İç Çamaşır Tercihiniz

İç Çamaşır Tercihiniz ?

• Ankete Katılan
    909
Ya aslında hiç farketmez .Rahatlık ön planda tabii bnm için .Ama aşkıma iyi görünmek isterim yaneee.. :asigim:

nişan bohçasına hemen hemen hepsinden alındı ama ben kendime yakası beli esnek küpürlü askıları kısaltılabilir atletlerden her renk aldım altınada kimine kapri küpürlü tayt kimine mini boxer kimine ince pijama kiminede seksüü külot aldım :asigim:

gece yatarken değişik değişik giyinicem zaten gündüzleri çıtçıtlı atletten başkasını giyinemiyorum
ama tercihim her zaman siyah geceliğim filan hep siyah aldırdım

bide şu yeni moda yeşili çok seviyorum acı bi yeşil banada çok yakışıyo:icecream:

siyah yada beyaz ,g-string dantelli siyah yada beyaz güzel renklerde olabilir ama kırmızı asla giymem sevmiyorum ,normaldede hep g-string kullanıyorum zaten bol bol olması lazım,saten gecelik şöle minilerinden falan iç çamaşırına bayılıyorum zaten bol bol alırım yada güzel renklerden alt üstlü takımlar dantelli falan imkanım olsa bi dolabımı iç çamaşırına özel ayırırıım walla :))))

siyah, beyaz, bordo, mor,dantelli,saten,kısacası iç çamasırı hastasıyım.çeşit çeeşit farklı renkler farklı modeller :)

siyah ve beyaz favoromdir ama bir takımda leopar aldım geçenlerde eh arada bi giyiyorum özel günlerde ve gecelerde pp

Favori rengim siyah, tarz olarakta gecelik sabahlık+saten küpürlü takımlar.Jartiyerde olur tabi gecesine bağlı =)

a.sben bakimliyim ama genelde klasik tarzda giyinirim pijamasiz yatmam pembe saten piyamalarimi cok severimbirde boxer short giyerim ic camasiri olarak string falan giyemem rahatsiz olurum ben
birde fazla dikkat cekmemesi icin böylesi daha iyi.

benim rengim pembe...ic camasirda sade ve rahat olanlar tercihim...gece ise saten pijama ama illa ki pembe:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…