- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
Değiyor Goha, ölçü konusunda çok hassaslar. La Senza'nın bildiğin pamuklu sütyenini en az 5 sene kullandım.
Makinada beyazlarla saatlerce yıkanmıştır hem de. Şimdi yeni yeni patlak vermeye başladı, hala atmaya kıyamıyorum.
Çünkü çok azı böyle tam oturuyor ve rahat oluyor.
Asmunun tipindeki kadinlara kilim benasmu istemez ama sen de şu senin tarz markaları örnek versen ya şu konuda, kamu faydalansın :)))
aynı asmu nun tarif ettiği vücut tipine göre olsun ama
Asmunun tipindeki kadinlara kilim benverecegim tavsiye varsa da vermem, ola ki sarhos bi anima denk gelirse de tam tersini veririm tavsiye olarak
Vs guzel bence cok begeniyorum
Bazi hm parcalari da iddiali oluyor
Avrupa networking almisligim var
Orkide luzumsuz pahali ama guzel parcalar bulunur
Magic form genelde dugun dernek isi olur guzeldir
Pahalı diye tutmadı Türkiye de, ama kimse yıllarca kullanacağını hesaba katmıyor ki. Hem de indirimleri oluyordu, bir alana diğeri yarı fiyatına vs...internetten alıyordum ben indirim olunca. Son 4 adet stoğum var, resmen kullanmaya kıyamıyorum1. geleneksel sütyen buluşması
deneyip almak isterdim. maya met etmişler başka forumlarda da.neden satıömıyor ki artık.
Destekli hiç kullanmadım, o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. Ama benimkilerin içindede bir pad oluyor, hani uç belli etmeyecek kadar, hiç form kaybetmedi diyebilirim.ya ben dolap güncellemesi yapıyorum da, şu an hamilelik sütyemlerim dışında hepsini attım, baya bir girişicem bu işe doğum sonrası.
markayı hatırlamıyorum ama geçen yıl ciddi para vererek yarı destekli bir sütyen aldım, 40 dan yüksekte de yıkamadım hiç, ama havası söndü resmen, ondan biraz çekiniyorum.
Keske benim de olmasa da sutyenin icine pamuklar doldursam mandalinalar koysamha ha niye kız, acı bize, yok bir şey süslemeye çalışıyoruz.
gerçi spor yaparken falan da çok rahat oluyor
Keske benim de olmasa da sutyenin icine pamuklar doldursam mandalinalar koysam
Ya bahsettigim markalarda cok guzel seyler bulunur sakasi bir yana. Tabii daha iyileri de vardir mutlaka ama ben bilmiyorum
Bugun internet uzerinden baktim dagide bir alana bir bedava vardi siparis verdim cok uyguna geldi fiyati.
75 bedenden neyi kastettiğinizi anlayamadım 75b mi giyiyorsunuz? doldurmadığına göre 75a mı bedeniniz? sütyen bedenleri iki şeye göre belirlenir kaburga çevresi yani sütyen bandı genişliği ve meme büyüklüğü yani kap büyüklüğü. eğer bedeninizden emin değilseniz evde ölçüp internetten bulabilirsiniz. ama bence victoria's secret'a giderseniz ve bedeninizden emin olmadığınızı ve sütyen baktığınızı söyleyince yardımcı olurlar. ilk önce kaba bir ölçüm yapıp size birkaç beden sunuyorlar onları deniyorsunuz en uygununu bulunca denemek isteyeceğiniz sütyen bakıp onları deniyorsunuz. ilk kısmını yapıp sonra beğenmeyip çıkabilirsiniz. daha sonra da kendi bedeninize göre sütyen alırsınız.Selam kızlar.
Bir kaç yorum alırsam sevinirim.
Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.
Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.
Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.
EDİT: Dantelli falan kullanmıyorum hiç. Kullanan arkadaşlar, dışarıdan belli olmuyor değil. tişört sweet falan giyildiğinde.
İntimissimi diyorum. Magic formda olabilirSelam kızlar.
Bir kaç yorum alırsam sevinirim.
Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.
Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.
Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.
EDİT: Dantelli falan kullanmıyorum hiç. Kullanan arkadaşlar, dışarıdan belli olmuyor değil. tişört sweet falan giyildiğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?