İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de burada insanlar dan tepki görmemek adına bu şekilde
yazdıgını söylediği halde
tavrını devam ettirdin.
Kürtajın korunma yöntemi olmadıgına ilk sen değindin.
Bilmediğini mi sanıyorsun.

Emin ol senin kadar oda biliyor.

keşke ayrılsa diye bende belirttim,
ayrılmıyor.. ne yapalım yanii. dövelim mi.
Bize ne bundan.

Fikrimizi söylemek başka, alaşagı etmek bambaşka. kusura bakma.

E korunma yöntemimi değil, ayrıca madem direk banaydı neden alıntı yapmadın da ortaya ortaya yazıyorsun, bu adamla devam etmesi peki çok mu normal genç bir kadın için, ayrıca benim kürtaj korunma yöntemi değildir ifademen başka ki bu genel bir ifade,başka ifade olmadı ben adama ve bu kadına yasattiklarina odaklandım

Ben sizi muhatap almışım demek ki, alıntılamanın yasak olduğunu sanmıyorum.
Ama konu dışı yorum yasak, ceza sebebi. Kibledim sizi ve diğer arkadaşlarınızı.

Hemen ajitasyon yapın, parçalara bölmesinleeeer bacağını koparmasınlaaar böhhüüüü. Kolu bacağı yok zaten yasal kürtaj süresinde hatırlatayım. Kanunen yasak olmayan bişeyi eleştirmek sizin ne haddinize?
istediğin kadar kıble canım onun doğmamış bebeğinin acıtasyonunu yapmak mı ? Neden acıtasyonunu yapayım. Benim yorumumu eleştirmek senin ne haddine. Ben konu sahibini muhatap alarak yorum yapıyorum sen söyle uzakta durursan iyi olur.

istediğin kadar kıble canım onun doğmamış bebeğinin acıtasyonunu yapmak mı ? Neden acıtasyonunu yapayım. Benim yorumumu eleştirmek senin ne haddine. Ben konu sahibini muhatap alarak yorum yapıyorum sen söyle uzakta durursan iyi olur.

Neyse belli ki muhatap olunacak insan değilsiniz. Umarım eleştirdiğiniz şeyleri yaşamazsınız.

Kızlar merhaba,

Bişey sorcam size eşiniz için seksi iç çamaşırları gecelik giyince bunu eşinize nasıl sunuyorsunuz?
Yani giymesine giyiyorum ama karsısına cıkınca beyapcağımı bilemiyorum. İnternetten arastırdım genelde dans ediliyormus ama oda bana kendimi cariye gibi hissettirir. Beceremem de zaten.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bir masa kuruyorum sonra sofrada rakı meze yanına yavaş yavaş gidiyorum hahahahahah ne günlere kaldık ya

Her konuda banane mi diyoruz shapee shapee ben senin hararetli hararetli yorum yaptığın pek çok konu hatırlıyorum,o zaman herkes yorumunu yapsın çekilsin konular 50 100 sayfa nasıl uzuyo laf lafı açtığı için

Bak ilk hatırladığım 2 çocuklu bir kadının konusu, cankuslar miydi neydi kendimi camdan atıcam falan diyodu ben başlarda konu sahibine destek oldum diye hararetle bana yazmıştın ben tüm yorumları okuyup fikrimi değiştirdim o zaman neden bize ne kendi bebeleri olmadı da kapanana kadar gitti konu

Konu sahibinin konuları tek bana mı fake geldi :) Bir de bende buradan karıştırayım ortalığı tam olsun :KK53::KK53::KK53::KK53:

Konu sahibi birseyleri bu konuya yazdigin yontemle yoluna koyacagini dusunuyorsan basina gelecek var demekki. Yasa ve kendin anla ne diyelim.

Tesekkur ederim aklımdan geçirip toparlayamadım cümleleri yazmışsınız

sansıma da konuyu kımse kapatmıyor
Birkac kisi variz ya sana uzulme diyen
Onlari gormuslerdir :)
Gercekten uzulme,kimse kimsenin ne yasadigini bilemez sartlarini bilemez
Herkes ahlak bekcisi
Hemen bahane de hazir vay cocuk sahibi olmaya calisanlar varken sen kurtaj oldun vidividi

Neyse belli ki muhatap olunacak insan değilsiniz. Umarım eleştirdiğiniz şeyleri yaşamazsınız.
evet sizinle muhattap olmayacak kadar akıllıyım en azından .
Allah kimseye yaşatmasın ben önlemimi gayet güzel alıyorum siz hiç derdine düşmeyin. İyi akşamlar

Zor zamanlar geçiriyormuşsun falan filan, kendini iyi hissetmeye çalışıyormuşsun da bu mu yolu?
Çocuk aldırdığın adam için fantezi türleri icat etmek mi?
Şubat ayında hamileyim yazmışsın, kürtajın şokunu ne ara atlattın da tekrar cinsellik yaşamaya hazır olabildin sen ya? Kürtajın ardından iyi hissetmek için izlediğin yol bu mu? Yazıklar olsun.
Üstelik adam da adam değilmiş, eski konularından anlaşıldığı üzere.

Söylemek istediğim neden kürtaj oldun Vs Vs değil olsun kendi bilir kendi vicdanı
Ama kendisi herkese saçma cevapları verirken neden benim kürtaj lafım dert oldu acaba millete.

Zor zamanlar geçiriyormuşsun falan filan, kendini iyi hissetmeye çalışıyormuşsun da bu mu yolu?
Çocuk aldırdığın adam için fantezi türleri icat etmek mi?
Şubat ayında hamileyim yazmışsın, kürtajın şokunu ne ara atlattın da tekrar cinsellik yaşamaya hazır olabildin sen ya? Kürtajın ardından iyi hissetmek için izlediğin yol bu mu? Yazıklar olsun.
Üstelik adam da adam değilmiş, eski konularından anlaşıldığı üzere.
Kusura bakmayın hayatımı durdurup eve kapanıp hereeyi bos venrediğim için. Bunu yapayım isterdiniz değil mi?

E korunma yöntemimi değil, ayrıca madem direk banaydı neden alıntı yapmadın da ortaya ortaya yazıyorsun, bu adamla devam etmesi peki çok mu normal genç bir kadın için, ayrıca benim kürtaj korunma yöntemi değildir ifademen başka ki bu genel bir ifade,başka ifade olmadı ben adama ve bu kadına yasattiklarina odaklandım
Her konuda banane mi diyoruz shapee shapee ben senin hararetli hararetli yorum yaptığın pek çok konu hatırlıyorum,o zaman herkes yorumunu yapsın çekilsin konular 50 100 sayfa nasıl uzuyo laf lafı açtığı için

Bak ilk hatırladığım 2 çocuklu bir kadının konusu, cankuslar miydi neydi kendimi camdan atıcam falan diyodu ben başlarda konu sahibine destek oldum diye hararetle bana yazmıştın ben tüm yorumları okuyup fikrimi değiştirdim o zaman neden bize ne kendi bebeleri olmadı da kapanana kadar gitti konu

Suan isden çıktım dışardayim
Sana cevap yazıcam eve geçince.

Konu Sahibi şu konu kapatma isteğini geri alabiliyorsan çok sevinicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X