Aynen hemen bozuluyor, nasıl muhafaza edeceğimi şaşırdım. Dağınık olunca pismiş gibi de görünüyor gözüme sürekli atıp atıp yıkıyorum, düzenliyorum çekmeceyi. Ertesi hafta hoop bi daha
Atlet ve sutyenler ayrı çekmecede. O çekmeceyi ikiye böldüm bir tarafa atletler bir tarafa sutyenler ama o çekmece biraz küçük geliyor sutyenler destekli oldukları için 3 tanesi bile çok yer kaplıyoraltları alta atlet ve sütyenler üstte alırken bozar ve düzeltmezsen düzenli kalmıyor işin çözümü bu ben böyle buldum çözümü:)
Cekmecen kücük mü geliyor ic camasirlarina acaba?
Bende de ayni sorun var cünkü, careyi fazlaliklari atmakta bulucam en sonunda.
Ikeadan aldigim su hasır gibi ama kumaştan olan sepet baya pratik
Eki Görüntüle 774541 Eki Görüntüle 774542
Bez gibi olanlarida var sagdaki gibi ama hasır olan daha şık duruyor
bendede bunlardan var.birde dolap için olanlarıda var dolapta fazla rafı olmayanlar tisörtler için falan çok iyi oluyo düzenli muntazam duruyor
evet onlarda ise yariyor baya su baya yüksek küp gibi olanlari diyorsun degilmigiysi dolabimda cekmece yok bi tarafta orayada ondan aldim evde giydiklerimi koyuyorum icine esortman tisört falan
evet cnm onlardan küp gibi 4 tane var.askı asma yerine cırt cırtlanıyo öyle çok iyi oluyo en azından ne nerde gözüküyor.düzenli duruyo.
evet canim aynen :) fakat ben asmadim öylece duruyor rafimda
Ikea'ya bayiliyorum ya kücücük ev örnekleri yapiyorlar ve nelerde sigdiriyorlar mini mini cekmecelere falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?