- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
çok mu abidik gubidik çamaşırların vardı seda,şöyle deri kırbaçlı mırbaçlıkızlarrr evime hırsız girdiii((
Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmışnapıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
konuyla alakalı değil ama o nickin bir hikayesi var mı lokomotif banupazarda satacaktır belki kız , gel abla geeeel ikizlere takke
en önemli şeyleri çalmış adam da bugün bi iç çamaşırı almak kolay değil çok pahalı meretler
hahah var ismail yk nın facebook şarkısından esinlendim orda lokomotif gülşendi ben kendi adımı kullandımkonuyla alakalı değil ama o nickin bir hikayesi var mı lokomotif banu
hahah var ismail yk nın facebook şarkısından esinlendim orda lokomotif gülşendi ben kendi adımı kullandım
neden ama yaa o ismail yk lütfen çok kaliteli şarkıları var adamın dansı müthiş gelmiş geçmiş en iyi arabeksstar toplumsal mesajlar içeren şarkıları var , ismail yk ma laf söyletmemya sen İsmail yk ya ne bakıyon değiştir nickini gözünü seveyim
bu yk şu almancı çocuk dimi bas gaza aşkım bas gaza diyen ,hakikaten o br duayendir kesinlikle ona lafım yokta bu lokomotif gülşen dediği kıza pek iyi konuşmamıştır muhtemelen şarkıda değil mineden ama yaa o ismail yk lütfen çok kaliteli şarkıları var adamın dansı müthiş gelmiş geçmiş en iyi arabeksstar toplumsal mesajlar içeren şarkıları var , ismail yk ma laf söyletmem
feysbuk , feysbuk hergün aradım durdum , feysbuk feysbuk bu kızı orda buldumbu yk şu almancı çocuk dimi bas gaza aşkım bas gaza diyen ,hakikaten o br duayendir kesinlikle ona lafım yokta bu lokomotif gülşen dediği kıza pek iyi konuşmamıştır muhtemelen şarkıda değil mibak merak ettim bi dinleyeyim şunu
edit gülşenin yanında çıtı pıtı birsende varmış niye böyle haksızlık ediyon sen birsene
klipli izle , öyle müthiş bir klip olamaz ya adam aksiyon filmini kralını yapmışbu yk şu almancı çocuk dimi bas gaza aşkım bas gaza diyen ,hakikaten o br duayendir kesinlikle ona lafım yokta bu lokomotif gülşen dediği kıza pek iyi konuşmamıştır muhtemelen şarkıda değil mibak merak ettim bi dinleyeyim şunu
edit gülşenin yanında çıtı pıtı birsende varmış niye böyle haksızlık ediyon sen birsene
ya telden açtım dinliyom baktım baya baya ciddiyetle dinliyom yeminle gülmeye başladım ne kızım bu yeni nesil hitclub mıfeysbuk , feysbuk hergün aradım durdum , feysbuk feysbuk bu kızı orda buldum
lokomotif gülşen , şıtı pıtı birsenkızların feysbukta ki isimlerini söylemiş kötü bişey değil
ismail abim söylemişse vardır altında iyi bişey
evet aynen o adam , bir kolunu hep dirseğe kadar sıvayıp tarz yapan sanaaatçımız
FANTAZİK HIRSIZkızlarrr evime hırsız girdiii((
Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmışnapıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
ne kadar güzel şarkı değil mi dinleyip dinleyip eğleniyorumya telden açtım dinliyom baktım baya baya ciddiyetle dinliyom yeminle gülmeye başladım ne kızım bu yeni nesil hitclub mıadam çığır açmış feyzbuk açtım adımı çılgın koydum üye oldum um um um mmm
ama sen şu lokomotiften vazgeç bak çok ciddiyimne kadar güzel şarkı değil mi dinleyip dinleyip eğleniyorum
takılayım böyle biraz yeni albümü çıksın da bakarız ordan yine bana ilham verecek şeyler çıkarama sen şu lokomotiften vazgeç bak çok ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?