İç Çamaşır Tercihiniz

İç Çamaşır Tercihiniz ?

• Ankete Katılan
    909
nerde dantelli don var hemen alırım:icecream:

kırmızı ve mor renkerini seçerim..arada bir de siyah giyerim..

penye ama üzeri dantelli olacak çamaşır vücudu terletmeyen ama hoş görünümlü sengözlerimebaksanab

renkli olur mutala beyaz ten rengı krem dışında hepsi.. ama en cok pembe ve desenli olurlar dantellisi var fiyonklusu kalplisi ohoooo :roflol: ve normal iç çamasiri giymem hic malum gunlerde bilem tanga yerimsenibentatlicadiarzu

benimde siyah tercihimdir evli olduğumdanmıdır nedir bekarken nerdeee hiç bakmazdım elime ne gelirse pijama falan.ama şimcikk aaa değişik değişik saten özellikle vücuda yapışan dantelli her türlü gecelik giyerim napıyımmm :dance::dance::dance:

Ayy yine çeyizime aldım bi valiz dolusu birden :asigim: Hastayım iç çamaşırına..Özellikle saten mini gecelik-g-string takımlar aldım :1rolleyes:

beyaz vazgeçilmezimdir.sengözlerimebaksanab
ama siyah hariç diğer renlere de yer veririm pembe krmızı...:icecream:

her renk giyerim dışarda giyemiyorum rahat edemiyorum ama bazı durumlarda tanga da giyerim :utangac:

siyah
beyaz
kırmızı

mini gecelik + kombinezon
saten küpürlü çamaşırlar
penye pijama+penye gecelik

siyah tercihimdir ama spor iççamaşırlarına bayılırımm:))

siyah ve beyaz ama pembede çok war bide dantelli olmasına özen gösteriirim.ara sıra kırmızıyada takılıorum.yatarkende genelde pijama giyiyorum ama çeyizimde bütün gecelik modellerinden war ;)

aslında herkesin aksine ben kırmızıyı sevmem
turkuaz ve toz pembe favorimdir. sonrada siyah.
tercihim de tabiki tanga dır.

benim vaori renklerim toz pembe ve turkuaz.
favorı camasırım ise tanga.
üzerine tanımam..

Yıllardır hep kırmızı en seksi renk olarak kabul edilmiştir. Ama bence sıyah tendehada güzel duruyor. Ahhh. bak yine aklıma geldi.Şeniz kırmızı olacaksada koyu kırmızıyı tercih ederim.

Back
X