- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
AhahahahahahahahahaArtik bdv'de herseyi okudugunu saniyordum, ama yinede sasiriyorum ya...
En iyisi kendini paketle kizim, orana burana fiyonk yapistir, öyle sun kendini...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahahahahahahaArtik bdv'de herseyi okudugunu saniyordum, ama yinede sasiriyorum ya...
En iyisi kendini paketle kizim, orana burana fiyonk yapistir, öyle sun kendini...![]()
İyi de burada insanlar dan tepki görmemek adına bu şekilde
yazdıgını söylediği halde
tavrını devam ettirdin.
Kürtajın korunma yöntemi olmadıgına ilk sen değindin.
Bilmediğini mi sanıyorsun.
Emin ol senin kadar oda biliyor.
keşke ayrılsa diye bende belirttim,
ayrılmıyor.. ne yapalım yanii. dövelim mi.
Bize ne bundan.
Fikrimizi söylemek başka, alaşagı etmek bambaşka. kusura bakma.
istediğin kadar kıble canım onun doğmamış bebeğinin acıtasyonunu yapmak mı ? Neden acıtasyonunu yapayım. Benim yorumumu eleştirmek senin ne haddine. Ben konu sahibini muhatap alarak yorum yapıyorum sen söyle uzakta durursan iyi olur.Ben sizi muhatap almışım demek ki, alıntılamanın yasak olduğunu sanmıyorum.
Ama konu dışı yorum yasak, ceza sebebi. Kibledim sizi ve diğer arkadaşlarınızı.
Hemen ajitasyon yapın, parçalara bölmesinleeeer bacağını koparmasınlaaar böhhüüüü. Kolu bacağı yok zaten yasal kürtaj süresinde hatırlatayım. Kanunen yasak olmayan bişeyi eleştirmek sizin ne haddinize?
istediğin kadar kıble canım onun doğmamış bebeğinin acıtasyonunu yapmak mı ? Neden acıtasyonunu yapayım. Benim yorumumu eleştirmek senin ne haddine. Ben konu sahibini muhatap alarak yorum yapıyorum sen söyle uzakta durursan iyi olur.
Bir masa kuruyorum sonra sofrada rakı meze yanına yavaş yavaş gidiyorum hahahahahah ne günlere kaldık yaKızlar merhaba,
Bişey sorcam size eşiniz için seksi iç çamaşırları gecelik giyince bunu eşinize nasıl sunuyorsunuz?
Yani giymesine giyiyorum ama karsısına cıkınca beyapcağımı bilemiyorum. İnternetten arastırdım genelde dans ediliyormus ama oda bana kendimi cariye gibi hissettirir. Beceremem de zaten.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
ben sopa yutmuş gibi duruyorum
Birkac kisi variz ya sana uzulme diyenTesekkur ederim aklımdan geçirip toparlayamadım cümleleri yazmışsınız
sansıma da konuyu kımse kapatmıyor
evet sizinle muhattap olmayacak kadar akıllıyım en azından .Neyse belli ki muhatap olunacak insan değilsiniz. Umarım eleştirdiğiniz şeyleri yaşamazsınız.
Kusura bakmayın hayatımı durdurup eve kapanıp hereeyi bos venrediğim için. Bunu yapayım isterdiniz değil mi?Zor zamanlar geçiriyormuşsun falan filan, kendini iyi hissetmeye çalışıyormuşsun da bu mu yolu?
Çocuk aldırdığın adam için fantezi türleri icat etmek mi?
Şubat ayında hamileyim yazmışsın, kürtajın şokunu ne ara atlattın da tekrar cinsellik yaşamaya hazır olabildin sen ya? Kürtajın ardından iyi hissetmek için izlediğin yol bu mu? Yazıklar olsun.
Üstelik adam da adam değilmiş, eski konularından anlaşıldığı üzere.
E korunma yöntemimi değil, ayrıca madem direk banaydı neden alıntı yapmadın da ortaya ortaya yazıyorsun, bu adamla devam etmesi peki çok mu normal genç bir kadın için, ayrıca benim kürtaj korunma yöntemi değildir ifademen başka ki bu genel bir ifade,başka ifade olmadı ben adama ve bu kadına yasattiklarina odaklandım
Her konuda banane mi diyoruzshapee ben senin hararetli hararetli yorum yaptığın pek çok konu hatırlıyorum,o zaman herkes yorumunu yapsın çekilsin konular 50 100 sayfa nasıl uzuyo laf lafı açtığı için
Bak ilk hatırladığım 2 çocuklu bir kadının konusu, cankuslar miydi neydi kendimi camdan atıcam falan diyodu ben başlarda konu sahibine destek oldum diye hararetle bana yazmıştın ben tüm yorumları okuyup fikrimi değiştirdim o zaman neden bize ne kendi bebeleri olmadı da kapanana kadar gitti konu
Sapık gibi nesaj atıyorum kazen ve mubeye zaten kapatmıyorlar merak etmeyin.Suan isden çıktım dışardayim
Sana cevap yazıcam eve geçince.
Konu Sahibi şu konu kapatma isteğini geri alabiliyorsan çok sevinicem.