ne mi diyeceğim şimdi size. belki çoğunuz inanmayacak ama illaki yazmak istedim. inanalara tavsiyem benim yaşadıklarımdan ibret alsınlar. önceki konuma bakarsan neler yaşadım kime aşıktım evlenmeyi düşünüyordum. ne mi oldu. terketti beni gitti. duygularımı hiçe saydı. bedenimi kullandı (ben de istedim çinki güvendim). güvenimi sarstı. beni günaha soktu. bütün bunları söyleyerek hatalarımdan günahlarımdan kurtulmuyorum. ama diyorum ya ben ettim siz etmeyin kızlar. güvenmeyin erkeklere sözlerine inanmayın heleki aşklarına vaatlerine asla inanmayın. nefsinize yenik düşmeyin. herşey iyiyken biranda nedensizce kötü oluyor ve siz ortada kalıyorsunuz. zannetmeyinki vicdanlıdır merhametlidir. ASLA hepsi aynı bence çekip gidiyorlar yeni hayatlarına kırdıkları kalbi yıktıkları hayatı düşünmeden başlıyorlar. Siz bakir duygularınızı ona teslim ederken o dışarıda yeni avını arıyor. ben neler çektim duvarların dili olsada feryatlarımı söylese size. perişan halde yalvardım ona seni seviyorum beni bırakma diye. adam beni bırakmadan yenisini almış hayatına birde bana küfür hakaret hepsini saydı. aileme söyleyecekti yaşadıklarımızı beni işyerime polise şikayet edecekmiş. daha neler neler ben seviyorum ya yinede yalvardım. gurumu kaldı bende. kendimi bile bile kullandırdım. hani erkeklik hani sen benim namusumsun karımsın demeler hani evlilik hayalleri herşey uçtu gitti. ne olur kızlar yalanım yok ister inanın ister inanmayın eşinize dostunuza bu hikayeyi söyleyin akıllarını başına alsınlar erkeklere güvenmeyin onlara kendinizi kullandırmayın. sonra benim gibi başınızı taştan taşa vurursunuz.