- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
Anladım cnm dediğim gibi pierre cardin makineye atsan da taş gibi. kesinlikle ondan almalısın. 40 derecenin üstünde yıkama ama tek tavsiyem.Ben hiç elde yıkamadım ya benim de içime sinmez. :/ makinaya oysa ki Bi iki parça bir şey atmıştım, ezilme ihtimali de yok. Bundan sonra etikete bakıp elde yıkayın diyenleri almayacağım.oysa ki onları bile zor bulmuştum bir şey dolduramıyorum.
niye ben pis miyim ki ya?Ben hiç elde yıkamadım ya benim de içime sinmez. :/ makinaya oysa ki Bi iki parça bir şey atmıştım, ezilme ihtimali de yok. Bundan sonra etikete bakıp elde yıkayın diyenleri almayacağım.oysa ki onları bile zor bulmuştum bir şey dolduramıyorum.
Anılda öyle.Anladım cnm dediğim gibi pierre cardin makineye atsan da taş gibi. kesinlikle ondan almalısın. 40 derecenin üstünde yıkama ama tek tavsiyem.
Teller korkunççç ağrıtmaktan başka bir işe yaramıyor pislik tellerAnılda öyle.
abartmıyorum 3 4 sene rahat kullanmışımdır. sonra teli çıktıhain tel
kom bulamayacağımı düşünüyorum ama bakıcam .Pentiden uzak dur derim.
Mark &Spencer, Kom gayet iyiler.
daş gibiler ama bide geçeliklerini aldım onlarıda kullanayım tam notumu o zaman vercem pierciğimeAynen öyle bi pierreci daha
kom bulamayacağımı düşünüyorum ama bakıcam .
pentinin mağazası var. Mark &Spencer yaşadığım yerde yok mağazası. Boyner, YKM falan olur mu bilemiyorum
Ben hepsini pierre aldığım için tam not bendende çok güzel kumaşları cnm :)daş gibiler ama bide geçeliklerini aldım onlarıda kullanayım tam notumu o zaman vercem pierciğime
Kom daha önce kullanıp bedeninden memnun kaldığın varsa online olarak da alabilirsin. Kom satan iç çamaşırı siteleri var.
Ben mesela VS'de tutturdum bi beden. Gidince hiç denemiyorum bile, hemen alıp çıkıyorum. Zaten hep aynı modeli alıyorum.
Kom'u boynerde bulabilirsin. Beden deneyip çoğunu online da alabilirsin.kom bulamayacağımı düşünüyorum ama bakıcam .
pentinin mağazası var. Mark &Spencer yaşadığım yerde yok mağazası. Boyner, YKM falan olur mu bilemiyorumdarkmore bursada varmış
penye gecelikleri güzel satenlerini merak ediyorum deneme fırsatım daha olmadıBen hepsini pierre aldığım için tam not bendende çok güzel kumaşları cnm :)
Ben satenlerini almıştım cnm normallerini denemedim. penye olanlarını yani.penye gecelikleri güzel satenlerini merak ediyorum deneme fırsatım daha olmadı
penyeleride kaliteli pijamaları diz falan yapmıyor ki gündüz bile geceliklerle geziyorumBen satenlerini almıştım cnm normallerini denemedim. penye olanlarını yani.
ahahah aynen evde rahat edebilmek için napıcan işte.penyeleride kaliteli pijamaları diz falan yapmıyor ki gündüz bile geceliklerle geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?