hic hesaplayamiyorum ama reglim 3, 4 gun gecti. Hayit tablet degildi, hahif ezip kullaniyordum 2 gun oncesine kadar.bence bitki kullan .ben pkoverden kurtuldum hocamiz vesilesiyle.insallah.herkes şifa bulur.

Canımmmmmmm canımmmmm canımmmm gözleerim doluyo ya Allahhımmmm Allahhhımmmm)) Allah tamamına erdirsin keseyi kalp atışı kendisini de sağlıcakla kucağına alırsın nasıllll mutlu oldum nasılllll:))) namazlardan sonra heppp dua ediyordum hepppp...çok şükür darısı bizlere..ayyyy gonozzzz özel hayatta da görüşmek istiyorum seninle yaa!! Biiin kere maşşalaahh çoook sevindim çoook...son sayfayı açtım baktım zeynep teyze oluyoruz dedi diğer sayfaya geçen saniseler geçmedi Allahım acaba kim kim )) saraçoğlu hocamızdan Allah razı olsun..sizin 2.aşama bitmişti değil mi..totalde kaç gün oldu yani ilk aşamayla hamile kalma zamanın kaç ay? Ben 70gün sonra öğrenmiştim 1.aşama biter bitmez..bakalım 3-4aksadı ama..ayyyy yaaaaaaa))))))

Fistigim, insallah kesenin de pıt pıtlarin da mujdesini yazarim teyzeleri.Coookkkk dua ediyorum sizlere.Tup bebekte.cift embriyo olsun ki biz de ikiz yegen sahibi olalim
Museltcik nerdeee?

Fistigim, insallah kesenin de pıt pıtlarin da mujdesini yazarim teyzeleri.Coookkkk dua ediyorum sizlere.Tup bebekte.cift embriyo olsun ki biz de ikiz yegen sahibi olalim
Museltcik nerdeee?
geldi muselttt:)))bizi bırakmak yok ama taze annee:)))

ayy yokk ikiz bakamam kii:)))
Zeyneeeeeeppppp:))))))))

musellllttttt yaa çok duygulandımmmmm...şükürler olsunnnn:))))))teyze oluyoruz yaaaa...kızlar lütfen özel hayatta da görüşelim sizinleee...

Tatlimmm, Dualarim hep size, esimden sonea size yazdim mujdeyi daha kimseye haber vermedik.Kolay degil birbirimize dert ortagi olduk, dualarimizda yer bulduk.
Tatlim esimin 2. kuru yaklasik 3,5 ay surdu son iki cay kaldi, benim ise sogan 21 gun bir de 1 bitki daha var o kaldi yani benim kurler yarida kaldi.
Dedigin gibi Saracoglu hocamiza milyonlarca kez tesekkur ediyorum.Rabbime sukurler olsun ki boyle muhtesem bir insani,bizler icin gondermis.
İnsallah keseyi ve kalp atisini da goruruz.
Kizlar ne zaman doktora gitmeliyim.Cok acik renkte kahverengilerim arada geliyor.

hayatım,pazartesi hünü mutlaka git doktora bence.sana progestan verir,böylece kahve akıntın kesilmiş olur.

keseyi daha 1 hafta sonra görürsün sanırım.

geçen bir yerde okumuştum.birşeyin olmasını istediğimizde çok dua ederiz,sona yaklaştığımızda şeytan bize vesvese verir ve karamsarlığa kapılırız,çünkü şeytan duanın kabul olacağını hisseder ve kulu yoldan çıkarmaya çalışır yazıyordu.hani geçenler de sende karamsarlığa kapılmıştın,demek ki duan kabul olduğu için şeytan vesvese vermiş sana.pis şeytan

Tatlim degerleri hic hesaplayamiyorum ama reglim 3, 4 gun gecti. Hayit tablet degildi, hahif ezip kullaniyordum 2 gun oncesine kadar.bence bitki kullan .ben pkoverden kurtuldum hocamiz vesilesiyle.insallah.herkes şifa bulur.

tamam canım çok teşekkür ederim
çok mutluyum şu an. böyle müjdeler almak nasip olsun hepp
muhteşem dörtlü gonoz adzeynep muselt ve aaaccc . ben de çakma beşinci

Ne kürü acaba:44:

Cok dogru soyluyorsun resmen depresyona girmisti, hatta bebek olayini rafa kaldirmistim neredeyse.Bence de pis seytan

Dedigin gibi pzrtsi gideyim de bakalim ne diyecek doktor.Tatlim aslinda saglikli olmasi kosuluyla ben ikiz seviyorum, ikisi birarada cikar sen yine de ikizleri dusin bence ;-)

Kizlar size her gelismeyi yazacagim, insallah yegeninizin kap atisinida yazarim buraya. Karsilikli dualarimiza devam edelim.

canım ya soru yağmuruna tutulmanı normal karşılarsın sanırım... bir sorum daha var da kusura bakma
şimdi ben 15er gün uyguladım soğan kürünü. bu üçüncü ayım, dün başladım ve yine 15 gün uygulayacağım. peki bununla beraber hayıt tohumu içsem oluyor mu yoksa soğan bitince mi başlayayım? mesela sabah akşam içiyoruz ya soğan kürünü. öğlen de hayıt tohumu içsem olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…