İÇ çamaşırlarımdan ne istedin be adam!!!!

ay korkutmayın beni yaaa (

tanıyan takip eden biri olmalı...
evden çıkmanı fırsat biliyor hemen dalıyor..
ve hiç gören duyan olmamıs mı acaba

sadece ic camasirlarini mi calmis baska biseye ellememis mi yani para altin falan

Hem sapık hem hırsız, ikisi bir arada.
Geçmiş olsun ...

bizim arkadaşlarımızın öğrenci evine de girmişti böyle hırsız dikkat edin sapık yani sizi falan takip edip bir şey yapmasın allah korusun

geçmiş olsun...

belki karısına götürecektir giysin diye olamazmı bence olabilirrr...

nedir bu hırsızlarda iç çamaşır merakı.bir arkadaş daha böyle konu açmıştı.

Bizim eski kiralık evimize her yıl hırsız gelirdi bir defasında eşime aldığım markalı t.shirt'ö çalmış bir şey bulamayınca

Bizim eski kiralık evimize her yıl hırsız gelirdi bir defasında eşime aldığım markalı t.shirt'ö çalmış bir şey bulamayınca

Öncelikle geçmiş olsun.
Güvenlik için alarm almıştık biz hemde daha ilk evlendiğimiz de
o zamanlarda da hırsızların favorisi yeni evli çiftlerin evine girmekti korkudan taktırmıştık hemen. Çok şükür kapımızı henüz yoklayan olmadı inşallah olmaz da.
Bizim alarmımız Yale marka maşallahı var apartmanı ayağa kaldırıyor. Ama sağolsun apartmanımız çok duyarsız bir iki defa yanlışlıkla öttürdüm bir Allahın kuluda ne oluyor demedi. Uyuz komşularım çok duyarsız

ben 6 7 yaşımdayken vardı bizim mahallede böyle hırsız aslında sapık annemin iç çamaşırlarını alır giderdi tüm mahheleyi soymuştu böyle o günler geldi aklıma.sizede geçmiş olsun.

var böyle sapıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…