İç Çamaşırı Çekmecesini Nasıl Düzenli Tutuyorsunuz?

Ben iç çamaşırlarımı nişan bohçasıyla gelen küçük sandığıma koyuyorum. Öbür türlü çekmecelere koymaya kalksam kargaşa çıkıyor
Atletlerim çekmecede sadece

Çekmece içi düzenleyicilerden almak lazım yoksa en alttakini alırken üsttekiler hep dağılıyor. Atletlerimi ayrı, alt çamaşırları ayrı, sütyenleri ayrı göze koyuyorum önce özenli düzenli bir şekilde ama iki gün sonra çarşamba pazarı çekmeceler.

Düzenli koyup alırken düzenli aldığım için problem olmuyor. Benim eşim de evde düzeni çok sever. Onun çekmecesi de benimki gibi düzenlidir. Çoraplarımıza çekmece yetmediği için dolapta bir bölmeyi de onlara ayırdım.

atletlerimi ikiye katlıyorum sütyenlerle beraber üstte
altta da alt iç çamaşırım ve çoraplarım var. alt olanları katlamam düzenli bir şekilde üst üste koyarım o kadar
yoksa hemen bozuluyor hiç uğraşamam böyle daha düzenli :))

Birtek benimki sorun sanirdim annem her defasnda su cekmecelerini toplq dur derdi. Evlendim daha derli toplu oldum ama gel gelelim ic camasir cekmecemi hergun toplqmqk zorunda kaliyorum cok dagiliyo bir tek kilot almam yeterli ustten dagilmadi icin. Cagreyi annemin dolqp iclerime yaptigi ortude buldm iki katli ustunu kapatiyorum derli topluymus gibi duruyor :)) esiminki ise pamuklu Kumaş oldugu icin hiç bozulmuyor

ben de düzenin üstüne bir de takıntılar var , iç çamaşırlarımı renklerine göre ayrı , dantelli grubu ayrı , adet günleri ayrı , özel çamaşırlar ayrı düzenliyorum . Nasıl başarıyorum bilmiyorum ama evin en düzenli yeri

iç çamaşırlar bi çekmecede..sütyenler ayrı bir çekmecede..atlet bodyler özel gecelikler ayrı bir geniş çekmecede..düzenli alıyorum karışmıyoda..çünkü koyarken şu gündelik şu evlik şu böle bilmem ne diye ayırıp düzenli koyuyorum..üstten alıyorum kullanmak için..nesi karışsın ki yanii..

ben 3 çekmece kullanıyorum üst çekmecede sadece sütyenler bi altta atletler en sonda külotlar genelde en çok kullandıklarımı üste bırakıyorum renk renk ayırıyorum yoksa başka türlü başa çıkılmıyor bende de çoraplar çok bozuluyor onları düzene sokmak zor çorba gibi oldular işe giderken çoğu zaman aceleden teklerini ayrı ayrı giymişliğim olmuştur

Tüm cevapları okudum.Tek sorun bizde sanıyordum
Odama ayrı dolap koyduk cekmeceli bişey. hala karman çorman.Bir gün düzeldigini görmedim.Topluyorum düzenliyorum ertesi gün yine aynı.Kalıcı bir çözüm bulabilen yok galiba

Alt çekmeceden aldığım pijamayı katlamadan iç çamaşırların üzerine örtüyorum ben. Göz görmeyince gönül katlanıyor böylelikle. Ata sözleri hep hayatıma yön vermiştir. Sen de bunu deneyebilirsin. Aşırı ciddiyim.

Benim odamdaki şifonyer küçük öyle renklerine göre filan ayıramıyorum ki kendi evim olsun daha düzenli olacağıma inanıyorum.

aynı sorun bende de var
Gardrobum ve çekmecelerim her daim dağınık
Bütün günümü harcarım düzenli olsun diye
Hooop ertesi gün yine aynı

Benım kı hep duzenlıdır
Sutyenlerı alt alta,sıra sıra dızerım...Kulotları da aynı sekılde...
Ihtıyacım oldugunda bozmadan alıyorum ve aldıgım yerın boslugunu doldurmak ıcın hepsını kaydırıyorum...
Gecelıkler vs...hepsı utulu, askıda duruyor zaten...
Cekmeceme koku koyuyorum her actıgımda mısss

Yok canım neden kızayım
İkeaya benim bir kere gitme fırsatım oldu ve çok beğenmiştim. Bulunduğum şehirde ikea yok maalesef

Hay Allah canim ya keske yakinda olsaymis bi tanecik gerçekten çok güzel çözümler sunuyorlar ikeada..
Insallah yolun düserde yine gezersin o zaman firsatlari kaçirma

kızlarrrrrrrr bir yengem varrr tüm çekmecelerni kontrol ettimmmmmmm acaip düzenli ve 2 kişiler amcam ve o.... düzeninn sayesi nemiii herşeyi ütülüyor hatunnnnn atlet kilot don vs.... ve atletlerr donlar ütülüüü çekmecelerdeee yahuuu yok ben yapamammm...
çoraplarda adeta ütülü gibii tek sıra halindeee katlııı ben yapamamm yaaaa daha gömlek ütülemekten acizimmmmmmmmmm... ama öyle düzene girem diyosanız ütüleyin görürsünüzzz yerden tasarruf ettiryor ütüdeki düzen....bennnn birr benimkilerin resmini çekemmm görünnnnnnnnnnn tühhhhhh dersiniz birde 58 yaşındaki yengeminkileriiii....ha birde bizlerin dahamı çok ne çamaşırııı yok sütyen yok dıaşarda giydiğim sütyen yok spor a giderken giydiğim yok yatarken giydiğimmmmmmmm zaten çok eşyaaa çok dağınıklık demekkk... bir yerde okuduydum bir kadına yılda 1 beyaz 1 siyah sütyen yetiyormuşşşş ama nerdeeee bennnim çok olucak haftalık biriktirip yıkıyacammmm makineye atarımda hiççççççççççç öle elimlle nazikçede uğraşamammm bozulursa bozulsun deim... anlayacğnız tembelin önde gideniyimmm

Çamaşır çorap çekmecem yok benim
Sütyenlerimi askıya asıyorum
Kilotlarım bir hurcun içinde
Coraplarımı buyukçe bir kutu içine koyuyorum
hurcun kutunun yeri belli
bence gayet toplu duruyorlar

En çok bu cevabı beğendim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…