- 20 Ağustos 2015
- 258
- 133
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Söz konusu sadece kişiyi ilgilendiren bir eylem ise, yok.
Yok diyorum ve daima öyle kalacak.
Hukuken hakkım var ise, kim hesap sorabilir?
Allah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söz konusu sadece kişiyi ilgilendiren bir eylem ise, yok.
Yok diyorum ve daima öyle kalacak.
Hukuken hakkım var ise, kim hesap sorabilir?
Nimet için böyle söylenir mi hiçYaninda bir kasik kremayla sunabilirsin canim arzusuna gore diledigi yere surer
Evlilik öncesi ilişkiye saygı duyan üyeler
şuan ne hikmetse hıııı sen ne ara evlendin diye çıkış yapıyor.
Bu da tarihe geçer bence.
Sevişebilir, ayrılmayabilir.
Tüm olumsuzluklarına rağmen adamın,
sevişmek istemeye de devam etmek isteyebilir.
Kime ne ki bundan?
Kürtaj yaptırmasından vurulması da kimse kusura bakmasın ama korkunç.
Burada Kürtajın korunma yöntemi olmadığını bilmeyen yoktur zaten. ne tür bir mecbur kalınmışlık yaşandığını bilmiyoruz.
Konu amacını fazlasıyla aştı.
Sizi muhattap aldığımı hatırlamıyorum.Katılıktan ziyade gereksiz yorumunuz.
Size ne kadının kürtajından?
İsteyerek aldırır, mecbur kalır aldırır, sorumluluk istemez aldırır. Size ne?
isteyen katılmak Evet katı olabilir yorumum belki ama herkes önce kendine bakmalı ne yapıyorsa karşılığında aldığı tepkiye de kırılmamalı, kürtaj eğer onun için mi acıysa yapmaması gerekirdi ne olursa olsun sahip çıkabilirdi.
Şimdi mecburdum aldırdım ayakları olmaz. Sevgilisi de kabul etmiş ama kendisi aldırmayı uygun görmüş çünkü istediği hayatı yaşayamayacaktı bi bebek olsaydı.
Anasinin rahmine tutunan bi canliyi keyfinden yada sartlardan oturu yerinden sokmek ne kadar etikse benim yorumum da etik. Doğru degil. Onceden alacakti önlemini.ya da hic bulasmayacakti. Ama bebek ya. Yillarini servetini harcayip bebek sahibi olmaya calisanlar var. Uzuluyorum gercekten. Belki o cocuk onun yeniden hayata tutunma sebebi olacakti bilemiyoruzki. Kendi kendine yapıp kendine kendine kurtulmus. Gercekten cok uzucu ve kotu bir durum
Evlilik öncesi ilişkiye saygı duyan üyeler
şuan ne hikmetse hıııı sen ne ara evlendin diye çıkış yapıyor.
Bu da tarihe geçer bence.
Sevişebilir, ayrılmayabilir.
Tüm olumsuzluklarına rağmen adamın,
sevişmek istemeye de devam etmek isteyebilir.
Kime ne ki bundan?
Kürtaj yaptırmasından vurulması da kimse kusura bakmasın ama korkunç.
Burada Kürtajın korunma yöntemi olmadığını bilmeyen yoktur zaten. ne tür bir mecbur kalınmışlık yaşandığını bilmiyoruz.
Konu amacını fazlasıyla aştı.
fakat kimsenın hayatını bılemezsınız içyuzunu neler yasadığını. sıze sorulan bısey ıcın tabi ki sıze ne diyemeyiz. ama burda benım bu adamla devam etmem doğru mu demiyorum ben. bu adam bunları haketmıyor mu demiyorum. bu durumda evet sıze ne oluyor
Ne alaka nimeti cope at mi diyorum yine yenilecek?Nimet için böyle söylenir mi hiç
o konuda kımse devam et demedı ama . ben kendım karar verdım devam ettim. kararımdan da evet kıme ne. savundukları bu zatenAy inşallah başka konularda denk geliriz evli kadınlara gelince şak diye boşan diyen ama bu konuda sananeci kesilenlerle, ilişkide pul yerine konmak çok doğal çünkü, evli iken aldatılırsa boşansın ama sevgili iken aldatılırsa bize ne hiç laf etmeyelim
Hanımefendi, konu kürtaj değil farkındaysanız. Kadın ben kürtaj oldum diye mi konu açmış? Hayır. Alakasız bir yerden kadının kürtajına geldi mesele. Sonrası vurun abalıya.Hic merhamet gostere
Hersey kanundami yazar. İnsanliginizi anayasadaki hukuk kurallariylmi sinirli tutuyorsunuz. Ha oyleyse bilemem. O sizin insanliginizdir. Ne demek yorum yapma karışma? Karışma olay aninda olur. Karismamiizin imkani zaten yok kadinin yazdigi seye de yorum yapma hakkini bu platform sunuyor bize. Hakaret etmedim. Gururunu incitmedim. Kendi yaptiklarini söylüyor insanlar burada ona. Magduru oynamayin. Bakamayacagimiz her canliyi iyiligi icin katledecegiz mi? Birakin allah dusunur rizkini ya. Mal para yuzunden cana kiyanlara allah soracak hesabını. Berabt bir ulke berbt bi zamanda yasiyoruz yazik ya
güzel ya da cırkın onu bile tartışmak istemiyorum ben zaten ama anlayamıyorsunuz. karar benım ilişki benımYazdıkların ortada ne yazarsan onu bilirim, cok mu güzel yani yaşadıkların bunu mu savunacaksın bana, aldatmış özgüvenini bitirmiş alıntı da ekleyebilirim 1 2 ay önceye ait yani konu
Uzun sureli sevgilisinden hamile kalip aldirmayanlar var, nasil tek gecelik gibi laflarla itham edebiliyorsunuz? Sizin cocugunuz cok zor olmussa suclusu onlar mi? Aldirmasini savunmuyorum ama soylediginiz cok cok ayip !Biz evli barkli insanlar çocuk olsun diye paralariz kendimizi olmaz. Bunlar tek gecelik iliskide hamile kalirlar sonra da gider kurtajla bebelerin canlarina kiyarlar. Ya sabir.. cok sey derimde banlaniyorum sonra
Sizi muhattap aldığımı hatırlamıyorum.
İnsanların istediği gibi yorum yapmaya hakkı olan bi form burası benim yorumum gereksizdi de sizi neden gerdi acaba gereksiz diyip es geçebilirsiniz..
Sorumluluk istemeyip çocuk aldırmak yerine korunma için önlem almalı ki küçücük bi bebeği ana rahminden parçalara bölüp kolunu bacağını koparıp çıkarmasınlar..
Üstüme alındım çünkü ben sordum konuda eşleriniz diye sorduğu için evli sandım biri de eski konusunu paylaşmış girdim baktım 1 ay önceye ait, ne ara evlendin dedim, sevgilim dese aaa ne demek sevgilin sevgiline don mu giyecejsin demezdim
Dünyada yaşıyoruz ve buranın kuralları beni bağlar.Allah.
Bizlik bişey yok zaten kürtaj lafı yorumlarda ilk benim bahsettiğim bişeymiş gibi olaylar hoopp aldı başını gitti.Sizene panpa?