İç Çamaşır Tercihiniz

İç Çamaşır Tercihiniz ?

• Ankete Katılan
    909

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
Hanımlar eşinizin tercih ettiği yada sizin beyenerek giydiğiniz çamaşır rengi ,ve stili ,birden fazla seçenek işaretlenebilir

renkler
siyah
beyaz
kırmızı
leopar

takımlar

gecelik sabahlık
baby droll
bady (mayo tarzı)
sütyen string jartiyer
tulum (vücut çorapları)
file çorap ve file takımlar
mini gecelik kombinozon
saten ve küpürlü çamaşırlar
penye pijama ve gecelik takımı
diyer
:utangac: :utangac: :utangac:

hmm uzun güllü dallı paçalı don sırnaşık şey aaa anneannem bize ve daha yepyeni gelinlerine almış valla deprem meprem korkusuna bi taraflarımız gözükmesin enkazdan çıkarken diye :Roflol:
kendi şahsıma konuşacak olursam g-string ve siyah vazgeçilmezimdir ilerde ne olur bilemem ama :utangac:

Ben siyah,beyaz ve kirmiziyi cok kullanmam. Genelde birkac renk olan camasirlar, desenli..vs. olmali. Civil civil olmali yani.
Ic camasiri konusunda biraz spor takiliyorum diyebilirim.
Mesela bayanlar icin cok sirin boxer sortlar var denediniz mi hic?

Beyaz ve kırmızı her zaman tercihimdir, baby droll, saten ve küpür iç çamaşırları :1rolleyes:

Benim her cesitten var...ve her renkte..siyahindan pembe,mavii,kirmizi,bordo,kahverengi...Her rengi aliyorum cünkü giydigim askili bluzlerin altinada herzaman uygun bir renk oluyor...Genelde G String kullaniyorum,ama bayan icin boxer shortlardanda aliyorum,penyeleri cok rahat,dantellileri pek iyi degil kasindiriyor ,cikardinizmida desenleri hala poponuzda kalyior...

bir iç çamaşırı dükkanı işleten kişi olarak söyleyeyim genelde işlemeli dantelli modellere bayılırlar övgüleri sayarlar ama gidip dümdüz beyaz modeli alırlar sırnaşık şey

:içelim::içelim::içelim:
Kızlar ben hemen her türlü iç çamaşırını giyerim. Çok önem veririm böyle işlere. Her akşam eşimi şaşırttırım. Bir gün bebeksi olurum masum pamuklu pijama ve çamaşırlarımla bir gün de kadın olurum g-stirng giyerim kıpkırmızı! Ama asla 2 gün üst üstte aynı tarz olmam! Renk tercihim hep aynıdır. Siyah,kırmızı,pembe,beyaz. Kimi gece sade, kimi gece dantelli! Erkekleri hep şaşırtmak gerek kızlar..!

:içelim::içelim::içelim:

Back
X