İç Çamaşırı Seçimi.

Anladım cnm dediğim gibi pierre cardin makineye atsan da taş gibi. kesinlikle ondan almalısın. 40 derecenin üstünde yıkama ama tek tavsiyem.

niye ben pis miyim ki ya?şaka bir yana,merdaneli çamaşır makinaları bile çıkmadan önce,doğduğum için,leğende çamaşır yıkamaya aşina bir nesilim. bu yüzden evde,gerekli kurallara uyarak,elde yıkadığım çamaşırlarım oluyor.bazı narin çamaşırlar ve oğlumun evlenmeden önce ,çok önem verdiği bazı giyisileri,yıkıyordum.

Ablamın da mini mini penti alıyo 4 senedir falan hem destekli hem de tam yapışıyo içi dolduruyo gibi duruyo.. hem hiç bozulmadı da makineye öylece atıyo.

kom bulamayacağımı düşünüyorum ama bakıcam .
pentinin mağazası var. Mark &Spencer yaşadığım yerde yok mağazası. Boyner, YKM falan olur mu bilemiyorum

Kom daha önce kullanıp bedeninden memnun kaldığın varsa online olarak da alabilirsin. Kom satan iç çamaşırı siteleri var.

Ben mesela VS'de tutturdum bi beden. Gidince hiç denemiyorum bile, hemen alıp çıkıyorum. Zaten hep aynı modeli alıyorum.

daha önce kullanmadığım için online sipariş veremiyorum. Deneyip tutturmam lazım YKM boynere bakıcam kom için. umarım vardır

Marksandspencer kesinlikle diyorum. Alali yaklasik bes sene oldu hala aynilar. Rengi bile solmadi.
Insallah gecen senelerde kalitesi düsmemistir. Indirimden aldim, diger markalara göre az biraz pahali olabiliyor ama inanin senelerce giydim giyiyorum

bnce marka önemli deil sadece çook memnun oldğn sütyen mdeli varsa hep o model al. makinaya atmadan önce mutlaka koruyucu kutusu içinde at. bn hep şu model alıyorum tafsiye ederm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…