- 20 Ağustos 2015
- 258
- 133
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Ne diyelim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biten-iliski-ardindan.887001/
Bu da aralıktaki konun, inşallah burda anlattığın adam.değildir senden dans bekleyen senin de kendini sunmayı düşündüğün
Bunlar derken neyi kastediyorsun sen? senin çocuğun olmuyorsa bana hakaret etme hakkı mı veriyor bu? de de ne demek ıstıyorsan? bekliyorumBiz evli barkli insanlar çocuk olsun diye paralariz kendimizi olmaz. Bunlar tek gecelik iliskide hamile kalirlar sonra da gider kurtajla bebelerin canlarina kiyarlar. Ya sabir.. cok sey derimde banlaniyorum sonra
Bunlar derken neyi kastediyorsun sen? senin çocuğun olmuyorsa bana hakaret etme hakkı mı veriyor bu? de de ne demek ıstıyorsan? bekliyorum
Bu muhteşem yy tarzı diziler çıkalı bazı tip erkeklerde kendini padişah sanma tuhaflığı başladı..
Sunmak.. Dans et, raks et hatuunn
Bunlar derken neyi kastediyorsun sen? senin çocuğun olmuyorsa bana hakaret etme hakkı mı veriyor bu? de de ne demek ıstıyorsan? bekliyorum
Yok, evli değil.ya onu bunu geç. sana bunlar demeye kimsenin hakkı yok. kurtaj vs meselesine girmiycem.
ama eski konularına baktım. seni aldatmış vs neler neler yapmış. gittin bi de evlendin mi?
Ne diyim, konu sahibine Allah akıl fikir versin.. Birde kürtaja içim ezildi.. Keşke böyle adamlara pirim vermese genç kadınlar..E adam arap onların kadınları sağlam dans eder
bunlar derken ne demeye calıstığını biliyorum ben. dikkat ette kızın kardesın ya da sen aynı durumda kalmayasın düşmez kalkmaz bir allah. biraz vicdan anlayış. lütfen kapatın konumu okumadanda duramıyorum şimdi çığlık atcam@muneŞekerim. Edemedim hakaret. Bende ona uzuluyorum zaten. Yazdigim metne bakarsan hakaret icerikli bir kelime yok. Kendi yaptigini sana soyluyorum hakaret diyorsun tobe ya:))
Yok, evli değil.
bakın cok zor zamanlardan geçiyorum kendimi bir nebze daha iyi hissetmek adına bişeyler yapma cabansındayım belki doğru belki yanlış ama simdi camı açıp c
bunlar derken ne demeye calıstığını biliyorum ben. dikkat ette kızın kardesın ya da sen aynı durumda kalmayasın düşmez kalkmaz bir allah. biraz vicdan anlayış. lütfen kapatın konumu okumadanda duramıyorum şimdi çığlık atcam@mune
Sana ne dersek diyelim.. O adam değişmeyecek ve beklentilerde hep çıta yükselecek.. Umarım ileride pişman olmazsın. Hakkında hayırlısını dilerim.bakın cok zor zamanlardan geçiyorum kendimi bir nebze daha iyi hissetmek adına bişeyler yapma cabansındayım belki doğru belki yanlış ama simdi camı açıp c
bunlar derken ne demeye calıstığını biliyorum ben. dikkat ette kızın kardesın ya da sen aynı durumda kalmayasın düşmez kalkmaz bir allah. biraz vicdan anlayış. lütfen kapatın konumu okumadanda duramıyorum şimdi çığlık atcam@mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?