iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

Benden iç çamaşırlı resim istedi fiziğimi merak ediyormuş.
hemen bakıp sileceğim dedi
sonunda ikna beni etti.
Ama yemin ettirmiştim baktıktan 1 dakika sonra silmek için yemin edecksin demiştim.

İlk defa zipzip'in o haklı sorusunu soracağım.
Yaşınız kaç?

Biraz gözü korkmuş senin onu rezil etme ihtimalini düşününce, ona beni batırırsan seni daha beter batırırım imajı vermeniz yeterli..daha da ıncık bıncık herşeyi yazmayın. Kanunlar böyle durumda ağzına ederler o adamın hayatı kayar siciline işler. Öğretmense gerçekten o çok daha kötü.
Şu saatten sonra tedbir amaçlı ona farkettirmeden ismini cismini okulunu falan bul, ailesinden kimselere bul. Öğrencileri ile olan fotolarını incele mesela öğrencileri de eklidir ve beğenmişlerdir muhakkak, oradan yola çıkıp öğrencilerin profilinden hangi okulda ulaşabilirsin...biraz bilgi topla elinde bulunsun.
Bir de şu var bu dediklerini yapacak birine de ben pek benzetemedim, bu kadr tehdit laf salatası yapıpsaçmalamaz, senin gözünde kendini çok byük ve güçlü gibi göstermeye çalışıyor...

Son düzenleme:
nasıl bir mesaj yazmışsın yazmadan biraz düşünseydin be güzelim adama foto montaj derim aynı yerde resim çekerim filan demek ne yahu gerçekten bu hakkını kötü kullandın.

canm kafana takma onun gonderdigi msjlari silme sakin sildinsese tahrik et tekrar yazsin.bunun cezasi en asagi 8 yildan basliyo ve ayrica gomdersin ne olacakki

yok artık gerçekten bunu mu yazdın
biz daha ne diyelim ki sana
daha çok konu açarsın burda
bu sefer iç çamaşırı değil ki mayoluydu ama dersin

yalnız adam cidden öğretmen galiba hemen nasıl da Yusuf moduna bağlamış seni seviyorumlar falan. o da panik olmuş son mesajından belli.

Keşke yapmasaydın ama olan olmuş. Gönlünü ferah tut böyle bir şeyi yaparsa kendi mesleğini de tehlikeye atmış olacak. ucunda kendinin de rezil olma ihtimali var. Ailesi hukukçuysa bu yaptığının da cezasız kalmayacağını elbet iyi biliyordur. eminim bunu sana yaptıysa başka kızlara da yapmıştır pis sapık. sen kararlı ol ve korkma sana ulaşamayınca vazgeçecektir zaten.

Bence bir daha aradığında konuşmanızı kaydedin, bilgisayarda da tehditle ilgili kayıtların ekran görüntüsünü alın. Şikayette bulunun.Abilerim avukat dese de inanmayın, bence bir avukatın kardeşi bu tip hukuksuz işlere girişmez. İnternette herkes ağa, herkes paşa çocuğu zaten. İnanmayın ve korkmayın.

Hukuk fakültesi mezunu olsa bile, hukuk fakültesi mezunlarına, hukuku çiğneme hakkı vermiyorlar ki... Bu onlara bir üstünlük sağlamaz.

Hadi başta yapmışın bir hata da o attigin msj ne öyle ya. Korkudan saflık tavan yapmis sanırım. Bu adam sana dese ki o resmi koyacagim face e yanina da numarani gosterir şekilde yazdigin bu msjin foyografini koyacagim derse ne yapacaksin??? Bence bundan sonraki hayatinda dusunerek adim atmayi ogren. Her ihtimale karsi adamin tehdit msjlarini sakla yine de onlari silmek gibi bir safliga dusme bari ((

havlayan köpek ısırmaz derler canım.
o şimdi sırf seni korkutmak için uğraşıyor. telefon kayıtlarını hiçbir şeyini silme.
bu ülkede adalet diye bir şey var. isterse bütün akrabaları hakim savcı olsun onun dokunulmazlığı yok.
her bireyin eşit hakları vardır, senin özelini kullanarak böyle bir şey yaparsa zaten doğrudan suçlu olur.

Ah be keşke yapmasaydın..Ama olanla ölene çare yok insanın bazen basireti bağlanıyor galiba ne bileyim.Yüzünü kapattığın iyi olmuş ama keşke aradığında ciddi bir ilişki içinde olduğunu söylemeseydin bunu hırs yapmış gibi.Umarım yara almadan kurtulursun Allah yardımcın olsun.

Hukuk fakültesiymiş hem sapık hem yalancı facede herkes ne isterse onu yazar bende padişahın kızıyım:/
Hukuk fakültesi mezunu olsa bile, hukuk fakültesi mezunlarına, hukuku çiğneme hakkı vermiyorlar ki... Bu onlara bir üstünlük sağlamaz.

Tehditlerindn korktuğunu belli etme yapan insan direk yapar tehdit ediyor sadece
Oyle birsey yapacagi zaman ne tur bir ceza alacaginin bilincindedir o kaygilanma beni tehdit etmeye devam edersen seni adliyeye gidip suc duyurusunda bulunacagim de

Canim babanin kardeslerin varsa akrabalarinin diyim hatta facebook undan engelle onu ne kimse gorsun ne o ne bilim cok kotu bi durum care gelmiyo aklıma allah yardimcin olsun

Gecmis olsun.her insan hata yapar onemli olan tekrarlamamak .bu durum icin avukata gerek yok.bir dilekce yazarak mesajlarini ve pc yazismalarinin ciktilarinida ekleyefek savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin.durumunu anlatirsan ailenin kulaginada gitmez bence.o s.refsizde dogru mahkemeye cikar ve tahminim ogretmenluk yapamaz artik. Kamu davasi aciliyor herhalde bunlara.
Birde evlatlarimiz kimlere emanet Allah askina ya.ogretmene bak...

Oyle bir resim yaparsa karsi tarafya sikayetci oluf.adamin sucu hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…