- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Tamam . Konu acınca siE danısırım bundan sonra.Konu başlığına iç çamaşırı, bir soru, bi bakın yav falan yazıp altına da açıklama yapabiliyoruz, biliyorsunuz değil mi? Bütün konuyu başlıkta anlatmamız şart değil.
Evli değilim. Kürtajda karar verdim. Ahlak bekcileri dolusmasın diye yazdım oyle ama şimdi konu daha beter hal alıcak bu mesajdan sonra. Ben kaçar.Sen ne kadarlık evlisin daha şubatta sevgilimden 5 haftalik hamileyim demişsin
kız yaa kayınvalideyi alıp gelirse sürpriz niyetine kadına inme inmesin :))
Evli değilim. Kürtajda karar verdim. Ahlak bekcileri dolusmasın diye yazdım oyle ama şimdi konu daha beter hal alıcak bu mesajdan sonra. Ben kaçar.
Pardon esime kendimi beğendirmek istememin problemi nerde? Siz yapmaZsınız saygı duyarım ama yapanı boyle asağılamaya calısmak niye? Bu doğanın kanunu erkekte onun için bişey yapan kadından daha cok zevk alır. Kadında beğenilmekten. Sizin kafa enteresan farklı düşğnceye tahammülğnüz yok.
kız yaa kayınvalideyi alıp gelirse sürpriz niyetine kadına inme inmesin :))
Danışmanlık ücrete tabii ama. Çaylar müesseden.Tamam . Konu acınca siE danısırım bundan sonra.
Korunuyorun suan. Adet sonemimi bekliyorım doğum kontrol hapı için.Bebek aldırdın madem bir dahakine az dikkatli ol, nasıl sunacağından önemlisi nasıl korunduğun, kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir
Daha iyi değil mi işte
Habersiz gelmesin kimse
dikkat et de o aldığın seksi çamaşırlar yüzünden tekrar hamile kalıp masum bir cana daha kıyma...Evli değilim. Kürtajda karar verdim. Ahlak bekcileri dolusmasın diye yazdım oyle ama şimdi konu daha beter hal alıcak bu mesajdan sonra. Ben kaçar.
evet aynı adamhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biten-iliski-ardindan.887001/
Bu da aralıktaki konun, inşallah burda anlattığın adam.değildir senden dans bekleyen senin de kendini sunmayı düşündüğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?