İç Çamaşırı Seçimi.

pierre cardin markasını hiçbir sütyen markasıyla değişmem o kadar kaliteli , sağlık açısından çok iyi . sarkık fln da göstermiyor

Kesinlikle pierre cardin cnm

Bence bedenini tekrar bir olctur 75 i doldurmuyor diyorsun da sırtini tam kavrayan bir sutyen mi ona bir bak derim la senza iyidir bir de baki dalyandan alabilirsin sanırım markası pretty polly o da iyi

sırtımı tam kavrıyor. üst kısımlar boş sanki. arkadaşların dediğimi gibi cup ölçüm küçük biraz sanırım.

Ten de çok güzel sudyenler var ben destekli kullanmıyorum biraz daha eski usül sudyenler kullanıyorum..rahat oluyo evin içinde
Tam olarak günlük bişey mi fantazi tarzı mı lazım size ?

fantazi değil günlük.
bende penti alırım diyordum. seninkiler neden öyle oldu ki.

anıl markayı tavsiye ederim arkadaşım her türlüsünü denedim en çok anıldan memnun kaldım
anıl bende kullandım. çok beğendim. şimdi nerede satılıyor bilmiyorum

Yalnız sütyen seçerken rakam olan ölçü sırt genişliği harf ise göğüs kupunu gösterir yani asıl olarak harf dikkat edilmeli
Pentinin modelleri gayet iyi

bende penti lotus kulanıyorum iyi toparlıyor sarkıklık ve büyüklük sorunu olanlar için çok ideal ama arkadaşlar piere cardini çok övmüş denemek istedim şimdi
benim gibi sarkık ve büyük göüsler için piere cardinin hanfi modelini tavsiye edersiniz

4330 modeline bayılıyorum ekru renginde çok hoş bir model

Valla bilemiyorum. Başka penti sütyenim de var ama sadece son aldıklarımın ikisi yamuldu. Dış kumaşı çektiği için üstler böyle dışa kıvrılıyor. Resmen çöp oldu.

Valla bilemiyorum. Başka penti sütyenim de var ama sadece son aldıklarımın ikisi yamuldu. Dış kumaşı çektiği için üstler böyle dışa kıvrılıyor. Resmen çöp oldu.

allah allah,kaliteyi mi bozdu acaba,benimkiler de bir sorun yok.

Elde yıkıcaksak makineyi niye aldıkki ne kadar saçma ya

yuvarlak sütyen yıkama aparatı var. ablam almıştı bana hiç kullanmadım.
ablam çok memnun.
elde yıkayınca benim içime sinmiyor.

elde yıkıyorum ben,öyle yazıyor

Bencede o aparatta yıkanması gerekiyor yazsada yazmasada , benımde içime sinmiyor nedense
Ben hiç elde yıkamadım ya benim de içime sinmez. :/ makinaya oysa ki Bi iki parça bir şey atmıştım, ezilme ihtimali de yok. Bundan sonra etikete bakıp elde yıkayın diyenleri almayacağım. oysa ki onları bile zor bulmuştum bir şey dolduramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…