İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz evli barkli insanlar çocuk olsun diye paralariz kendimizi olmaz. Bunlar tek gecelik iliskide hamile kalirlar sonra da gider kurtajla bebelerin canlarina kiyarlar. Ya sabir.. cok sey derimde banlaniyorum sonra
Bunlar derken neyi kastediyorsun sen? senin çocuğun olmuyorsa bana hakaret etme hakkı mı veriyor bu? de de ne demek ıstıyorsan? bekliyorum

sunmak nedir ya,tepsi götür odanın ortasına onun üstüne otur..tepsi altın olsun ama kendımı sana altın tepside sunuyorum dersin havan olur:)
ama kırmızı olsun haa!!

Bunlar derken neyi kastediyorsun sen? senin çocuğun olmuyorsa bana hakaret etme hakkı mı veriyor bu? de de ne demek ıstıyorsan? bekliyorum

Şekerim. Edemedim hakaret. Bende ona uzuluyorum zaten. Yazdigim metne bakarsan hakaret icerikli bir kelime yok. Kendi yaptigini sana soyluyorum hakaret diyorsun tobe ya:))

ya onu bunu geç. sana bunlar demeye kimsenin hakkı yok. kurtaj vs meselesine girmiycem.

ama eski konularına baktım. seni aldatmış vs neler neler yapmış. gittin bi de evlendin mi?

Ben de seksi iç çamaşırı giymeyi severim ama normal kıyafetimin altına giyerim zaten özellikle geceye has giymem. Bence sen de böyle yap yoksa beden normalin dışında şeyi görünce nasıl davranacağını bilemiyor haliyle soruyorsun buraya :) Yani gitsen de özel bişeyler hareketler yapma normal davran.

Konuyla alakasiz eskinkonularina istinaden soylemek istediklerim var. Kadinlarin kendilerini ezen, asagilayan, aldatan, yalan soyleyen adamlarda ne bulduğunu anlayamiyorum. Cocugunu, anani, babani kardesini kosulsuz seversin ama bi adam icin bu kadar fedakarlik fazla degil mi? Sen o adam icin odulsun, o adam senin icin ceza. İnan cocuk istemezsen hamile kalmiyorsun, seven saygi duyan adam seni istemedigin kaliplara sokmuyor, zor durumlarin icinde bulmuyorsun kendini. Eski konularini okuyunca gercekten cok uzuldum, kimse boyle muameleleri hak etmiyor

bakın cok zor zamanlardan geçiyorum kendimi bir nebze daha iyi hissetmek adına bişeyler yapma cabansındayım belki doğru belki yanlış ama simdi camı açıp c
Şekerim. Edemedim hakaret. Bende ona uzuluyorum zaten. Yazdigim metne bakarsan hakaret icerikli bir kelime yok. Kendi yaptigini sana soyluyorum hakaret diyorsun tobe ya:))
bunlar derken ne demeye calıstığını biliyorum ben. dikkat ette kızın kardesın ya da sen aynı durumda kalmayasın düşmez kalkmaz bir allah. biraz vicdan anlayış. lütfen kapatın konumu okumadanda duramıyorum şimdi çığlık atcam@mune

Sen de kalma bu durumda şekerim silah mı dayıyo adam başına, ne mecburiyetin var bitti diyip gitmek elinde duyanda mecbursun kölesin zanneder

aslında konu sahibi tam olarak olayı yazsan daha net cevap verilir. kim nerde napmış çok da anlaşılmıyor. bide kendin anlat istersen

Sana ne dersek diyelim.. O adam değişmeyecek ve beklentilerde hep çıta yükselecek.. Umarım ileride pişman olmazsın. Hakkında hayırlısını dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…