İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik öncesi ilişkiye saygı duyan üyeler
şuan ne hikmetse hıııı sen ne ara evlendin diye çıkış yapıyor.

Bu da tarihe geçer bence.

Sevişebilir, ayrılmayabilir.
Tüm olumsuzluklarına rağmen adamın,
sevişmek istemeye de devam etmek isteyebilir.
Kime ne ki bundan?

Kürtaj yaptırmasından vurulması da kimse kusura bakmasın ama korkunç.
Burada Kürtajın korunma yöntemi olmadığını bilmeyen yoktur zaten. ne tür bir mecbur kalınmışlık yaşandığını bilmiyoruz.

Konu amacını fazlasıyla aştı.

Üstüme alındım çünkü ben sordum konuda eşleriniz diye sorduğu için evli sandım biri de eski konusunu paylaşmış girdim baktım 1 ay önceye ait, ne ara evlendin dedim, sevgilim dese aaa ne demek sevgilin sevgiline don mu giyecejsin demezdim

Katılıktan ziyade gereksiz yorumunuz.
Size ne kadının kürtajından?
İsteyerek aldırır, mecbur kalır aldırır, sorumluluk istemez aldırır. Size ne?
Sizi muhattap aldığımı hatırlamıyorum.
İnsanların istediği gibi yorum yapmaya hakkı olan bi form burası benim yorumum gereksizdi de sizi neden gerdi acaba gereksiz diyip es geçebilirsiniz..
Sorumluluk istemeyip çocuk aldırmak yerine korunma için önlem almalı ki küçücük bi bebeği ana rahminden parçalara bölüp kolunu bacağını koparıp çıkarmasınlar..

isteyen katılmak Evet katı olabilir yorumum belki ama herkes önce kendine bakmalı ne yapıyorsa karşılığında aldığı tepkiye de kırılmamalı, kürtaj eğer onun için mi acıysa yapmaması gerekirdi ne olursa olsun sahip çıkabilirdi.
Şimdi mecburdum aldırdım ayakları olmaz. Sevgilisi de kabul etmiş ama kendisi aldırmayı uygun görmüş çünkü istediği hayatı yaşayamayacaktı bi bebek olsaydı.

Anasinin rahmine tutunan bi canliyi keyfinden yada sartlardan oturu yerinden sokmek ne kadar etikse benim yorumum da etik. Doğru degil. Onceden alacakti önlemini.ya da hic bulasmayacakti. Ama bebek ya. Yillarini servetini harcayip bebek sahibi olmaya calisanlar var. Uzuluyorum gercekten. Belki o cocuk onun yeniden hayata tutunma sebebi olacakti bilemiyoruzki. Kendi kendine yapıp kendine kendine kurtulmus. Gercekten cok uzucu ve kotu bir durum

Sizene panpa?

Evlilik öncesi ilişkiye saygı duyan üyeler
şuan ne hikmetse hıııı sen ne ara evlendin diye çıkış yapıyor.

Bu da tarihe geçer bence.

Sevişebilir, ayrılmayabilir.
Tüm olumsuzluklarına rağmen adamın,
sevişmek istemeye de devam etmek isteyebilir.
Kime ne ki bundan?

Kürtaj yaptırmasından vurulması da kimse kusura bakmasın ama korkunç.
Burada Kürtajın korunma yöntemi olmadığını bilmeyen yoktur zaten. ne tür bir mecbur kalınmışlık yaşandığını bilmiyoruz.

Konu amacını fazlasıyla aştı.

Tesekkur ederim aklımdan geçirip toparlayamadım cümleleri yazmışsınız

sansıma da konuyu kımse kapatmıyor

fakat kimsenın hayatını bılemezsınız içyuzunu neler yasadığını. sıze sorulan bısey ıcın tabi ki sıze ne diyemeyiz. ama burda benım bu adamla devam etmem doğru mu demiyorum ben. bu adam bunları haketmıyor mu demiyorum. bu durumda evet sıze ne oluyor

Yazdıkların ortada ne yazarsan onu bilirim, cok mu güzel yani yaşadıkların bunu mu savunacaksın bana, aldatmış özgüvenini bitirmiş alıntı da ekleyebilirim 1 2 ay önceye ait yani konu

Ay inşallah başka konularda denk geliriz evli kadınlara gelince şak diye boşan diyen ama bu konuda sananeci kesilenlerle, ilişkide pul yerine konmak çok doğal çünkü, evli iken aldatılırsa boşansın ama sevgili iken aldatılırsa bize ne hiç laf etmeyelim
o konuda kımse devam et demedı ama . ben kendım karar verdım devam ettim. kararımdan da evet kıme ne. savundukları bu zaten

Canım yemek sunulur, ödev sunulur, yarışma sunulur. Ama insan sunulmaz:KK53: Çünkü insan canlı bir varlıktır, nesne değildir.
Ya tamam cinsellik ihtiyaç ona katılıyorum, doğal falan ama yine de özel bir şey. Bireysel olmasa herkes ortalık yerde ...:KK51: Heh neyse işte ondan sebeple, burada fantezi önerisi almak uygun değil. Çünkü burası kamuya açık bir alan, ve bu platformun da amaçları arasında bu tür sorulara cevap vermek yok. Ek olarak sadece sizin özeliniz değil, cevap yazacak olan üyelerin de özeli söz konusu. E siz herkesin özel sunumunu merak ettiğiniz için onlar da buna cevap vermiş olacaklar neticede:KK52:

Hic merhamet gostere

Hersey kanundami yazar. İnsanliginizi anayasadaki hukuk kurallariylmi sinirli tutuyorsunuz. Ha oyleyse bilemem. O sizin insanliginizdir. Ne demek yorum yapma karışma? Karışma olay aninda olur. Karismamiizin imkani zaten yok kadinin yazdigi seye de yorum yapma hakkini bu platform sunuyor bize. Hakaret etmedim. Gururunu incitmedim. Kendi yaptiklarini söylüyor insanlar burada ona. Magduru oynamayin. Bakamayacagimiz her canliyi iyiligi icin katledecegiz mi? Birakin allah dusunur rizkini ya. Mal para yuzunden cana kiyanlara allah soracak hesabını. Berabt bir ulke berbt bi zamanda yasiyoruz yazik ya
Hanımefendi, konu kürtaj değil farkındaysanız. Kadın ben kürtaj oldum diye mi konu açmış? Hayır. Alakasız bir yerden kadının kürtajına geldi mesele. Sonrası vurun abalıya.
Size bu platform insanları yargılama hakkını değil, size sunduğu konulara yorum yapma hakkını sunuyor.
Gururunu incitmediniz mi? Bence dönün bir daha okuyun yazdıklarınızı.
Mağduru niye oynayayım, hanımefendi? Ortada bir mağduriyet yok, bir eylem var sadece. Sizce yanlış olması yanlış olduğu anlamına gelmez.
Bu devlet de Allah'ın kanunlarına göre değil, Anayasaya göre yönetiliyor yani evet yasanın demesi yeterli. Dini yorum da yasak ayrıca. Sizin inancınız yasaklıyorsa siz yapmazsınız. Herkes sizin inancınızı paylaşmak zorunda da değil.
Siz kendi hayat görüşünüzü insanlara dikte etmeye çalışmayın, verilecek hesabımızı da bize bırakın.
Sizi hiç alakadar etmez. Vereceksek biz vereceğiz hesabı, bizimle bir sizi de mi atacaklar cehenneme, size ne oluyor?

Son düzenleme:
Yazdıkların ortada ne yazarsan onu bilirim, cok mu güzel yani yaşadıkların bunu mu savunacaksın bana, aldatmış özgüvenini bitirmiş alıntı da ekleyebilirim 1 2 ay önceye ait yani konu
güzel ya da cırkın onu bile tartışmak istemiyorum ben zaten ama anlayamıyorsunuz. karar benım ilişki benım

Biz evli barkli insanlar çocuk olsun diye paralariz kendimizi olmaz. Bunlar tek gecelik iliskide hamile kalirlar sonra da gider kurtajla bebelerin canlarina kiyarlar. Ya sabir.. cok sey derimde banlaniyorum sonra
Uzun sureli sevgilisinden hamile kalip aldirmayanlar var, nasil tek gecelik gibi laflarla itham edebiliyorsunuz? Sizin cocugunuz cok zor olmussa suclusu onlar mi? Aldirmasini savunmuyorum ama soylediginiz cok cok ayip !

Sizi muhattap aldığımı hatırlamıyorum.
İnsanların istediği gibi yorum yapmaya hakkı olan bi form burası benim yorumum gereksizdi de sizi neden gerdi acaba gereksiz diyip es geçebilirsiniz..
Sorumluluk istemeyip çocuk aldırmak yerine korunma için önlem almalı ki küçücük bi bebeği ana rahminden parçalara bölüp kolunu bacağını koparıp çıkarmasınlar..

Ben sizi muhatap almışım demek ki, alıntılamanın yasak olduğunu sanmıyorum.
Ama konu dışı yorum yasak, ceza sebebi. Kibledim sizi ve diğer arkadaşlarınızı.

Hemen ajitasyon yapın, parçalara bölmesinleeeer bacağını koparmasınlaaar böhhüüüü. Kolu bacağı yok zaten yasal kürtaj süresinde hatırlatayım. Kanunen yasak olmayan bişeyi eleştirmek sizin ne haddinize?

Üstüme alındım çünkü ben sordum konuda eşleriniz diye sorduğu için evli sandım biri de eski konusunu paylaşmış girdim baktım 1 ay önceye ait, ne ara evlendin dedim, sevgilim dese aaa ne demek sevgilin sevgiline don mu giyecejsin demezdim

İyi de burada insanlar dan tepki görmemek adına bu şekilde
yazdıgını söylediği halde
tavrını devam ettirdin.
Kürtajın korunma yöntemi olmadıgına ilk sen değindin.
Bilmediğini mi sanıyorsun.

Emin ol senin kadar oda biliyor.

keşke ayrılsa diye bende belirttim,
ayrılmıyor.. ne yapalım yanii. dövelim mi.
Bize ne bundan.

Fikrimizi söylemek başka, alaşagı etmek bambaşka. kusura bakma.

Dünyada yaşıyoruz ve buranın kuralları beni bağlar.
Ve yaşadığım ülke Allah'ın kurallarıyla değil insan aklıyla yönetiliyor.

Slogan vari olacak ama;
"Benim bedenim, benim kararım"

Bu arada, doğaüstü açıklamalar yerine mantığını konuştur.
Lakin Ateist birini cehennem ile korkutamazsın.

Ve umarım konu sahibide,
duruşundan taviz vermeyecek kadar olgun ve kararlıdır.
Umarım din adı altında kısıtlamaların gururunu ve özgürlüğünü hiç saydığını bilir.

Bizlik bişey yok zaten kürtaj lafı yorumlarda ilk benim bahsettiğim bişeymiş gibi olaylar hoopp aldı başını gitti.
Ben neden kürtaj oldun demedim, önceki sayfalara dönüp bakılırsa konu ile alakalı yazılan yorumlara da sanane Vs Vs. Gibi saçma cevapları var zaten.
Hem gelmiş konu açmış gelen her yoruma ayrı bi trip .
Önce kendi saygısına üslubuna bakacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X