- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
pierre cardin markasını hiçbir sütyen markasıyla değişmem o kadar kaliteli , sağlık açısından çok iyi . sarkık fln da göstermiyorSelam kızlar.
Bir kaç yorum alırsam sevinirim.
Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.
Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.
Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.
EDİT: Dantelli falan kullanmıyorum hiç. Kullanan arkadaşlar, dışarıdan belli olmuyor değil. tişört sweet falan giyildiğinde.
Kesinlikle pierre cardin cnmPentiden küçük ve destekli üç sütyen aldım. Bi tanesi yıkayınca yamuldu. İkincisini soğuk makinada yıkadım o da yamuldu. Üçüncüsüne gözüm gibi bakıyorum.elde yıkama zorunluluğu olmayan Bi sütyen arıyorum ben de biraz destekli ve küçük kalıplı.
anıl markayı tavsiye ederim arkadaşım her türlüsünü denedim en çok anıldan memnun kaldımVictorias Secret desem mi
Pierre cardin de böyle kendini yabacı gibi gösteren bir firma olduğu için çok antipati duyuyorum.Kesinlikle pierre cardin cnm
Pierre cardin de böyle kendini yabacı gibi gösteren bir firma olduğu için çok antipati duyuyorum.
Aynen öyle bi pierreci dahakesinlikle pierre cardin derim hem çok sağlamlar hemde makinaya atınca ezilme yamulma olmuyor taş gibiler
Bence bedenini tekrar bir olctur 75 i doldurmuyor diyorsun da sırtini tam kavrayan bir sutyen mi ona bir bak derim la senza iyidir bir de baki dalyandan alabilirsin sanırım markası pretty polly o da iyi
Ten de çok güzel sudyenler var ben destekli kullanmıyorum biraz daha eski usül sudyenler kullanıyorum..rahat oluyo evin içinde
Tam olarak günlük bişey mi fantazi tarzı mı lazım size ?
bende penti alırım diyordum. seninkiler neden öyle oldu ki.Pentiden küçük ve destekli üç sütyen aldım. Bi tanesi yıkayınca yamuldu. İkincisini soğuk makinada yıkadım o da yamuldu. Üçüncüsüne gözüm gibi bakıyorum.elde yıkama zorunluluğu olmayan Bi sütyen arıyorum ben de biraz destekli ve küçük kalıplı.
anıl bende kullandım. çok beğendim. şimdi nerede satılıyor bilmiyorumanıl markayı tavsiye ederim arkadaşım her türlüsünü denedim en çok anıldan memnun kaldım
4330 modeline bayılıyorum ekru renginde çok hoş bir modelbende penti lotus kulanıyorum iyi toparlıyor sarkıklık ve büyüklük sorunu olanlar için çok ideal ama arkadaşlar piere cardini çok övmüş denemek istedim şimdi
benim gibi sarkık ve büyük göüsler için piere cardinin hanfi modelini tavsiye edersiniz
Valla bilemiyorum. Başka penti sütyenim de var ama sadece son aldıklarımın ikisi yamuldu. Dış kumaşı çektiği için üstler böyle dışa kıvrılıyor. Resmen çöp oldu.sırtımı tam kavrıyor. üst kısımlar boş sanki. arkadaşların dediğimi gibi cup ölçüm küçük biraz sanırım.
fantazi değil günlük.
bende penti alırım diyordum. seninkiler neden öyle oldu ki.
anıl bende kullandım. çok beğendim. şimdi nerede satılıyor bilmiyorum
valla bende bulamıyorum bulursan banada haber veranıl bende kullandım. çok beğendim. şimdi nerede satılıyor bilmiyorum
Valla bilemiyorum. Başka penti sütyenim de var ama sadece son aldıklarımın ikisi yamuldu. Dış kumaşı çektiği için üstler böyle dışa kıvrılıyor. Resmen çöp oldu.
Etiketinde elde yıkayın yazıyor.allah allah,kaliteyi mi bozdu acaba,benimkiler de bir sorun yok.
Elde yıkıcaksak makineyi niye aldıkki ne kadar saçma yaEtiketinde elde yıkayın yazıyor.yamulduktan sonra baktım tabi. sizinkinde ne yazıyor?
yuvarlak sütyen yıkama aparatı var. ablam almıştı bana hiç kullanmadım.Etiketinde elde yıkayın yazıyor.yamulduktan sonra baktım tabi. sizinkinde ne yazıyor?
Etiketinde elde yıkayın yazıyor.yamulduktan sonra baktım tabi. sizinkinde ne yazıyor?
Bencede o aparatta yıkanması gerekiyor yazsada yazmasada , benımde içime sinmiyor nedenseyuvarlak sütyen yıkama aparatı var. ablam almıştı bana hiç kullanmadım.
ablam çok memnun.
elde yıkayınca benim içime sinmiyor.
Elde yıkıcaksak makineyi niye aldıkki ne kadar saçma ya
yuvarlak sütyen yıkama aparatı var. ablam almıştı bana hiç kullanmadım.
ablam çok memnun.
elde yıkayınca benim içime sinmiyor.
elde yıkıyorum ben,öyle yazıyor
Ben hiç elde yıkamadım ya benim de içime sinmez. :/ makinaya oysa ki Bi iki parça bir şey atmıştım, ezilme ihtimali de yok. Bundan sonra etikete bakıp elde yıkayın diyenleri almayacağım.Bencede o aparatta yıkanması gerekiyor yazsada yazmasada , benımde içime sinmiyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?