İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunlardan kastim sen ve sen gibi yapan diger hatunlar. Yaptiginiz hata kendinizi baglar bizi ilgilendirmez ama bebenin canina kast etmek ne demektir. Yoksa gercekten ne yaptiginiz beni ilgilendrniyor

aslında konu sahibi tam olarak olayı yazsan daha net cevap verilir. kim nerde napmış çok da anlaşılmıyor. bide kendin anlat istersen
anlatamadığım bu zaten ben hayatımda neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bunun fikrini istemiyorum kimseden. yazdığım konu sadece önemli olan.

anlatamadığım bu zaten ben hayatımda neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bunun fikrini istemiyorum kimseden. yazdığım konu sadece önemli olan.

Sadece iç çamaşırını nasıl sunacağın mı önemli,başka hiçbir derdin yok yani, pes

Giyip yanina oturman yeterli bence tabiki sarilcan yakinlascan zaten seksi bir gecelikle gordugunde esinde tepkisiz kalmaz dans etmeye falan cokda gerek kalmiyo

İdolum oldunuz haberiniz ola :)

İşin uzmanı süper özetlemiş durumu

durumundan memnunsan ve çarenin bu olduğunu düşünüyorsan sıkıntı değil. ancak sıkıntın varsa anlatabilirsin de. çamaşır sunma olayı da aynen internetten video izleyebilirsin. umarım sorunun çözülür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…