İÇ çamaşırlarımdan ne istedin be adam!!!!

çok mu abidik gubidik çamaşırların vardı seda,şöyle deri kırbaçlı mırbaçlı hırsız kendini kaybettiğine göre var bir hayır bu işte
şaka bir yana sakın sahte kamera koyup sistem kurdum havası verme şıp diye anlıyorlar..

pazarda satacaktır belki kız , gel abla geeeel ikizlere takke
en önemli şeyleri çalmış adam da bugün bi iç çamaşırı almak kolay değil çok pahalı meretler

ya sen İsmail yk ya ne bakıyon değiştir nickini gözünü seveyim
neden ama yaa o ismail yk lütfen çok kaliteli şarkıları var adamın dansı müthiş gelmiş geçmiş en iyi arabeksstar toplumsal mesajlar içeren şarkıları var , ismail yk ma laf söyletmem

neden ama yaa o ismail yk lütfen çok kaliteli şarkıları var adamın dansı müthiş gelmiş geçmiş en iyi arabeksstar toplumsal mesajlar içeren şarkıları var , ismail yk ma laf söyletmem
bu yk şu almancı çocuk dimi bas gaza aşkım bas gaza diyen ,hakikaten o br duayendir kesinlikle ona lafım yokta bu lokomotif gülşen dediği kıza pek iyi konuşmamıştır muhtemelen şarkıda değil mibak merak ettim bi dinleyeyim şunu
edit gülşenin yanında çıtı pıtı birsende varmış niye böyle haksızlık ediyon sen birsene

Geçmiş olsun. Bu duyguyu cok iyi anlarim.

Belki hirsizlardan biri kadindir. Belki de takintilidir.
Hirsizlar sadece genelde para ve altin icin giriyorlar.

feysbuk , feysbuk hergün aradım durdum , feysbuk feysbuk bu kızı orda buldum
lokomotif gülşen , şıtı pıtı birsen kızların feysbukta ki isimlerini söylemiş kötü bişey değil
ismail abim söylemişse vardır altında iyi bişey
evet aynen o adam , bir kolunu hep dirseğe kadar sıvayıp tarz yapan sanaaatçımız

klipli izle , öyle müthiş bir klip olamaz ya adam aksiyon filmini kralını yapmış

ya telden açtım dinliyom baktım baya baya ciddiyetle dinliyom yeminle gülmeye başladım ne kızım bu yeni nesil hitclub mı adam çığır açmış feyzbuk açtım adımı çılgın koydum üye oldum um um um mmm

FANTAZİK HIRSIZ

ne kadar güzel şarkı değil mi dinleyip dinleyip eğleniyorum

offf en çok korktuğum şey hırsız ... evi değiştirip öyle kamera falan tak olmazmı?Allahtan evde yoktun canım ya..hem hırsız hem sapık..Allah korumuş..

geçmiş olsun. Sadece don mu almış? Başka bir zaiyat var mı? Teyzeme de girmişti yıllar önce sapık bir hırsız. Teyzemin donlarını sütyenlerini yastıklara geçirmişti manyak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…