iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

ben bişey yapacağını düşünmüyor çünkü ne kadar arkan kuvvetli olursa olsun sonuçta yaptığı suç ve cezasız kalmaz

bizce falan bir şey deme artık, lütfen deme, işi daha da zora sokuyorsun.
şikayetini edersen edersin ama milli eğitim bilgilerini falan al bir kenarda tut mutlaka.
maillerini falan da tamamen yenile, iş başvurun sonuçlandıktan sonra numaranı da değiştir.

Bir daha da kendinden bir başkasının yeminine güvenme, ona bakarak iş yapma. Yemin ettirmeyle kimse kimsenin ne mal olduğunu anlayamaz.

İsterse yapabilir ama eğer bir yerde fotoğrafa rastlarsan şikayet edebilirsin.
Böyle bir "aptallığı" nasıl yaptın demicem ama en azından yüzünü kapatmayı akıl etmişsin o da güzel...

ettiği tehditleri, şantajları asla silme ve hepsiyle birlikte gidip savcılığa suç duyurusunda bulun. orada ailenin haberinin olmadığını, gizli kalmasını istediğini belirtirsin zaten.
buna benzer durumları o kadar çok duydum ki. emin ol bu şikayetlerle giden tek insan sen değilsindir.
gerçi çoğu edilen tehditlerden korkup hiçbir şikayette bulunmuyor, karşı taraf ne isterse yapmaya devam ediyor ama, çok yanlış. elinde iki fotoğrafın var diye onun kölesi mi oldun? evet hata yapmışsın ama boyun eğerek ikinci bir hata yapma. kimsenin sana şantaj yapmaya hakkı yok.
yok akrabası avukatmış, savcıymış, yok aşiretmiş. hadi lan oradan. oldu o zaman, hakim savcı yakını olan herkes ipi koparılmış kuduz köpek gibi ona buna saldırsın, her canının istediği suçu işlesin ama hiçbir şey yapılmasın. paşa paşa gezmeye devam etsin. köylerde ağanın oğluna her şey serbesttir ya, o hesap.
hala dağ başında yaşadığını falan zannediyor herhalde gerizekalı.

DİREK SAVCILIĞA BAŞVURSANA YADA POLİSE .. ?

Ben su tarafini anlamadim; siz zaten normal olarak mayo veya bikini hiyen birisiniz anladigim kadariyla. Bunu aileniz de babaniz da biliyor ve goruyor. E bu resimlerde cok sapikca seyler yoksa , yani duz camasirli resimlerse, neden korkuyosunuz ki?
Bazen kapali kizlar da malesef ki boyle seyler yapiyo , aileleri yıkılıyo kizlarindan beklemedikleri icin ama sizin durumunuz oyle degil ki?
Tabiki cok sacma olmamasi gereken bise , tehdit filan kimse istemez ama adam size fotolarini babana gondercem dediginde " gonder nolcak babam hic mi gormedi beni " diyemesiniz mi? Neden korkuyosunuz?
Diyelim babaniz bu fotilari gordu , en fazla ne yapar size ? Ne der ? Bunlari gercekten merak ediyorum .
Gecmis olsun ne diyelim

ben bişey yapacağını düşünmüyor çünkü ne kadar arkan kuvvetli olursa olsun sonuçta yaptığı suç ve cezasız kalmaz

Bu ülkede neler yapılıyorda cezasız kalıyor be arkadaşım. Adalet tecavüze uğramış yurdumda.
Ben öğrencisine tecavüz edip 1 sene sonra göreve iade edilenleri biliyorum.

Bu ülkede neler yapılıyorda cezasız kalıyor be arkadaşım. Adalet tecavüze uğramış yurdumda.
Ben öğrencisine tecavüz edip 1 sene sonra göreve iade edilenleri biliyorum.

EVET düşündümde maalesef dediğin doğru ben polyanacılık yapmışım biraz ... ne kadar üzücü halimiz

ya aranızda bi avukat arkadaş varsa şu adamı arayıp hukuki cümlelerle bi korkutsa adamı. kızcağız tek başına kalmış kimseyle paylaşamıyo durumunu üzüldüm.

bu nasıl bir soru, denizde mayo bikini giymekle , kızının iç çamaşırlı resminin başka adamın telefonundan çıkması aynı şeymi? kız zaten korkudan ölmüş babasının nasıl yıkılacağını erkek arkadaşı ile muhtemelen herşeyin biteceğini biliyor bir de böyle birşey sorguluyorsunuz.

savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı,
okulunu arayıp olanları anlatacağınızı söyleyin..
korkarsanız daha fazlasını yapmak zorunda kalabilirsiniz,
bu fotoğraflar ortaya çıktıktan sonra sakin kalacağımı sanma söylediklerimin hepsini yaparım
ben kaybedersem sen de kaybedersin diye sert çıkın

kesinlikle alttan alıp yalvarmayın
emin olun böyle şeyler yaşanırsa onun da kaybedeceği çok şey vardır, direnin!

ek olarak 25 gün tanışıp, ciddi düşünüp aileleri tanıştıracak kadar da aceleye getirmeyin ilişkilerinizi
dilerim mutlu olursunuz..

Özgüvene davet ediyoruuum. Korkmayın böyle şeylerden. Ay içim sızladı ya insanın psikolojisi bozulur. Bence babayı falan bırakıp böyle bir sapığın okullardan uzaklaştırılması için iyi bir fırsat. Direk savcılığa! Başkasının fotoğrafını izinsiz bulundurmak, şantaj ohoo bilişim suçu çok tehlikeli bir suç. Babamla beraber davayı açtık, deyip kağıdın fotoğrafını yollamam onun ağzının burnunun yerini değiştirecektir zaten.

Ben de de mesajların duruyor,tehdit mesajlarında saklı.Okuluna gelirim,milli eğitim müdürüne ve savcılığa giderim diyeceksin.

Normal bi resimse bikini giymekle ayni sey, yok baska yönleri de varsa foto nun, tabiki ayni sey degil.
Babasi görürse yapacaklari su anki durumundan daha kotu olmamali. Kiz arkadasima gonderiyodum yanlislik olmustu filan der mesela?
Su anki durumda savastigi adam tanimadigi etmedigi biri, belki de cok tehlikeli biri. Ama baba duysa bile o durumda karsisindaki babasi. Ne yapabilecegini bilir , babasidir sonucta o adam kadar tehlikeli degildir. Bi sekilde kivirir belki ne bilim.

canım lütfen adama karşılık verme hele ki mesaj hiç atma tekrar tehdit ederse savcılığa git, photoshop deme şansın yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…